Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konkursy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween (/showthread.php?tid=2729) |
RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - Beeniepatu - 03.11.2023 OGLOSZENIE WYNIKOW
Kapitula Konkursowa dokonala doglebnej analizy prac i wybrala lauratow. Ponizej przedstawiamy liste zwyciezcow konkursu: 1 miejsce - wwojtuss 2 miejsce - kodow 3 miejsce - horsii 4 miejsce - Benito 5 miejsce - @"Twilight Sparkle" miejsca 6-8 - txt @"PUDZILLA" Demilich Gratulujemy laureatom i dziekujemy wszystkim za udzial💪
RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - Amanita - 03.11.2023 Gratulacje Panowie Świetne prace RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - kodow - 03.11.2023 Gratuluje wszystkim, zrobiliście dobrą konkurencje. Trochę byłem niepewny początkowo że praca musi być zrobiona ręcznie, a nie komputerowo - przy moich miernych manualnych umiejętnościach, ale widzę że odpowiednia doza kreatywności pozwoliła wypełnić te lukę Strzeżcie się jednak następnych konkursów, wszak ogarnę wtedy kretywność w formie mdphp, zamiast alfy to przy takiej zmiane profilu dzianiała motywacji w prochu: Bóg jeden wie co wyjdzie, mi spod ręki xD PS. Beeniepatu - widze że dopisaliście limity na jednego sponsora(albo były a ja nie doczytałem), czyli jak rozumiem mogę 15g i 15 pix od ducha, i 5g i 5pix od escobara tak? Mogę już pisać o dary? może jeszcze zdaże na weekendową RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - Benito - 03.11.2023 Gratulacje dla wszystkich 🎃🎃 Dziękujemy sponsorom 💪 Po nagrody zgłaszamy się na PW forum? RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - horsii - 03.11.2023 wwojtuss wiedziałem że tak będzie z tym "ryjem". Tak musiało być. Tak właśnie musiało być. Gratulacje wszystkim. Benito któryś z moderatorów będzie Cię sam wołał w odpowiednim czasie, żebyś sobie wybrał, lub będzie publikowana lista kto ma się na tę chwile zgłosic. Nagrody userzy wybieraja po kolei, tak żeby nie było przepychania się i wchodzenia sobie na głowe, i z racji tego że każdy vendor przekazał na nagrody ograniczoną ilośc tematu. Chodzi o to, żeby nie było sytuacji że sklep przeznacza 40gr, a nagle wyjdzie że wszyscy chcą od niego całą pulę - +100gr. RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - C84S - 03.11.2023 WOW!!! Gratuluję zwycięzcom i biorącym udział. Także wielkie podziękowania dla Vendorów za nagrody Achoj RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - Ej_ej - 03.11.2023 Każda praca ładna każdy dał z siebie ile mógł Gratulację dla wszystkich RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - Twilight Sparkle - 03.11.2023 Gratulacje misiaczki :3 RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - Maniek - 03.11.2023 Gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim użytkownikom, którzy wzięli udział w konkursie. Standardowo PW temp.pm - w pierwszej kolejności osoby, które zajęły w konkursie miejsca od 1 do 4. RE: Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween - PIXA - 03.11.2023 Gratulacje miałem dwóch faworytów cieszę się ich wygraną |