Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Firana - 03.02.2025

DarkSonia dziwne by było jakby nie stawała po aplikacji mefa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Borsuksie - 07.02.2025

Ja byłem zaskoczony, bo to co kiedyś dostałem jako mef, zniszyczlo mi libido, po tym od esco to zero ubytku. W normalnej rzeczywistości po koksie zawsze leciał tadalafil, a po tym mef, po prostu cycki i nic więcej nie trzeba 😅

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 07.02.2025

Czy 4MMC nadaje się na imprezy?

[Obrazek: 1.jpg]

Sonia nigdy nie była fanką sportów zimowych, ale tej nocy… O, tej nocy to co innego!

Zaczęło się niewinnie – impreza, głośna muzyka, śmiech, dużo energii. A potem? Potem była jakaś kreska, potem druga, potem… no właśnie.

Gdy otworzyła oczy, czuła się jak bohaterka baśni Andersena. Śnieg lśnił w słońcu, a ona, ubrana w różowy kombinezon narciarski (którego nigdy nie miała), sunęła po idealnie białych stokach niczym olimpijska mistrzyni. Narty same niosły ją w dół, wiatr rozwiewał włosy, a w tle pobrzmiewała radosna muzyka rodem z bajki.

Nagle znalazła się na sankach. Nie pamiętała, kto ją na nie wsadził, ale pędziła w dół, zostawiając za sobą gigantyczne ślady – jakby jechała przynajmniej czołgiem. „Chyba powinnam jechać wolniej…” – pomyślała, ale zanim zdążyła zwolnić, śnieg zaczął się rozmazywać, a świat zrobił się dziwnie ciemny.

— Sonia! — głos Ewy wyrwał ją z tej magicznej podróży.

Otworzyła oczy. Nie było śniegu. Nie było nart. Był park. A konkretnie ławka w parku. A jeszcze konkretniej – ona na tej ławce, w pozycji, którą można by nazwać „rozłożona jak naleśnik po wojnie z widelcem”.

— Co jest…? — wymamrotała, próbując zebrać resztki godności.

— No właśnie to ja bym chciała wiedzieć! — Ewa skrzyżowała ręce. — Wysłałaś mi w nocy SMS-a, że „zostawiam duże ślady”. Co to miało znaczyć?!

Sonia zmarszczyła brwi. W głowie miała pustkę, poza jednym: śnieg, narty, sanki… i to uczucie szczęścia, którego dawno nie czuła.

— Chodź na sushi — rzuciła w końcu.

— Co?!

— Sushi na kaca to najlepszy wynalazek ludzkości. No i… muszę ci opowiedzieć o mojej jeździe na nartach.

Ewa spojrzała na nią z niedowierzaniem, ale w końcu westchnęła i pomogła jej wstać.

— Dobra, ale ty stawiasz.

I tak, chociaż Sonia nie pamiętała z imprezy nic poza parkową hibernacją, jedno było pewne – zostawiła ślady. Może nie na śniegu, ale na pewno w historii tej imprezy -  całą klatkę w bloku pomalowaną szminką w serca ;p

[Obrazek: 5.jpg]

[Obrazek: 7.jpg]

[Obrazek: 8.jpg]

[Obrazek: 9.jpg]

[Obrazek: 10.jpg]

[Obrazek: 11.jpg]

[Obrazek: 12.jpg]

[Obrazek: 13.jpg]

[Obrazek: 14.jpg]

[Obrazek: 15.jpg]

dawki w nie przekraczające 100mg

dorzucane co 20-30min
z czego ostatnia która pamiętam była już nie mierzona, a wzięłam chyba całą resztę, która mi została i mnie odcięło, a ile tego było serio nie wiem. 
we śnie była tez moja kumpela która mi podpiepszała jedzonko imprezowe.
Ponoć wyszłam z imprezy i nic więcej nie pamiętam, obudziłam się w parku jak zul haha na szczęście była ze mną moja koleżanka cały czas.
Heart

Z uboków masakryczna sahara w mordce, ale tego nie nazwę ubokiem bo to raczej norma i każdy kto zażywa tego typu specyfiki wie z czym to się je - a raczej pije.
O dziwo nie chciało mi się pić pifka ani jarać.

+ idealne na imprezę
+ podwyższony humor i empatia, nawet hujowa impreza jest nagle zajebista
+ zbalansowane ełfo/speed
+ najbardziej prawilny Mef jaki mi się przyśnił
+ zero poparzeń ( heloł 3CMC )
+ zero zjazdu
+ zajebisty sen

- brak

Escobar  Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - smakosz - 07.02.2025

Alko dużo wypiłaś do tego mefa? Pytam ze względu na zerwany film

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 07.02.2025

DarkSonia 
Bardzo ładne, takie niecodzienne.
Piątka z plusemSmile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 08.02.2025

DarkSonia No powiem ci to jest chyba twoja najlepsza recka. Dojebana w chuj, podoba mi się. Łap plusa.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kurvvisko - 08.02.2025

Fajna recenzja, ale muszę jeszcze pochwalić zdjęcia - są cudowne i przepiękne!

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - moher - 08.02.2025

Nie lubię czytać długich recenzji, ale to co Dark Sonia napisała to szacun. Zdjęcia za to to istna wisienka na torcie. Dziękuję za twoją twórczość i zaangażowanie.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 08.02.2025

(07.02.2025, 18:37)kot_kreskowy napisał(a): DarkSonia 
Bardzo ładne, takie niecodzienne.
Piątka z plusemSmile

(08.02.2025, 00:03)Lifeisbrutal napisał(a): DarkSonia No powiem ci to jest chyba twoja najlepsza recka. Dojebana w chuj, podoba mi się. Łap plusa.

(08.02.2025, 00:41)kurvvisko napisał(a): Fajna recenzja, ale muszę jeszcze pochwalić zdjęcia - są cudowne i przepiękne!

(08.02.2025, 03:34)moher napisał(a): Nie lubię czytać długich recenzji, ale to co Dark Sonia napisała to szacun. Zdjęcia za to to istna wisienka na torcie. Dziękuję za twoją twórczość i zaangażowanie.

dziękuję Wam moje ćpuny kochane  Heart Big Grin staram się jak mogę, mam nadzieję, że oddałam idealnie obraz tego jak działa ta substancja, którą się dość szybko podbija kreskami.. amnezja mefedronowa - wiele o niej słyszałam, trochę poczytałam - no i w końcu doświadczyłam, ten pierwszy raz zawsze jest niezapomniany

- tylko szkoda, że w przypadku mefedronu się nic nie pamięta haha  Big Grin wiem przegiełam sama sobie jestem winna. 
Raz się żyje. ..no i tutaj nic więcej nie dodam - dla dobra forum  Cool

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kurvvisko - 08.02.2025

To musiałaś polecieć bardzo grubo, skoro nic nie pamiętasz xd