Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem (/showthread.php?tid=1037) Strony:
1
2
|
Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - voice.of.voiceless - 22.08.2022 JA PIERDOLE ALE PRZYPAL X D Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem Nielegalną plantację konopi indyjskich ujawnili opolscy policjanci. Należąca do 16-latki uprawę funkcjonariusze namierzyli w jej miejscu zamieszkania. Łącznie zabezpieczyli kilkanaście krzaków nielegalnej rośliny. Za posiadanie i uprawę narkotyków nieletnia odpowie przez Sądem Rodzinnym i Nieletnich. W sobotę popołudniu opolscy kryminalni chcąc sprawdzić posiadane informacje pojechali do jednej z posesji w gminie Wilków. Podejrzewali, że zamieszkująca tam nieletnia może posiadać w miejscu zamieszkania uprawę konopi innych niż włókniste oraz susz roślinny. Kontynuując czynności mundurowi sprawdzili pomieszczenia mieszkalne i gospodarcze na posesji zamieszkiwanej przez 16-latkę. Ich wzrok przykuła trampolina schowana w zarośla. Okazało się, że na jej macie w doniczkach znajdowało się 12 krzewów konopi w różnych fazach wzrostu. Dodatkowo w pokoju zajmowanym przez nastolatkę policjanci ujawnili w strunowym woreczku susz marihuany. W najbliższym czasie sprawą nieletniej zajmie się Sąd Rodzinny i Nieletnich przed którym 16-latka odpowie za posiadanie i uprawę narkotyków. z: kryminalki RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Gekon - 22.08.2022 Czyli ktoś ja podpierdolil. Gadała za dużo teraz ma nauczkę RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Szyderca - 22.08.2022 Hahahha to chyba z nasionek co w ziele dostala jakimś chujowym hahah , przecież to wygląda jak gówno a nie mj hehe ewentualnie jak samo sieja haha Ps. Ale patent z ta trampolina nawet spoko. RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Beeniepatu - 22.08.2022 To jest klasyczny outdoor - fully organic melange RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Szyderca - 22.08.2022 Masz telegram pokaże ci mordo prawdziwe outdoor hehe RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Beeniepatu - 22.08.2022 Smieje sie przeciez Te krzaki bardziej klon przypominaja niz jakakolwiek konopie RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - ProducentRC - 23.08.2022 Ja jak byłem w pierwszej albo drugiej gimnazjum pierwszy raz posadziłem zioło, ale zabrałem się do tego jak należy... Czyli nieużytki przy rzece do których żeby dojść trzeba było jechać 4km rowerem później 1.5km przez łąki i kolejne 1.5km przez pokrzywy, barszcz ten co kurewskie poparzenia powoduje i w końcu było bardzo odosobnione miejsce gdzie nawet myśliwi podczas polowania na dziki się nie zapuszczają bo jest pełno szerokich rowów po drodze i w dodatku w chuj łosi tam zapierdala, raz nawet spotkałem jednego ale popatrzył się na mnie miło i odszedł powoli jak gdyby nigdy nic a już trochę zdygany byłem co mogło by się stać jak by mnie stratował... Na szczęście obyło się bez większych problemów i pod koniec września zebrałem zajebisty plon z odmiany blue berry x nl5 polecam tą odmianę wszystkim to półautomat którego caly cykl zamyka się w 120dniach, nie paliłem jeszcze tak pysznego palenia ponieważ było one podlewane tylko wodą ponieważ rosło na bardzo żyznej głebie RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - furiat - 23.08.2022 ale uprawa RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Szyderca - 24.08.2022 Pewnie bys miał KO jak by ten łoś zajebał by ci z bani , to jak byś biegl i zajebał barana z samochodem osobowym przy 100km na godzinę hehe RE: Nastolatka odpowie za uprawę marihuany. Zioło ukryła w trampolinie za domem - Czarnahexx - 24.08.2022 Dobre dobre |