Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Nowości ze świata RC - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Nowości ze świata RC (/showthread.php?tid=2930)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Nowości ze świata RC - horsii - 30.03.2024

do odchudzania? spoko, prawie na pewno ukł. krązeniowy dostaje o wiele mniejszy wpierdol tak jak w przypadku fenetyliny. ale rekreacyjnie? no nie wiem, słabo może być

RE: Nowości ze świata RC - Szarlatan - 31.03.2024

Słyszałem ostatnio że ma wyjść nowy stymulant najmocniejszy ma trzymać kilka g słyszał ktoś?

RE: Nowości ze świata RC - Lifeisbrutal - 31.03.2024

Szarlatan Nie interesują mnie stimy bo ich unikam dla swojego dobra. Ale z ciekawości jaki niby to ma być
"nowy mocny stymulant"?

RE: Nowości ze świata RC - Paktowski - 31.03.2024

Lifeisbrutal pewnie coś w rodzaju MDPHP. Sama, czysta, długa i silna stymulacja, nadająca się do pracy, wykonywania obowiązków itp.
Silne stymulanty to silne stymulanty, brak w nich(lub są, ale znikome) efekty rekreacyjne użytkowania 😉 Takie moje luźne podejrzenie co do tego "wychodzącego" stima.

RE: Nowości ze świata RC - horsii - 31.03.2024

gościu nabija posty a wy próbujecie się czegokolwiek domyślać. To nie jest wątek do wróżenia z fusów

RE: Nowości ze świata RC - Lifeisbrutal - 31.03.2024

Paktowski Stimy i relaks? Nie żeby coś, ale u mnie zażywanie stimów kończy się tylko schizami. Jedyny stim jaki jest w miarę to alfa, pokarała mnie kilka razy, ale ma coś w sobie i chce się do niej wracać. Z racji tego, że stimy mi nie służą to unikam. Ale każdy uważa co innego za relaks.

RE: Nowości ze świata RC - horsii - 31.03.2024

W dniach 14-22 marca komisja ONZ ds. narkotyków odbyła 67-mą sesję, zrobili sobie posiadówę i dopierdolili się m.in. do:

- bmk i pmk glycidate a także ich estrów (dokładnie to metylowego, etylowego, propylowego, izopropylowego, butylowego, izobutylowego, sec-butylowego i tert-butylowego)
- 4-piperydonu i 1-boc-4-piperydonu
- butonitazenu 
- 3 & 4-cmc
- 2-fdck
- dipentylonu
- bromazolamu

o ile cmc-ki są już nielegalne w Holandii, to bana 2-fdck i bromazolamu można tam się spodziewać w przeciągu następnego roku-półtora.

dokument: https://files.catbox.moe/xuks65.pdf

RE: Nowości ze świata RC - Paktowski - 01.04.2024

(31.03.2024, 17:22)Lifeisbrutal napisał(a): Paktowski Stimy i relaks? Nie żeby coś, ale u mnie zażywanie stimów kończy się tylko schizami. Jedyny stim jaki jest w miarę to alfa, pokarała mnie kilka razy, ale ma coś w sobie i chce się do niej wracać. Z racji tego, że stimy mi nie służą to unikam. Ale każdy uważa co innego za relaks.

Nie użyłem słowa "relaks", a "rekreacja". 😉

RE: Nowości ze świata RC - Lifeisbrutal - 01.04.2024

Paktowski Nawet jeśli "rekreacyjnie" 
zamiast "relaks" to dla mnie to żadna frajda. Ale co kto lubi o gustach się nie dyskutuje.

RE: Nowości ze świata RC - horsii - 02.04.2024

Wygląda na to że u niemiaszków pojawiło się Ro4-1539 (furetylonorleworfanol), pochodna leworfanolu.

17-(2-(Furan-2-yl)etylo)-3-hydroksymorfinan

[Obrazek: 3e4c8e95-3de4-4721-8c86-9d44725f7145.png]

Cytat:Ro4-1539 (furethylnorlevorphanol) is an opioid analgesic drug from the morphinan series that was discovered by the pharmaceutical company Hoffmann–La Roche in the 1950s.[1] It acts as a potent μ-opioid agonist, and was found to be around 30-60 times more potent than the related drug levorphanol in animal experiments.[2][3] Although it has high potency, long duration, and good therapeutic index (1100 in animal studies),[4] Ro4-1539 had no particular clinical advantages over other available opioid drugs, and was never commercially marketed.

Ro4-1539 has never formally undergone clinical trials in humans, but based on its effects in animals it would be expected to produce effects similar to those of other potent opioid agonists, including strong analgesia, sedation, euphoria, constipation, itching, tachyphylaxis and respiratory depression, which could be harmful or fatal.

Podobno kultowa Podobno kultowa Podobno kultowa Podobno kultowa