Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. (/showthread.php?tid=2771)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - Lifeisbrutal - 16.08.2024

KoneserTanichWin
Ja to zwija z kartki najlepsza xD a propo tego muszę kupić zeszyt bo już zwijek nie ma z czego robić xDD
Ostatnio zrobiłem sobie dwie zwijki z długopisów uciętych w odpowiednim miejscu.

RE: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - KoneserTanichWin - 16.08.2024

A tam zwija z kartki, kiedyś w desperacji robiłem zwije z papierowych biletów intercity ale musiałem co kilka lin wymieniać bo zaczynały przemakać od nosa Big Grin

RE: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - kot_kreskowy - 16.08.2024

Zwijki? Serio kurwa?
Amatorzy...
Przecież sniffera można zrobić z czegokolwiek. 
Z długopisa, kawałka rurki czy nawet wężyka gumowego.
Plusy jakie niesie korzystanie ze sniffera:
- oszczędzasz środowisko(zwijki z zeszytu)
- nie narażasz siebie na bakterie (zwijki z banknotów)
- sniffer można umyć po każdym użyciu 

Po tym jak walę ponad rok tylko ze sniffera to zwijki uważam za gówno i chujostwo.
W dodatku obrzydliwe chujostwo.
Bleee

RE: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - KoneserTanichWin - 17.08.2024

Dlatego będę trzymał się tej słomki, zastanawiałem się nad kupieniem takiego metalowego odkurzacza jako zabawki jednak Smile
kot_kreskowy Z duchem czasu być może, z samym duchem bym nie chciał iść bo chuj wie gdzie go teraz prowadzą Big Grin

RE: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - kot_kreskowy - 17.08.2024

Trzeba iść z duchem czasu 😉

RE: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - daniel776 - 17.08.2024

ruuuła z długopisaa

RE: Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy. - Zkittlez - 19.08.2024

Na wyjściu temacik przygotowany w plastikowych tubkach takich jak LOBO te różowe pokazywał i zazwyczaj słomka jak do drinków przecięta . W ostateczności jak nie ma nic lepszego pod ręką to banknot , paragon lub coś co nadaje się do zwinięcia .

Gadżety ,schowki , aplikatory . - Zkittlez - 19.08.2024

Używacie jakiś ciekawych gadżetów do przechowywania i aplikacji? Czasem w necie widzę ciekawe zabawki ale nie wiem jak to wyglada w praktyce . 
Np taki Royal box (snuff box) używał ktoś ? 
Miałem kiedyś snuffer taki metalowy aplikator ale nie polecam.
Co do schowków np zapalniczka z otwieranym dnem albo plastikowa rozkręcana bateria R14 😅

RE: Gadżety ,schowki , aplikatory . - kej9 - 19.08.2024

[Obrazek: 64839138_m.jpg]

RE: Gadżety ,schowki , aplikatory . - Zkittlez - 19.08.2024

Widzę modna ostatnio ta metoda  Podobno kultowa