![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 04.01.2026 Od 2 tygodni trzezwy, ale mam dziwne wrażenie, że po drugiej stronie nie ma trzeźwych ludzi ![]() Ucinam rozmowę bo nie ma sensu. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Dead Nightmares - 04.01.2026 @"JureKiler" jak cos to cisnienie atomsferyczne na poziomie 1017 daje najlepsza faze 4mmc, natomiast cisnienie na poziomie 1020 daje psychozy, pamietaj mordo podczas testow, bo lipa moze byc xd RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 04.01.2026 no jak nie masz argumentów... to nie ma sensu zgodzę sięCo ma Twoja aktualna trzeźwość do tego co pisałeś wcześniej? XD jUREK... jesteś jednym z moich ulubionych userów, a ja tylko nadmieniam, że w ocenie SWOICH narkotyków od kogokolwiek nie bierzesz pod uwagę wgl. tolerki - nic więcej... a to czy jeden sort jest lepszy [ mocniejszy ] czy tam "czystszy" ... to już kwestia prawdę mówiąc BADAŃ których NIKT na tym forum nie robi, więc... se możemy... teoretyzować
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 04.01.2026 (04.01.2026, 17:38)DarkSonia napisał(a): człowieku PRZECIEŻ TO NIE ZALEŻY OD TOWARU - TYLKO OD CIEBIE I JAK SOBIE RADZISZ "W GŁOWIE" Z TYM CO BIERZESZ... Czekaj czekaj bo nie doczytałem, co? Ok czyli peak fazy to twoim zdaniem nie moc tematu tylko MYŚLI JAK SOBIE Z TYM RADZIMY CO BIERZEMY hahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahah Dzięki za poprawienie humoru, jeszcze bardziej cię polubiłem za to RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 04.01.2026 (04.01.2026, 18:33)Dead Nightmares napisał(a): jak cos to cisnienie atomsferyczne na poziomie 1017 daje najlepsza faze 4mmc, natomiast cisnienie na poziomie 1020 daje psychozy, pamietaj mordo podczas testow, bo lipa moze byc xd a Ty pamiętaj... nie prowokuj... bo potem tylko jest płacz i głupie pierdolenie i... szczęśliwego nowego roku... [ porzestań ćpać już ] :* (04.01.2026, 18:35)JureKiler napisał(a): Czekaj czekaj bo nie doczytałem, co? serio szukasz dziury w calym... chodzilo mi o to ze to nie chodzi o TYLKO towar... ale ZAZWYCZAJ o NAS samych... i tyle... teraz będziesz na siłę szukał błędów logicznych w zdaniu żeby postawić na swoim ? ogarnij się juruś :* RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 04.01.2026 (04.01.2026, 18:34)DarkSonia napisał(a): Co ma Twoja aktualna trzeźwość do tego co pisałeś wcześniej? XD No jak to jakie zapytałaś mnie czy jestem trzeźwy pisząc to, to ci odpowiedziałem że od dwóch tygodni. Już nie wiem szczerze jak napisać żeby podejść do ciebie tak żebyś zrozumiała co pisze. Po prostu wypowiedziałem się na temat 2 sortów 3mmc które badałem w idealnie takich samych odstępach czasowych (6tygodni) w pełni zregenerowany, podniecony psychicznie o zajebistym nastawieniu mentalnym I POZYTYWNEJ MYŚLI TEGO CO ROBIĘ I zauważyłem bardzo mocno wyczuwalne zmiany w mocy i jakosci sprzętu między jednym a drugim gdzie ten pierwszy potrafił 3 dni klepać bez spadku mocy nawet jak podchodziłem do niego po 48h wyjebany chlorami to miał moc jebany i fajnie robił. A ten wspomniany drugi nowy sort 2 podejścia miałem i takie same zauważalne mocno spadki mocy po kilku dobrych godzinach w moim wypadku (8h) więc podwójnie go sprawdziłem i to samo odnotowałem. Że już nie ma takiej jakości i MOCY jak poprzednik i nie będziemy mogli kręcić na nim paru dni Już bez odbioru myślę że zrozumiesz co napisałem nie zaśmiecajmy. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 04.01.2026 Widzisz BO: Bardzo możliwe jest, że jest tak jak piszesz ... oraz... bardzo możliwe, że miałeś RAZ gorszy dzień a RAZ LEPSZY , po prostu chcę byś wziął to także pod uwagę, a nie : "wsyscy winni tylko nie ja", zaraz będzie że jeszcze przeze mnie masz gorszy wjazd ;p masz lajka, 3maj się haha
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 04.01.2026 Dla tego mówię że do nowego sortu miałem dwa mocne podjazdy I tak samo kamyk tracił bardzo szybko moc. Ale pierwsze rysy to kurwa poezja kocham 3mmc
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 04.01.2026 NO WŁAŚNIE... te pierwsze rysiki aaajj ... tesz czuję ból, jak przestaje klepać i kończy się impreza, cuSz zrobić.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 04.01.2026 DarkSonia wystarczy żeby highlife zakręcił się za poprzednią opcją bo to gołym okiem widać że zmienił dostawcę 3mmc tamte było podobne strasznie do aktualnego 4mmc pablita kryształy białe i kruche a ten co teraz to kurwa tluczkiem do mięsa musiałem go walić
|