![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 24.01.2026 doxyou Twierdzisz, że to jest zupełnie normalne, że vendor przyjmuje tylko zamówienia i potem ma klientów w chuju. Piszesz, że HL odczytuje tylko konkretne wiadomości z zamówieniami, a wiadomości oczekujących klientów olewa. Dla Ciebie to normalne i sam byś tak robił gdybyś był vendorem. No ale nim nie jesteś... Napisze Ci jeszcze raz: HL nie był aktywny od jakiegoś czasu i nie odczytywał żadnych wiadomości. I pewny jestem, że nie postępuje według tego jak to Ty opisałeś. Przyznaje też, że to słabe, że zamówienia z poprzedniego tygodnia nie dotarły przed weekendem. Miejmy nadzieję, że gołębie szybko i bezpiecznie dolecą czego życzę każdemu oczekującemu na pakę. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 24.01.2026 (24.01.2026, 21:38)Fidel napisał(a): Nie skumałem nic. Ale spróbuję na domysły. Zakładam, że nie doczytałeś części o rozmnażaniu towaru. Do pudru łatwiej coś dosypać - pakowacze to z reguły ludzie "z łapanki", którzy zakładają escrow np na kwotę, którą musieli by zapłacić za 1kg i taką dostawę też dostają - naturalnym więc w umyśle typowego Janusza będzie zrobienie z jednego kilograma - dwóch kilogramów np. za pomocą kofeiny albo kreatyny. Rweqerew333 Żeby wam odpisać cukiereczki posłużę się częścią regulaminu innego vendora (możemy założyć że schematy działania są podobne) 8. Nie informujemy o dokładnej dacie otrzymania przesyłki. 9. Nie dajemy numerów śledzenia chyba, że są to wysyłki zagraniczne w dniu doręczenia. 10. Nie sprawdzamy na zapytanie gdzie znajduje się przesyłka. I najważniejsze 14. Kilkukrotne wysłanie e-mail w jednej sprawie skutkuje dodaniem do blokowanych. Odpisalem Ci już na czacie jak wygląda moja perspektywa, a Ty dalej próbujesz robić ze mnie pajaca twierdząc, że uważam że vendor ma ludzi w chuju nie odpisując na maile. Uważam, że nie odpisuje na spam - co wcale nie oznacza, że ma kogoś w chuju. Toczcie dalej to kółeczko wzajemnej adoracji. Mi się już znudziło. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Desmez - 24.01.2026 Fidel trudno w to uwierzyc ze w piatek polecialy, przecie to nie poczta polska xD no chyba ze przy okazji dostales jakies kwity ze faktycznie poszly, jak nie to w chuja leca RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Bortak42 - 24.01.2026 No, ale lecą sobie i nie ma co tu ich usprawiedliwiać. To widać jak byk. U esco nie ma takich problemów jakoś, a regulamin jest ten sam, w tym to, że w jednej sprawie możesz pisać jednego maila. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 25.01.2026 tylko spokuj was uratuje a mnie lef
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - y0kosama - 25.01.2026 Na stronie mają napisane, że wysyłka towarku w ciągu dwóch dni od zaksięgowania wplaty i, że mogą być opóźnienia w nadzwyczajnych sytuacjach. Skoro była nadzwyczajna sytuacja, to mogliby napisać na forum, że mają jakiś problem i, że będzie obsuwa w dostawie i tyle. Nie muszą pisać czemu, dlaczego, kiedy, jak. Wystarczy wzmianka, że są opóźnienia i tyle. Klienci byliby spokojni. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Bortak42 - 25.01.2026 y0kosama To nie tak, że to teraz jest, tylko od początku zeszłego miesiąca tak im się coś pozmieniało, że ten napis ma się nijak do rzeczywistości i zaczęli się guzdrać coś i przestali szanować klientów. Wcześniej tak było faktycznie i było git i faktycznie tak było jak jest napisane na stronie, ale teraz już nie jest, a ten sam napis na stronie jak wisiał tak dalej wisi, mimo że teraz to już się ma nijak do rzeczywistości. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 25.01.2026 Można się domyślić że mają jakieś problemy wewnętrzne wiadomo że spowodowane raczej przez smutnych i nie wszystko mogą wam pisać a tym bardziej na forum z kwestii bezpieczeństwa bynajmniej tak mi się wydaje. Jeżeli chodzi o ignorowanie maili o paczkę w stosunku gdzie minęło 7 dni roboczych to już jest wysoce nie na miejscu i nie profesjonalne. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 25.01.2026 hl pewnie beke ma ale cpuny na głodziie czekaja za pakami
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - piotrkolo12345 - 25.01.2026 nic nowego bierzeszz w poniedzialek i musisz sie liczyc ze min bd za tydz w pon mi zawsze tak lecialo ale warto czekac |