Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Opioidy - Ogólna dyskusja - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50)
+--- Wątek: Opioidy - Ogólna dyskusja (/showthread.php?tid=76)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - GokuVegetaFist - 03.09.2024

Tramadol można łączyć z clonazepanem albo relanium?
Jakie proporcje?
Będę miał 1g czystego trampka.
Mam clony i rolki.
Ogólnie nie wale opio więc w opio jestem amatorem Wink

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - Lifeisbrutal - 03.09.2024

GokuVegetaFist Ogólnie nie powinno się łączyć. Ale ja kiedyś zrobiłem mały mix 4 tabsy alprazolam 1mg i jedna tabletka max dwie trampka. A jedna miała 100mg o ile mnie pamięć nie myli. Był to fajny miks. Ale opio plus benzo można bardzo łatwo przedawkować.

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - EmStO - 03.09.2024

Jedyne opio jakie szło w mix to kodeina z relanium do tego jakiś Browarek może trzy Big Grin

Dla mnie bomba żadnego zagrożenia nie czułem ale nie polecam tego typu łączenia substancji .

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - daniel776 - 03.09.2024

UWAGA tramadol powyzej okolo 400mg obnixa próg drgawkowy,bez podkładu z np 0,5mg klona nie podchodzcie bo was potrzepie,ew jakies inne benzo dzialajace przeciwdrgawkowo(rolki bodajze ale reki sobie uciac nie dam,w benzo nie siedze)

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - smakosz - 03.09.2024

Wszystko można łączyć ale trzeba to robić z glową i mierzyć siły na zamiary

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - Lifeisbrutal - 03.09.2024

(03.09.2024, 15:10)daniel776 napisał(a): UWAGA tramadol powyzej okolo 400mg obnixa próg drgawkowy,bez podkładu z np 0,5mg klona nie podchodzcie bo was potrzepie,ew jakies inne benzo dzialajace przeciwdrgawkowo(rolki bodajze ale reki sobie uciac nie dam,w benzo nie siedze)

Przyjąłem ostatnio powyżej 400mg, ale było to w kropelkach o ile ma to jakieś znaczenie. I żadnych skutków ubocznych nie doświadczyłem.

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - GokuVegetaFist - 03.09.2024

To spróbuję 2mg clona i 200mg trampka

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - daniel776 - 04.09.2024

(03.09.2024, 16:04)Lifeisbrutal napisał(a): Przyjąłem ostatnio powyżej 400mg, ale było to w kropelkach o ile ma to jakieś znaczenie. I żadnych skutków ubocznych nie doświadczyłem.

wiadomo ze nie ma reguły

(03.09.2024, 18:20)GokuVegetaFist napisał(a): To spróbuję 2mg clona i 200mg trampka

jak nie masz jakiejs tolerki na klona to nie ładuje az tyle niepotrzebnie,plus powinno sie to jako "asekuracje" stosowac a nie podbicie,benzo+opio to złooo

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - GokuVegetaFist - 04.09.2024

No waliłem paczkę dziennie clona.
Teraz potrafię 2-4mg dziennie na spokojnie.
Ale już wszedłem na 10mg Relanium 

Także tolerka jest wyrobiona ale staram się od jakiegos czasu trzymać niskich dawek

RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - EmStO - 04.09.2024

Ja to Wam zazdroszczę, że was trampek kopię . Na mnie to jakoś nie działa ale kiedyś zrobiłem głupotę robiąc ekstrat 100 tabs tych Kobo czy jak im tam z paracetamol.
Pozbylem się paracetamolu to miałem tam z 6g trampka wypiłem to ale później na belta mnie wzięło.
Część z tego weszła w krew bo usunąłem i taką fazę miałem.
Mniejsze dawki wgl nic 200mg 400 1g i ni chuja .
Za to kodeina jak najbardziej powyżej 720mg nie wziąłem.

Ps.
Poznałem gościa na terapii uzależnionego od alkoholu i pamiętam, że opowiadał mi jak pod wódkę wrzucał trampka i go to spidowalo.
To prawda ?

Tylko tak nie róbcie i nie patrzcie na moje dawkowanie bo ja to ja Big Grin