*nz*-che**.**m - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: *nz*-che**.**m (/showthread.php?tid=590) |
RE: *nz*-che**.**m - Beeniepatu - 20.02.2023 Lifeisbrutal tu chodzi tylko o to, ze w razie problemu zaopatrujac sie w sklepach z tamtego forum (nie nowie o tych co intencjonalnie robia wyjebki), nikt sie o tym nie dowie, bo nie mozna zadnej krytyki wyrazic. Mimo zadnych zlych zamiarow. Dlatego kazdy kto decyduje sie na zamowienie tam, musi byc swiadomy, ze w razie W stoi na straconej pozycji. RE: *nz*-che**.**m - Inferno - 20.02.2023 (19.02.2023, 20:34)PUDZILLA napisał(a): Czeslawo żadnej emerytury nie było i nie ma, dopóki na naiwnych ćpunach można robić siano, dopóty te cwele będą robić w kółko to samo, można tylko patrzeć z boku, uświadamiać i ostrzegać przed zakupami A od kiedy wiesz o tym Designerze? Bo ja na początku lutego robiłem i teraz kolejny raz i nie wiem czy będzie śmigać wszystko tak samo czy już lipa może być :p Kutasy candy xDD Te sklepy co wymieniłeś to właściwie praktycznie tylko w nich miałem zamówienie robić a jak u sanda robiłem (szkoda gadać) to następne miałem u chemcentrum robić to z deszczu pod rynne bym się wrypał pięknie. Że ja się dopiero teraz o tym forum dowiaduje, wcześniej dopalamy to znałem a myślałem że zostało na zawsze zamknięte czy coś. RE: *nz*-che**.**m - kolektyv - 25.02.2023 Obiektywnie mówiąc, składałem dwa zamówienia u tego vendora i wszystko było cacy, odczynniki na spoko poziomie , czas dostawy również i ku mojemu zdziwieniu do każdego zamówienia 4szt sampli w ilości ok 1g. RE: *nz*-che**.**m - voice.of.voiceless - 25.02.2023 Inferno od października? i to jest cynk od na prawdę dużego gracza, a nie od jakiejś tam osoby z forum RE: *nz*-che**.**m - ProducentRC - 25.02.2023 1p lsd od tego vendora było nadzwyczaj mocno aktywne, widocznie wcześniej jak testowałem kartony to musiały być lekko zwietrzałe, bo fazę miałem jak po dwóch kartonach od ziomka z okolicy co kiedyś zrobił konkretne zapasy blotterow i do dziś leżą u niego, kwas moge od tego vendora śmiało polecić, wgl UFO chyba po nim widziałem, a najlepsze że ziomek co był obok nie brał kwasa i też je widział... Do dziś nie wiemy co się wtedy odjebalo na niebie RE: *nz*-che**.**m - Inferno - 25.02.2023 (25.02.2023, 13:45)PUDZILLA napisał(a): Inferno od października? i to jest cynk od na prawdę dużego gracza, a nie od jakiejś tam osoby z forum A, no to nie mam co się martwić bo pomimo tego paka i tak poleciała express i wgl. RE: *nz*-che**.**m - mati54 - 27.02.2023 A testowal ktos jego wersje fake coco ? RE: *nz*-che**.**m - Arkadin - 18.12.2023 Ja testowałem, kilka razy. Nigdy z kontaktem, czasem i jakością nie miałem problemów. Jak dla mnie Vendor 11/10 (To nie reklama, tylko moja subiektywna opinia) RE: *nz*-che**.**m - EmStO - 24.03.2024 Pamiętam jego początki i bardzo dobrze wspominałem. Jakość kontakt i szybkość całej realizacji na poziomie . RE: *nz*-che**.**m - Paktowski - 24.03.2024 @"LooL99X" Ja tak samo. Miał swego czasu bardzo ciekawe pakowanie, którego nigdy wcześniej, ani później nie widziałem. Czar prysł w pewnym momencie, bo sorty zaczęły być co najmniej "dziwaczne" 🤷♂️ |