Wątki. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Wątki. (/showthread.php?tid=1066) |
Wątki. - Kajabuza - 03.09.2022 Nawiązując do wątków Czarnej i komentarzy nie dotyczących tematu wątków (tylko głównie tych chamsko krytykujących)
❌❌❌ To tylko moje skromne zdanie, ale może lepszą opcją, gdy wątek się nie podoba, było by poczekać co stwierdzi Moderacja, zamiast zalewać wątki ściekiem krytyki. Można też przecież napisać do Moderacji (przykład: cześć ten i ten wątek nie ma sensu według mnie bo to tamto, jeśli zostanie zatwierdzony, nie piszę o wątkach typowo pod jebanie autora jak psa) 🤬🤬🤬 Moderator też człowiek. A tak to od razu odbieracie być może pozytywny odbiór wątku. (tu nawiązuje do rymowanek z dedykacją które to oddałem Czarnej po tym jak mi się wątek nie wrzucił) Kurwa jakieś durne gierki typu wyraz na ostatnią literę poprzedniego itd to WOW ale coś innego niż zwykle i Hurr durr) ☢️☢️☢️ (A jeśli chodzi tylko i wyłącznie o autorkę, spamowanie dla sampli które to sam Jej wytknąłem to otwarcie mówię, że mam zamiar czasami coś zasugerować, żeby w końcu nauczyła się NIESPAMIĆ. Nawet jeśli chodzi o sample, to czy postaranie się o nie jest czymś złym?) ⚠️⚠️⚠️ (wątek o mixach z ethcatem miałem zamiar już jakiś czas temu wrzucić, ale też nie podałem go Czarnej jak na dłoni czy tam tacy, tylko z rozmowy i kilku kwestii sama stwierdziła, że można wątek zrobić, moim zdaniem lepiej dać do myślenia, szansę na zmianę myślenia i podejścia na podstawie przykładu, sugestii Maniek czy to kolesiostwo?) . A jeśli chodzi o sample heh... Gdy mi akurat na rękę było chociaż 3g wygrać i mi zależało, to wkładałem w aktywność więcej trochę niż napisanie tego co mam w głowie dzięki wiedzy (za którą szacun) a czytałem na dany temat, szukałem czegoś ciekawego i wpisywałem. Czy to coś złego, oszustwo, spisek samplowy? . PS. Jeśli ktoś z Was myśli, że dla sampli albo plusików coś SZPĄCIŁEM, kolesiowalem czy wchodzilem w układy to wybaczcie, ale: XD (od kilku miesięcy wysyłam prezenty fajnym osobom z forum, ale TAK jeszcze będę swój cenny jak 0.7 MEFEDRONU czas marnował na nieuczciwe akcje) 🆗🆗🆗 Zastrzegam sobie prawo do przyjmowania krytyki na temat spraw forumowych jedynie od osób prowadzących stronę dopal.net (moderacja, administracja itp) Z każdym innym użytkownikiem zawsze mogę mogę podjąć normalną dyskusje. 🔞🔞🔞 ZAZNACZAM ŻE WĄTEK JEST PISANY POD WPŁYWEM 3CMC 6APB 4FMA, AMF, CLONAZEPAMU, ODWODNIENIA, OSŁABIENIA I NIEDOŻYWIENIA. ALE PISZĘ GO W PEŁNI ŚWIADOMY KIERUJĄC SIĘ MOIMI WARTOŚCIAMI. ✅✅✅ Znowu się rozpisałem. XD Sorry Wariaciki Mądre (u hejtusi niech mózg ruszy) RE: Wątki. - Kajabuza - 03.09.2022 Można też pomyśleć o REPUTACJI nie tylko swojej na forum, ale REPUTACJI forum w internecie.
Zdanie innych nic nie zmienia, ale REPUTACJA powinna być dobra, według mnie osoby notorycznie obrażające, wulgarne i chamskie w końcu doprowadzą swoimi działaniami do tego, że gdzieś rozejdzie się fama, że "na Dopal to tylko agresja słowna, hejterzy tam ustawiają po kątach a zrównać z gównem mogą kogoś tylko za to, że ich zdanie jest inne a administracja i tak daje im w tym wolną rękę." (Pamiętajmy, że nie każdemu imponuje chamstwo, nie każdego podnieca widok poniżanej osoby a i niektórzy o wiele więcej osiągają dzięki zdrowemu podejściu do spraw trudnych i wyprowadzających z równowagi) . Jeśli błędnie myślę, lub robię coś tym wpisem co może działać na szkodę dopal.net to weźcie się puknijcie w czoło 😄)
RE: Wątki. - horsii - 03.09.2022 ja pierdole przez te 235956345 róznych kolorów i wysrodkowany tekst te posty są nieczytelne, NIE-CZY-TEL-NE nie mówiąc już o tym że piszesz wypierdolony na maxa głupoty jakieś Cytat:🔞🔞🔞 ZAZNACZAM ŻE WĄTEK JEST PISANY POD WPŁYWEM 3CMC 6APB 4FMA, AMF, CLONAZEPAMU, ODWODNIENIA, OSŁABIENIA I NIEDOŻYWIENIA. ALE PISZĘ GO W PEŁNI ŚWIADOMY KIERUJĄC SIĘ MOIMI WARTOŚCIAMI. i ciebie ktoś ma na poważnie wziąć? Maniek prosze to wynieść do śmieci RE: Wątki. - DwDPzN - 03.09.2022 Ja jestem zdania, że nikt nie powinien się gryźć w język i mówić to co mu leży na sercu. To też odróżnia te forum od dopka, że możesz mówić co chcesz i nie wyłapać bana, jeśli nie przesadzasz. Z drugiej strony nie popieram krytykowania kogoś, nie z powodu, że ktoś coś napisał, tylko z powodu kto to napisał. RE: Wątki. - Kajabuza - 03.09.2022 DwDPzN Wolność Słowa to chyba nawet jedna z podstawowych cech forum dopal, jednak da się rozróżnić wyżywanie się, natrętne wręcz pierdolenie itd od zwykłej krytyki pomysłu wyrażonej w sposób normalny.
W kwestii oceniania według tego "kto napisał" a nie "co napisał" to już jest według mnie żałosne i podchodzi pod jakieś nie wiem nękanie... (według mnie oczywiście, bo ja mam tak, co mnie to obchodzi, że ktoś mnie wkurwił czymś, jeśli rzucił coś fajnego, sensowengo itd to i punkta dam) . Co do Czarnej, bo chyba o to chodzi, że czasami spamowała ewidentnie, żeby pakę wygrać... Osz Ty!!! Bana Jej!!! JOKE 😄 ALE, gdy starała się trochę bardziej zaangażować to na starcie została stłamszona. (za moją sugestią i kilkoma wskazówkami, że jak chce nagrody to... To czy tamto...) SWOJĄ DROGĄ Czarnahexx ja wiem, że dobra kombinatorka jesteś i nikt nie zauważy nic xD, nie bronię Twoich nieprzemyślanych, głupich wpisów czy spamów, (KTÓRYCH I JA MAM NA KONCIE SPORO PEWNIE) ale uważam, że lepiej spróbować te kombinatorstwo zmienić w spryt. 😋 PS. Zanim odejdziesz z Forum o czyn dziś pisałaś oddaj hajssss 🤬🤬🤬🤬
(nie odejdziesz RE: Wątki. - DwDPzN - 03.09.2022 (03.09.2022, 22:41)Kaja napisał(a): Ja tak jak napisałem również tego nie popieram. Jeśli Mankowi by się chciało, to fajnym pomysłem mógłby być jakiś dział na wzór mediacji, do gaszenia konfliktów w zarodku RE: Wątki. - Beeniepatu - 03.09.2022 Ja nie mam nic do postow/watkow i tresci tam przekazywanych. Nie mam nic do osob, ktore to pisza. To forum dla cpunow i cpunskie pomysly i tworczosc ma prawo byc tu zamieszczana. Tylko niech to bedzie w odpowiednim miejscu [quote pid="18944" dateline="1662237445"] nie mówiąc już o tym że piszesz wypierdolony na maxa głupoty jakieś i ciebie ktoś ma na poważnie wziąć? Maniek prosze to wynieść do śmieci [/quote] No po liscie srodkow zapodanych, smiesznie brzmi zaznaczenie, ze pisze sie w pelni swiadomym. RE: Wątki. - Kajabuza - 03.09.2022 horsii temat chyba jasno opisałem. Maniek przeczyta mam nadzieję i coś sensownego powie o tym.
. A to, że napisałem pod wpływem czego to piszę to dla tych co i bez tego wpisu, by dla zasady gadali, że przećpany pierdoli głupoty itd 🤣 Horsiak to jest opisanie tej kwestii itd Tobie z pewnego powodu, a nie tłumaczenie się 🤣 . Co do kolorów to wiem, że czasami aż zanadto ich, ale traktuję to jako mix/mastering posta a kolorowość zawsze lubiłem. xD RE: Wątki. - horsii - 03.09.2022 @"Kaja" idź nałóz na sciezke 20 kompresorów różnych i zobaczymy czy bedzie dobry mastering RE: Wątki. - Kajabuza - 03.09.2022 Beeniepatu myślisz, że jak całkowicie pozbędę się z organizmu chemii itd to zmienię zdanie? To nie nagłe, inne spojrzenie na świat po extasy. 🤨
Że jutro wstanę wkurwiony czy bez nastroju i stwierdzę, że jednak jebać Czarną i na każdym kroku będę ją cisnął. . Ciekawostka: do pokoju wleciał mi szerszeń (horsii) a kolorowość nadmierna wątku wynika z 'byciem pod' i potrzeby tworzenia "arcydzieł ' 😅 Wybacz jeśli ukuło w oczka. 🥺 |