Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Escobar.store - Temat Główny - Powerpolish - 24.07.2024

Jak będzie nep to już prócz amfetaminy nic więcej do szczęścia mi nie trzeba Escobar to król, niech żyje 200 lat

RE: Escobar.store - Temat Główny - Lifeisbrutal - 24.07.2024

No to teraz u każdego stimiarza zagościł uśmiech na twarzy.
Dla każdego coś dobrego . 😀

Powerpolish Marihuany jeszcze by brakowało. A tak to nic więcej 🍀

RE: Escobar.store - Temat Główny - dzwudziesty - 24.07.2024

Nep u Escobara o ja pierdole, ale się jaram Big Grin

RE: Escobar.store - Temat Główny - LOBO - 24.07.2024

Marihuanina haszyk LSD i krysztal MDMA o! tak by bylo milo ;-)

RE: Escobar.store - Temat Główny - Powerpolish - 24.07.2024

Lifeisbrutal  są vape Peny z thc, więc można powiedzieć że jest zamiennik trawy, ja mam legalna u siebie a w poslce jak jestem to lata dobra trawa po 5 dyszek

RE: Escobar.store - Temat Główny - Szyderca - 24.07.2024

(24.07.2024, 11:43)dzwudziesty napisał(a): Nep u Escobara o ja pierdole, ale się jaram Big Grin

Widzisz czyli dobrze ci napisałem że nep będzie  niedługo możliwe że nawet jutro Podobno kultowa oby tylko go bylo dużo hahah

Ps. Jak to pisales w luznym u escobara jak ktos ci powie gdzie nepa wyrwac bedziesz go nosił na rękach,  zapraszam ponosić wujka Szyderce na raczkach hehe Smile

(24.07.2024, 12:37)Powerpolish napisał(a): Lifeisbrutal  są vape Peny z thc, więc można powiedzieć że jest zamiennik trawy, ja mam legalna u siebie a w poslce jak jestem to lata dobra trawa po 5 dyszek

Mam mery schowana 100g szatan jak skurwysyn fioletowąSmile nie gonie tego bo wola maczane. Ale niech leży jeść nie wolą ,a jak dobrze zabezpieczona mocy nie straci hehe
frogbullshop chuj ci w pizde komdonie jebany za wyjebanie ludzi, patrz teraz ruro jebana jak się będzie zarabiać hajs , a nie jakieś grosze pachole jebany. Ps. Wal bunkier na majorce i wąchaj knagi murzyna haha  Escobar Szacunek za podejście do klienta obyś był z nami jak najdłużej i miał wszystko co tygryski kochają najbardziej. Apihp, apvp, nep i wiele innych. Pozdrawiam i trzymaj się jak najdłużej! A ta powyższa szmate niech los pokara i robi przysiady na kiju na komdonie u gadów.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Lifeisbrutal - 24.07.2024

(24.07.2024, 12:37)Powerpolish napisał(a): Lifeisbrutal  są vape Peny z thc, więc można powiedzieć że jest zamiennik trawy, ja mam legalna u siebie a w poslce jak jestem to lata dobra trawa po 5 dyszek

Tak owszem są, ale większość woli naturalny susz. Nie mówię, że vapeny są złe bo nie są. Mam dojście do mj ale w małych ilościach co mnie nie cieszy. Dlatego fajnie jakby pojawiło się na magazynie.

RE: Escobar.store - Temat Główny - kurvvisko - 24.07.2024

No to trzeba będzie w końcu spróbować tego nepa, brałem raz w życiu, ale nie mam pewności, że to był nep, a nie jakaś podróba.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Szyderca - 24.07.2024

Czemu znów posty usuniete bez pucy? Czy tam przeniesione ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Snifcio - 24.07.2024

Co jak będzie spalony numer tel? Każde zamówienie ma swój?