![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DanteRivaa - 21.01.2026 okej, czyli zdaje się na wasze opinie ![]() pyk! RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Jo94 - 21.01.2026 Siemanko Czy dostał ktoś wczoraj/dziś kodu ? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Tomasz528i - 21.01.2026 Ja zrobiłem zamówienie na początku zeszłego tygodnia i na razie cisza. W sobotę było potwierdzenie, że zamówienie jest w drodze, ale kodu nadal brak. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - klaudiawolnic - 21.01.2026 ja zamowilam swoje zamowionko z lakociami w niedzielke i na razie czekam na maila i na golebika jak doleci do golebnika golabek to dam wam znac kochani <3 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - garob - 22.01.2026 Do mnie mail z potwierdzeniem zamówienia dotarł jak zwykle nocą. Co do terminów, do których przyzwyczaił nas V, a raczej terminów, którymi "rozpieścił" nas V ... to szczerze jest to termin późniejszy niż zazwyczaj, bo poprzednie zamówienia miałem już fizycznie w ręku a w tym przypadku mam "dopiero" potwierdzenie, ale już nie ma co narzekać bo wszystko jest nadal szybko i sprawnie, a że kiedyś było szybciej... Ehhh ważne, że bezpiecznie dla każdej ze stron. A jak ktoś zamawia na ostatnią chwilę lub jest zbyt "nagrzany" to niech lepiej znajdzie sobie inne zajęcia umilające czas i tyle. V jak zwykle daje radę i tyle. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - y0kosama - 22.01.2026 Również czekam troszkę dłużej niż zazwyczaj. Tak jak pisał przedmówca - wystarczy nie zamawiać na ostatnią chwilę. Mam malutką nadzieję, że do weekendu gołąbek przyleci. Jak nie, to trudno, za tydzień też jest weekend.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Epsiakos - 22.01.2026 Nie zeby cos ale strasznie duzy wysyp "swiezych" kont opisuje jeden i ten sam problem RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - y0kosama - 22.01.2026 Ja po prostu piszę jak jest. Czekam cierpliwie, ani nic nie sugeruję. Highlife to konkretna marka, co udowodnili mi już niejednokrotnie i poleciłbym każdemu.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Epsiakos - 22.01.2026 Ja sie odnosnilem bardziej do tych co maja jeszcze krotszy staz od ciebie na forum RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - garob - 22.01.2026 (22.01.2026, 15:34)Epsiakos napisał(a): Ja sie odnosnilem bardziej do tych co maja jeszcze krotszy staz od ciebie na forum No i w sumie dobrze wychodzi, że jest jakiś ruch w temacie, bo jeżeli nowe konta mają na celu "siać ferment" to szybko dostają ripostę od użytkowników, którzy jednak cos zamówili u V a nie tylko fantazjują. Jakość się jakoś obroni
|