Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 05.01.2026

@"JureKiler" 
to 3MMC z wyglądu przypomina- ŁO to samo co było wcześniej... czyli ... kryształ z "utlenionym utlenieniem"  Heart z takim puszkiem...
co do rozwalania... 3x... podchodziłam do tematu... i 3x... działało ( subiektywnie ) podobnie... ... tzn dobrze.

ale fakt. ostatnio wszystkie ketony są MAGICZNIE TWARDE jak skała... strzelam że to jakiś ciekawy etap produkcji... z jednej strony dobrze, z drugiej nie dobrze.
Ale w konsekwencji i tak się liczy to... jak działa.
... a 3MMC od HL. no działa jak 3Ba. super alternatywa dla 3CMC które moim zdaniem jest agresywniejsze.
hm

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 06.01.2026

DarkSonia to co jest na wadze na zdjęciu powyżej to jest to co mógłbym kilogramami brać od High-LifeMarket tykko gdyby wróciło. Bo to jest chyba pierwszy rzut który miał zdjęcie robione chyba z 4 miesiące temu

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 06.01.2026

NO TO to właśnie napisałam przecież  Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 06.01.2026

High-LifeMarket ten skittles to jest dalej fake thc czy już normalne thc jakiś outdoor?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 07.01.2026

smakosz dostałem w gratisie i oddałem dla nałogowego palacza i nic nie powiedział złego nawet pochwalił więc chyba to będzie real

RE: High-Life.market - Temat główny - doxyou - 10.01.2026

Była dawno temu na forum żywa dyskusja o tym jak przechowywać narkotyki, żeby nie złapały wilgoci i się nie utleniły.
Kolega między słowami podał idealny sposób Podobno kultowa :

(10.01.2026, 14:40)BlackStar napisał(a): Narazie trafiają do słoiczkówz silica gel I czekają na swój czas.

RE: High-Life.market - Temat główny - BlackStar - 10.01.2026

Odpowiednie słoiczki możecie znależć na Allegro. Wyszukujcie "słoik szklany brązowy 15ml"  bądż 30ml bądz więcej.
To słoiki chroniące przed UV I stosowane w kosmetyce.Kosztują po 2zł za sztukę więc bardzo tanio.Silica gel też jest 
na Allegro.Taki ze wskaznikiem zużycia kosztuje parenaście złotych za 50 1g szaszetek.Słoiczki są zdecydowanie
 najlepsze do przechowywania.

Jak chcecie max. trwałości to możecie jeszcze taśmą izolacyjną uszczelnić pokrywkę I włożyć do zamrażarki na -20*C

RE: High-Life.market - Temat główny - Blade12 - 10.01.2026

BlackStar mam takie i trzymam w nich bucha są ok  Smile

RE: High-Life.market - Temat główny - DrakoMalfoy - 10.01.2026

(10.01.2026, 14:50)doxyou napisał(a): Była dawno temu na forum żywa dyskusja o tym jak przechowywać narkotyki, żeby nie złapały wilgoci i się nie utleniły.
Kolega między słowami podał idealny sposób Podobno kultowa :

Czyli co wpierdolic te kulki z butów w woreczku do słoika zakręcić i to pomaga?

RE: High-Life.market - Temat główny - Bortak42 - 10.01.2026

Zresztą nawet, jak już do zamrażarki się włoży po prostu to już jest to dużo.