![]() |
|
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org) +-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dzia艂: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- W膮tek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923) |
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 07.10.2025 O ! 馃槃 A jak odczuwasz kortyzol ? To mamy kolejnego mega cz艂owieka kt贸rego nie rusza towar i zaprzecza podstawowym mechanizmom 馃槃 Ja Henia przerobi艂em spore ilo艣ci. Mo偶e nie tyle co niekt贸rzy ale te偶 posz艂o go sporo. Jak kto艣 nowy w temacie to ma jeszcze troch臋 wi臋kszy zapas ale jak pisze, 偶e co艣 tam si臋 pojawia po kilku gramach to te偶 takich opinii nie sluchajcie. Dobrego Henia kilka gram (5-10) to si臋 przerabia albo w ci膮gu trwaj膮cym kilka dni bez snu i jedzenia a wtedy nie ma opcji kortyzol jest w suficie albo w mikrodawlach przez kilkana艣cie dni gdzie jak膮kolwiek odchy艂ka to bezsenna noc.聽 Po kilku gramach jeste艣my tak zm臋czeni, 偶e ta euforia co to j膮 czujecie to jest co najwy偶ej otrze藕wienie wyniszczonego cia艂a.聽 Ps. Czasem mam wra偶enie, 偶e ludzie pisz膮.stucbzdury, 偶eby zebra膰 jaka艣 karm臋 lub wida膰 si臋 w dyskusj臋, 偶eby zgarn膮膰 jak膮艣 tam nagrod臋. Smutne to. RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 20.10.2025 Dobry 馃榿 ![]() Drugie podej艣cie mam ju偶 za sob膮 i dalej nie mog臋 uwierzy膰, 偶e po tylu latach zn贸w mamy to g贸wno dost臋pne 馃榿 Ja pierdole, KR脫L powr贸ci艂 z ca艂ym swym adwersarzem, dawa膰 kurwa fajerwerki, szampana otwiera膰 chuje 馃槑 Ten cudowny RUSH jest niepoj臋ty, nic, absolutnie nic nie ma do tego podjazdu. Towar jest czysciutki, wydaje si臋 jeszcze bardziej suchy ni偶 poprzedni zakup niemniej na pewno jest to samo. W pierwszej opini pisa艂em, 偶e temat jest mocowo troch臋 s艂abszy od tych sort贸w co lata艂y 3-4 lata temu, ale po obecnych testach jakie przeprowadzi艂em, mog臋 stwierdzi膰, 偶e to nie jest wada, to zaleta馃榿 Jak dla mnie, towar jest perfekcyjny. Jeszcze dost臋pny od 5 gieta i w dobrej cenie! Escobar, utrzymaj to馃敟 Nie chc臋 nic innego 馃槑 Za dwa tygodnie zawitam ponownie. POZDRO! Pozwol臋 sobie co艣 jeszcze doda膰 do mojej opinii; Odno艣nie euforyczno艣ci i og贸lnego dzia艂ania sortu - powy偶ej czwartego grama magia zaczyna znika膰. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 22.10.2025 (07.10.2025, 19:33)Lukas1985 napisa艂(a): Z hexenem jest kilka problem贸w. Jeden z g艂贸wnych - fajnie dzia艂a przy 1 wrzucie. Potem zapas energetyczny drastycznie si臋 kurczy i w pierwszej kolejno艣ci czu膰 g艂贸wnie noradrenalin臋, kortyzol itd. Wiesz podejrzewam ze masz tu sporo racji, bo widzialem jak hexen dzialal na moich znajomych w odroznieniu do mnie. Jak przesadzili to rozne dziwne historie mialy miejsce w ich odczuciach. Co do kortyzolu, jak ktos nie wie do konca co ma odczuwac to piszac ze "nie czuje" nie sklamie 聽a sam hormon odpowiada za jeszcze pare waznych funkcji w organizmie i hexen nie u kazdego bedzie powodowal "krotki lont", a wiekszosc kojarzy kortyzol wlasnie ze stresem 聽Co do 1 wrzuty hmmm, on ogolnie dziala bardzo fajnie przez caly czas ale no zgadzam sie odnosnie zapasu energetycznego. Wiadomo kazdy jest inny i ma swoje "rezerwy" ale wedlug moich doswiadczen oraz obserwacji innych bawiacych sie z hexenem, wynikalo by ze lot powyzej 24h nie ma sensu, zakladajac ze ponad polowa ludzi domyslnie poprawia co godzine niczym klefa czy mmc. I nie mowie tutaj nawet o tym ze hex ciagnie zeby poprawic, tylko przecietny osiedlowy zaklinacz wezy tak jest przyzwyczajony. Jezeli dorzutki beda mialy minimuim 1.5h a najlepiej to 2h, to wtedy mozna poleciec dluzej przy tym milo spedzajac ten czas. Na mnie stymulanty inaczej dzialaja, nie wazne czy mowimy o rc stimach czy tez zwyklej kawie, z hexenem nigdy nie mialem jakis ubokow czy tez innych nie przyjemnosci i to mimo dawek ktorych pisac tutaj nie bede dla bezpieczenstwa innych ale tez sam wiem jak glupi jestem聽 ![]() 123456789聽zaskocze cie, mialem sporo sytuacji w ktorych po walnieciu zwyczajnie zbyt malego pasa na wejscie doswiadczalem "skoku w czasie" 聽najdluzszy stim-nap wynosil 3.5h w 2018, pamietam bo wyszedlem zapalic na balkon i po posadzeniu dupy na krzesle z petem w gebie obudzil mnie chlod deszczu 聽ale no wam to nie grozi dlatego z glowa do dawkowania !
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 04.11.2025 Czy kto艣 testowa艂 relatywnie niedawno ten sort i orientuje si臋 czy jest wci膮偶 wilgotny? Jak naby艂em go wraz z wielkim otwarciem to niestety towar przyby艂 mokrawy i mia艂em nadziej臋, 偶e z czasem si臋 sytuacja poprawi. RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 05.11.2025 Konrad Curze聽 Wszystko si臋 zgadza, sort zosta艂 poddany czyszczeniu oraz suszeniu, pisa艂em o tym w swojej opini. Po tym zabiegu by艂 elegancki. Natomiast jaki艣 czas temu si臋 sko艅czy艂 zapas. Nowy sort ma si臋 pojawi膰 w przysz艂ym tygodniu, obserwuj dzia艂 g艂贸wny, tam b臋dzie info o powrocie. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 06.11.2025 123456789聽 Cudownie, do tego spad艂a troch臋 cena i mo偶na bra膰 mniejsze ilo艣ci. Jak wpadn膮 jakie艣 nadwy偶kowe dukaty, to tylko bra膰 i "bada膰". RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 06.11.2025 Konrad Curze聽 Taaaa... Cen臋 oraz dost臋pno艣膰 detaliczn膮 (a w zasadzie jej brak na pocz膮tku sprzeda偶y)聽szybko zweryfikowa艂 rynek - ludzie chc膮 hexa, ale ma by膰 tanio, jako艣ciowo i drobny detal. Co to w og贸le jest za pomys艂 偶eby sprzedawa膰 stymulanty od dziesi臋ciu gr wzwy偶....馃し To jakie艣聽kuriozum! I to na wielu p艂aszczyznach. R贸偶nica pomi臋dzy 5 a 10 gram to mie膰 prac臋 a j膮 straci膰, to by膰 zdrowym a le偶e膰 w choroszczy, to skok na kas臋, to utrata zaufania do vendora, to skandal! A wszystko przez to, 偶e nie wiadomo dlaczego i z jakich przyczyn ale ka偶dy 膰pun obra艂 sobie za punkt honoru by ca艂y worek piekielnie mocnego narkotyku ze偶re膰 przy jednym posiedzeniu... ![]() Hexen to bardzo dobry produkt ale dla wybranej i do艣膰 w膮skiej grupy odbiorc贸w. Nie ma w nim ekskluzywno艣ci, jest w pewien spos贸b zastepowalny przez NEPa wi臋c nie widz臋 powodu dla kt贸rego mia艂bym go kupowa膰 p艂ac膮c zawy偶on膮 cen臋 i jeszcze ryzykowa膰 utrat臋 pieni臋dzy i zdrowia w razie chujowego sortu. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 06.11.2025 Jak b臋dzie okazja i wi臋cej czasu, to na pewno spr贸buj臋 i co艣 od siebie dodam RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 06.11.2025 123456789聽聽 Dobrze, 偶e polityka sprzeda偶y hexa si臋 zmieni艂a, bo z do艣wiadczenia przerabiania tamtej 10-tki... na d艂ugo starcza艂a, zdecydowanie za d艂ugo i mimo wilgoci by艂a to pot臋偶na substancja, a zak艂adam, 偶e teraz po oczyszczeniu z rozpuszczalnik贸w tymbardziej jest mocarn膮 besti膮.聽 Niestety, podobny problem zdecydowanie za wysokiego progu minimalnego zakupu jest z A-PVP - tylko, 偶e przygoda zaczyna si臋 od 25 gieta i 1000z艂 na dragi... i jak w przypadku 10 gram hexenu jestem w stanie sobie wyobrazi膰 funkcjonowanie na nim, tak bazuj膮c na opowie艣ciach o alfie to by艂oby praktycznie niemo偶liwe - wizyta w psychiatryku wr臋cz gwarantowana. Raczej zasada, 偶e ma by膰 tanio, jako艣ciowo i drobny detal odnosi艂aby si臋 do potrzeb wi臋kszo艣ci forumowych kupuj膮cych - mo偶e w wyj膮tkowych sytuacjach kto艣 bawi艂by si臋 w minihurt, aby tworzy膰 "zapasy" lub organizowa膰 smako艂yki dla grupy znajomych / biesiad臋. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 06.11.2025 Ciekawe ilu jeszcze "madrych" pr贸buje si臋 bawi膰 we mnie i ojebac ca艂y hexen za jednym podej艣ciem. Z chujem na rozum si臋 co niekt贸rzy zamienili naprawd臋 i nie rozumiem ca艂ego zamieszania
|