Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kierunek Masa - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Kierunek Masa (/showthread.php?tid=5968)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Kierunek Masa - EmStO - 06.09.2025

Spać nie mogę i głodny jestem....
Kurwa co o takiej godzinie jest zdrowo wrzucić ?

Ps.
Nie wiem czy zdrowo i dobrze tak o tej godzinie ale porcja białka i kiełbasa z musztardą bez chlebka Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Lukas1985 - 06.09.2025

(05.09.2025, 23:16)doxyou napisał(a): DarkSonia 
Raczej bezpieczne, bo to dwa różne układy. Chociaż powiązane, bo anaboliki wpływają na dopaminę.

Także analogicznie, jeśli sterydy wpływają na dopaminę, to stimy będzie się odczuwać intensywniej będąc na koksach.

Aczkolwiek czy to dobry pomysł...
Mam niećpiennego znajomego, który wali trenbolon i bez żadnych dragów zachowuje się jakby był nieśmiertelny, a podczas walenia konia prawie urywa sobie jajca.

Gdyby do takiego stanu dopalić 20mg alficy... Myślę, że byłby skłonny kogoś zabić.
Albo wyruchać goblina.

Nie do końca. Działanie hormonów jest o wiele większe a dopamina to tylko jeden element większej całości. Tren np wali w cały układ NMDA.
EmStO napisz cały ten cykl.

Lukas1985
Jaki cały ten cykl ?
Bo trochę nie w temacie tu z Tobą jestem .

RE: Kierunek Masa - Lukas1985 - 06.09.2025

No zacząłeś cykl sterydowy wiec pytam o czas trwania, dawki, środki i częstotliwość przyjmowania.

Lukas1985
Tescio enan 8-10 tygodni biję co 4 dni 300mg
Anapolon 100mg/doba 4-5 tygodnia
Na razie tyle środków NPP albo długa deka jest w planach .

RE: Kierunek Masa - JureKiler - 06.09.2025

EmStO jak nie masz problemów żadnych z robieniem sobie częściej strzałów to wal 250mg co 3 dni 

Będziesz miał mniejsze wahania testosteronu co za tym idzie mniejsze wahania innych hormonów estradiol prolaktyna i mniej skutków ubocznych

JureKiler co 3 dzień 250mg ?
Muszę to z kimś przegadać .

Ja mam teraz teścia 1ml niby 300mg i słuchaj jak brałem centa co 4-5 dzień to zacząłem brać 0,8 lub co 3 dni żeby mieć mniejsze wahania testosteronu co za tym idzie mniejsze wahania hormonów które sprawiają kłopoty w naszym organizmie bo jak wiadomo z każdym dniem poziom teścia leci w dół od momentu iniekcji 

No i lepiej się czuję naprawdę bo hormony nie falują nie muszę też brać praktycznie w ogóle exemestanu w zależności od hcg ile przyjmę bo hcg też podnosi estro 

Jest taki fajny gość na tiktoku który robił badania codziennie i patrzył jak to wygląda czy lepiej kuć rzadziej a więcej czy częściej a mniej no i wyszło jednak że częściej a mniej bo hormony się stabilizują fajnie bo nie masz dużych skoków testosteronu. Mogę ci podesłać filmik jak jesteś ciekawy

JureKiler możesz podesłać ale i tak muszę ten temat przegadać bo ktoś mi pomaga mnie prowadzi no i pogadam Smile

Możesz podesłać to będę miał chwilę zobaczę .

EmStO gosc na tiktoku się nazywa brodacz_gym warto go obserwować jak jest się na bombie robi genialne filmiki informacyjne dla wszystkich na bombie