Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
RCGang.shop - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82)
+--- Wątek: RCGang.shop - Temat główny (/showthread.php?tid=6423)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: RCGang.shop - Temat główny - Byronik - 07.03.2026

Had some problems receiving emails now its fixed. happy buying

RE: RCGang.shop - Temat główny - krzysztoff - 10.03.2026

[Obrazek: 20260310-150427.jpg]

Ptaszek w niespełna 5dni u mnie nie zwracajcie uwagi na statusy bo u mnie stał 3 dni aż nagle paka się pojawiła czas na seansik
A ja wam powiem ze jaranie cały czas to samo suchutki pyłek klepie w huj

RE: RCGang.shop - Temat główny - bnq - 10.03.2026

Niestety nadawca paczki nadal zly adres paczki zamwowienie 78582. Prosze to sprawdzic. Czekam na odpowiedz Sad  Po rozmowie na infolini z zoltymi Pani oznajmila ze adres sie nie zgadza. Ja sprawdzilem w zamowieniu podalem prawidlowy. To nadawca popelnil blad. Zrozumcie jaki jestem wsciekly to musial odebrac jakis inny sasiad przecdiez to wszystko wyjdzie .... Co wyscie odwalili jestem wsciekly jak i by byl kazdy. Czekam na odpowiedz.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Inferno - 10.03.2026

bnq istnieje możliwość że zamieniłes nr mieszkania z nr domu i poszło całkowicie do innej klatki albo coś w tym stylu?

Skoro rozmawiałeś na infolinii to dlaczego niby nie podałeś prawidłowego adresu?
Czy to była rozmowa kiedy dzwoniłeś bo paczka widniała na track jako odebrała a nie odberales?
Opisz sytuację bo wątpię że vendor jednal się i zamiast np 22 to 34 wpisał  Sad

RE: RCGang.shop - Temat główny - krzysztoff - 10.03.2026

Dzwoniłeś na infolinię? Wspaniałomyślna decyzja

RE: RCGang.shop - Temat główny - bnq - 10.03.2026

Wrocilem wlasnie do domu z pracy status paczki : odebrana o ****.  Jest to kompletni nie mozliwe bo bylem w pracy pracuje od 6 do 14. Paczki nigdzie nie znalazlem u sasiada itp (zaczelem poszukiwania) - Nie znalazlem. Wiec dzwonie na infolinie i tam Pani powiedziala ze adres ktory podaje przez telefon nie jest adresem na paczcze. Na Nadaniu jest inny adres- Imie nazwisko kod miasto sie zgadza tylko adres bo podawalem to pokoleji i Pani sprawdzala dopiero na adresie oznajmila ze nie zgada sie adres. Ewidentny blad nadawcy. Ja sprawdzilem w @ podalem w zamowienie DOBRZE ADRES, Nadawca chyba wystarczy ze wejdzie w paczke i zobaczy ze adres sie nie zgadasza. Dodam ze napisalem tak : adres : *ul Dopalowa 6 B 2 .Nie wiem jak mozna sie pomylic... ale tu juz nie chodzi o to ja nawet juz mam to w dupie to paczke odebral jakis inny sasiad teraz wszystko sprzatam bo co jak to zaniusl na psy? No szkurwa jestem wsciekly.
ja jestem stary wyga 17 lat doswiadczenia mordo i pierwszy raz takie cos. Aktualnie tez czekam na pake z highlife.  Sam fakt ze zamowilem 5 f adb 4x mowi samo za siebie
Czekam na odpowiedz !! Dodatkowo we wiadomosci chcialbym sie dowiedziec na jaki adres naprawde zostala ona doreczona zebym uwazal....

(10.03.2026, 15:37)Inferno napisał(a): bnq istnieje możliwość że zamieniłes nr mieszkania z nr domu i poszło całkowicie do innej klatki albo coś w tym stylu?

Skoro rozmawiałeś na infolinii to dlaczego niby nie podałeś prawidłowego adresu?
Czy to była rozmowa kiedy dzwoniłeś bo paczka widniała na track jako odebrała a nie odberales?
Opisz sytuację bo wątpię że vendor jednal się i zamiast np 22 to 34 wpisał  Sad

Podalem prawidlowy i Pani powiedziala ze inny adres jest na paczce, mam kontaktowac sie z nadawca.

RE: RCGang.shop - Temat główny - TYTUS - 10.03.2026

Nie rozumiem dlaczego nie przekierowałeś sobie tego na punkt odbioru.
Z paczkami z poza pl są  zawsze jakieś cyrki.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Skittles - 10.03.2026

Pisz do Byronika na session, nie potrzebujemy tutaj twoich żali.. bo nie mamy Ci jak pomóc.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Inferno - 10.03.2026

To najlepiej nic nie pisać Big Grin  na forum tylko niech wszyscy PW piszą tylko Skittles Wink takim tokiem myślenia 

Ciekawi mnie bardziej Chwartyczna  nie ma takiej ulicy w Polsce, na sprawdziłem Geoportal i spis wieczysty bo od razu coś dziewna mi się wydała Podobno kultowaa po za tym właśnie takie bezpieczeństwo w sieci siedzisz na VPN i walisz adres gdzie możliwe że to jakieś osiedle jedynie w pl , brawo Big Grin Dorzuc kod pocztowy tylko

RE: RCGang.shop - Temat główny - TYTUS - 10.03.2026

bnq 
Bo miałeś to sam przekierować. Tak jest najbezpieczniej żeby właśnie uniknąć takich sytuacji że  będzie zły numer albo zjebany kurier i zaniesie to chuj wi gdzie.
Takie ładunki się od razu przekierowuje na punkt albo maszynę.