Opioidy - Ogólna dyskusja - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50) +--- Wątek: Opioidy - Ogólna dyskusja (/showthread.php?tid=76) |
RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - GokuVegetaFist - 03.09.2024 Tramadol można łączyć z clonazepanem albo relanium? Jakie proporcje? Będę miał 1g czystego trampka. Mam clony i rolki. Ogólnie nie wale opio więc w opio jestem amatorem RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - Lifeisbrutal - 03.09.2024 RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - EmStO - 03.09.2024 Jedyne opio jakie szło w mix to kodeina z relanium do tego jakiś Browarek może trzy Dla mnie bomba żadnego zagrożenia nie czułem ale nie polecam tego typu łączenia substancji . RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - daniel776 - 03.09.2024 UWAGA tramadol powyzej okolo 400mg obnixa próg drgawkowy,bez podkładu z np 0,5mg klona nie podchodzcie bo was potrzepie,ew jakies inne benzo dzialajace przeciwdrgawkowo(rolki bodajze ale reki sobie uciac nie dam,w benzo nie siedze) RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - smakosz - 03.09.2024 Wszystko można łączyć ale trzeba to robić z glową i mierzyć siły na zamiary RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - Lifeisbrutal - 03.09.2024 (03.09.2024, 15:10)daniel776 napisał(a): UWAGA tramadol powyzej okolo 400mg obnixa próg drgawkowy,bez podkładu z np 0,5mg klona nie podchodzcie bo was potrzepie,ew jakies inne benzo dzialajace przeciwdrgawkowo(rolki bodajze ale reki sobie uciac nie dam,w benzo nie siedze) Przyjąłem ostatnio powyżej 400mg, ale było to w kropelkach o ile ma to jakieś znaczenie. I żadnych skutków ubocznych nie doświadczyłem. RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - GokuVegetaFist - 03.09.2024 To spróbuję 2mg clona i 200mg trampka RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - daniel776 - 04.09.2024 (03.09.2024, 16:04)Lifeisbrutal napisał(a): Przyjąłem ostatnio powyżej 400mg, ale było to w kropelkach o ile ma to jakieś znaczenie. I żadnych skutków ubocznych nie doświadczyłem. wiadomo ze nie ma reguły (03.09.2024, 18:20)GokuVegetaFist napisał(a): To spróbuję 2mg clona i 200mg trampka jak nie masz jakiejs tolerki na klona to nie ładuje az tyle niepotrzebnie,plus powinno sie to jako "asekuracje" stosowac a nie podbicie,benzo+opio to złooo RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - GokuVegetaFist - 04.09.2024 No waliłem paczkę dziennie clona. Teraz potrafię 2-4mg dziennie na spokojnie. Ale już wszedłem na 10mg Relanium Także tolerka jest wyrobiona ale staram się od jakiegos czasu trzymać niskich dawek RE: Opioidy - Ogólna dyskusja - EmStO - 04.09.2024 Ja to Wam zazdroszczę, że was trampek kopię . Na mnie to jakoś nie działa ale kiedyś zrobiłem głupotę robiąc ekstrat 100 tabs tych Kobo czy jak im tam z paracetamol. Pozbylem się paracetamolu to miałem tam z 6g trampka wypiłem to ale później na belta mnie wzięło. Część z tego weszła w krew bo usunąłem i taką fazę miałem. Mniejsze dawki wgl nic 200mg 400 1g i ni chuja . Za to kodeina jak najbardziej powyżej 720mg nie wziąłem. Ps. Poznałem gościa na terapii uzależnionego od alkoholu i pamiętam, że opowiadał mi jak pod wódkę wrzucał trampka i go to spidowalo. To prawda ? Tylko tak nie róbcie i nie patrzcie na moje dawkowanie bo ja to ja |