![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Desmez - 23.01.2026 Ktokolwiek zamawiał w poprzednim tygodniu dostał kod? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - y0kosama - 23.01.2026 Tak, ja zamawiałem pod koniec zeszłego tygodnia i też jeszcze nie mam. Jedynie cichutką nadzieję, że jeszcze doleci w tym tygodniu, bo miałem supcio plany na weekend.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Fidel - 23.01.2026 Niestety kodów brak, wcześniej nic nie pisałem wiadomo obsuwa może się zdarzyć ale to już trochę za długo trwa RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Bortak42 - 23.01.2026 No niestety na razie unikać tego sklepu ze względu na duże obsuwy w dostawach. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - klaudiawolnic - 24.01.2026 (23.01.2026, 23:20)Bortak42 napisał(a): No niestety na razie unikać tego sklepu ze względu na duże obsuwy w dostawach. Tak to prawda obsuwy nie tylko w dostawie ale też w emejlu we wtorek poszło zapytanie o potwierdzenie zamówienia i do dzisiaj brak odpowiedzi i brak potwierdzenia więc no czekamy tylko cierpliwość nas uratuje kochani pozdrowionka wszystkim 🥰😘 Bądźmy dobrej myśli 💭 jak coś się zmieni to będę was informowała kochani 😌 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Fidel - 24.01.2026 Też wysłałem email w środę i zero odpowiedzi. Ja mówię, nie miałbym z tym problemu żeby poczekać ale skoro vendor był na forum i pisał o pudrze, że taki sort jest, na profilu że wczoraj o 1 w nocy aktywny a dla ludzi którzy czekają 0 informacji ostatnia jaka była to w niedzielę więc spodziewałem się w tym tygodniu paki i nie ma. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 24.01.2026 mniej wazna kwestia to jest poczeka xd
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DanteRivaa - 24.01.2026 zamawiałem... pogadałem... trzeba czekać, może cud się wydarzy.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 24.01.2026 Fidel Istnieje duża szansa, że od obsługi maila i forum są dwie niezależne osoby. Zresztą - nie ma kodów, więc w jakiej sprawie ma odpisywać? To nie Rossman. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 24.01.2026 zgadzam sie,i fidel istnieje szansa ze jakbys nie pytal sie o sample rowne zamówieniu moze odp bys otrzymal. pojutrze bd mial,gorzej ze mna ehe ostatnie zamówienie nie rob z dupy gęby bo potem glupio troche fidel
|