Ku Pamięci (: - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Ku Pamięci (: (/showthread.php?tid=1124) |
Ku Pamięci (: - Kajabuza - 19.09.2022 Ostatnio kolor mojego nickname'u zmienił się na kolor żółty. Cieszę się ogólnie bardzo, ale już dużo wcześniej myślałem o tym jednak nie chciałem ingerować w ten kolor mając inny.
.
Jestem ciekaw co na to użytkownicy posiadający już ten kolor nicku @"PUDZILLA" kot_kreskowy oraz Szyderca aby kolor tej najwyższej rangi użytkownika (to jest najwyższa chyba🤔) zmienić na kolor kojarzący się z w moim mniemaniu wręcz legendarnym, nieistniejącym już Forum na którym pewnie wielu z nas się "wychowało" 😄
PS. Co do tego "dopalajmy" XD to widzę to mniej więcej tak
RE: Ku Pamięci (: - voice.of.voiceless - 19.09.2022 mi sie podoba jak jest RE: Ku Pamięci (: - Yalasek - 19.09.2022 Trzeba tak zrobic żeby zobaczyć czy będzie lepiej każdy pomysł może być wspaniały jednak trzeba testować a nie śmiecić marudzić i przynudzać do dzieła Moderator pokaż że masz jaja pozdr RE: Ku Pamięci (: - Kajabuza - 19.09.2022 . @"PUDZILLA" oczywiście szanuję Twoją opinie czy też zdanie, jednak czasami sam przyznasz, że jakby z klucza dla zasady negowałeś każdą moją sugestię, więc nie wiem co myśleć... . Ale OK tak napisałeś i gitara. Dzięki za wyrażenie opinii. 😎 RE: Ku Pamięci (: - Yalasek - 19.09.2022 (19.09.2022, 18:18)Kaja napisał(a): No on to robi celowo ma w głowie jakąś chora funkcję program podczepienie które mu każe to robić żeby ktoś tam miał więcej negatywnej Energi dzięki takiej istocie jaka jest pudzilla, więc puki tego nie wyłączy będzie tak się zachowywał ale sam się dołuje przy tym i denerwuje więc to jego droga i karma należy życzyć powodzenia zatem RE: Ku Pamięci (: - voice.of.voiceless - 19.09.2022 na prawde mi sie podoba jak jest, ew zmienic poswiate dla 3 najlepszych, tylko tyle RE: Ku Pamięci (: - Szyderca - 19.09.2022 Jebac jakies kurewskie dopalamy , nie bylem tam bo miałem tyle maczanki i hexa od kolekcjonera ze dopiero rok temu mi się skończył zapas od kolekcjonera haha więc ja tam się nie chowałem. I wyjebane mam jaja na różowy kolor bo ja nie jestem różowa pantera , ani nie jestem jebany LGBT heheh. Pomyśl jak najbardziej z dupy! Zloty jest git i po chuj się pucować z kolorem do jakiegoś smiecia forum co już nie żyje! RE: Ku Pamięci (: - Kajabuza - 19.09.2022 Szyderca TO JEST ZŁOTY? XD
Tzn. miał symbolizować złoto, rozumiem i cenię wszelką symbolikę. Co do koloru różowego Nie jest "homoski". Generalnie z tego co kojarzę wszystko wokół jest czarno-białe albo szare tylko nasz wzrok ma jakieś tam receptory które w dany sposób odbierają barwę przez światło które się odbija od czegoś. Dlatego zwierzęta niektóre widzą świat w innych barwach. 😄 Różowe forum różowe okulary i te sprawy. Chodziło się ubranym na różowo po mieście Dzięki za opinię. 😎 . 😎💜 Jeszcze tylko Szefu. Zgaduję, że uzna to za kolor dziewczynkowy, mało męski itd 😄 RE: Ku Pamięci (: - Yalasek - 19.09.2022 Różowy to połączenie wszystkich kolorów jednak ludzie przypisują to gejkom, czy ciotusznikom równie dobrze mogę spać w różowej piżamie a wieczorem mieć walkę mma o mistrzostwo i mieć różowe elementy na gaciach, są osoby które nie założą różowe bo to bo tamto heh każdy robi po swojemu PoZdR zdrowka różowy spoko mi się podoba heh szydi jak pocisnął tam po całości xd Heh widziałem już dziś tego memka o mnie hihi @"Kaja" RE: Ku Pamięci (: - Szyderca - 19.09.2022 Ty taki mądry a jaki jest kolor nieba ? Bez czytania Google. Pozdrawiam Barwa różowa – barwa pośrednia między białą a czerwoną. W układzie RGB wymaga prawie zawsze przewagi składowej niebieskiej nad zieloną. Często nawet magentę zalicza się do odcieni różowego. |