![]() |
|
Dożywotni Detox by Kaja - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Dożywotni Detox by Kaja (/showthread.php?tid=1138) |
Dożywotni Detox by Kaja - Kajabuza - 22.09.2022 Cześć. . Tak jak pisałem na czacie kilku osobom, podejmuję się próby całkowitego zaprzestania z RC/DRUGS ogólnie. 🙂 . Nic na pewniaczku, wiadomo. 😁 . Tu postaram się i mam nadzieję, że da mi to jakąś motywację - pisać, po prostu, jak będę miał ciśnienie, jak będę chciał zamawiać coś. Itd. taki... Osobisty wątek. . Tak jak pisałem już na Discordzie Ludziom, jakby to głupio nie brzmiało czy to Forum, czy osoby z którymi mam fajny kontakt dają mi w jakiś sposób siłę. Na codzień. . Notka pierwsza. Pozbyłem się ponad 3g alfy. Mam nadzieję, że nikt na ciśnieniu nie poczuje się zraniony. . Przetestowałem w końcu. Jest ponad jakąkolwiek alfą jaką w życiu próbowałem (sklep Escobar) ❤️ . Dziękuję Maniek, że zgodziłeś się nie umieszczać tego w spamie. 🙂 . Benzo wyjedzone, RC również. Dzięki wszystkim za wszystko, poczuwam się do pisania prawdy i tylko prawdy w razie jakbym jednak uległ, czasami jakaś odklejka wjedzie może, a może już nic nie napiszę... . Bawcie się. Hej! 🙂 . RE: Dożywotni Detox by Kaja - Diabełek25K - 22.09.2022 @"Kaja" trzymaj się,trzymam kciuki żeby się udało. Będzie ciężko,ale nie łam się ♥️ po burzy zawsze wychodzi słońce. W sumie post dał mi trochę do myślenia...Też dzisiaj było mi dane coś usłyszeć o kimś, że dwa dni walił mefa i niestety odszedł to no... RE: Dożywotni Detox by Kaja - Szyderca - 22.09.2022 3 mam kciuki , ale nie powiem że nie jesteś debil lekki hehe bo jesteś po co to wyrzucałeś? Zapomniałeś co pisałeś w poście że jak będzie towar to oddajesz w dobre ręce, a nie wywalić do kibla , a za kilka dni będziesz kupować czy coś innego hehe ale liczę na ciebie i twoją czystość. Piona , szkoda alfy tylko parę zloty by wpadło hehe pieniądz trzeba szanować wtedy do ciebie wraca ![]() Diabełek25K ty to też ładnie zabrany jesteś heh nie wiem co ty ostatnio na dc pisałeś i o co vi chodziło, ale zabrało cię przepięknie hehe bierzcie przykład z wujka 0 rc tylko na wieczór trochę wódeczki czasami.
RE: Dożywotni Detox by Kaja - Leśny_koteł - 22.09.2022 @"Kaja" Chodzisz na boso po kafelkach... Zobaczysz łobuzie, przeziębisz się i wilka dostaniesz😋 Dawid(chyba dobrze kojarzę), takie decyzje podejmowane pod wpływem emocji raczej nie mają prawa bytu, ale być może Ty masz na tyle dużo samozaparcia, aby zrobić z tym porządek 😉 Jeśli mogę Ci coś poradzić, to postaraj się utrzymać trzeźwość dłużej niż 2 tygodnie i wtedy podejmij taką decyzję, wtedy nabierze ona większej mocy urzędowej, będzie tak jakby bardziej wiążącą i przede wszystkim ŚWIADOMA. Odetnij się od wszystkiego,co kojarzy Ci się z ćpaniem i odetnij pępowinę, która łączy Cię z forum. Otaczaj się ludźmi, którzy nie ćpają, być może zarażą Cię swoimi pasjami, chodzi oto abyś miał zajęcie w wolnym czasie i przede wszystkim WSPARCIE. Trzymaj się mordeczko, bądź silny, a ja z całego serducha ❤ życzę Ci, aby Ci się udało wyjść z tego gówna. A tak naprawdę to polecam Ci terapię❤ MONAR jest naprawdę skuteczny, pod warunkiem, że chcesz się zmienić. Ale musisz NAPRAWDĘ TEGO CHCIEĆ! To musi być TWOJA decyzja. Bo jeśli to wynika z nacisku najbliższych czy przyjaciół, to nic z tego nie będzie, to strata twojego czasu jak i strata czasu kadry terapeutycznej. Wiem to z autopsji 😉 Rodzina nalegała na moje leczenie i pomimo dwóch prób podjęcia terapi, nigdy do końca nie chciałem rozstawać się z dragami. Raz wytrzymałem 4 miesiące i raz 3 miesiące. To już lepiej mi szło później samemu, gdy raz udało mi się wytrwać 5 miesięcy w trzeźwości od narko , ale miałem cel. Finansowy. I sam chciałem wewnętrznie to osiągnąć i udało wtedy mi się to. Także wiesz, da się , tylko trzeba chcieć😃 Nie wstydź się poprosić o pomoc , to potrafi dużo dać taka pomoc👍 Pamiętaj,że gra idzie o najwyższą możliwą stawkę-TWOJE ŻYCIE, TWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ💪 POWODZENIA I NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ❤ KOCÓR😛 RE: Dożywotni Detox by Kaja - Szyderca - 22.09.2022 @"kot_kreskowy" racja mordeczko, musi odciąć się, bo inaczej czarno to widać, ale kciuki trzymam też RE: Dożywotni Detox by Kaja - Diabełek25K - 22.09.2022 Szyderca post był kierowany w stosunku do Kaji nie do ciebie. Po co się złościć? Złość piękności szkodzi. Więc jak w jakiś sposób męczą Cię posty moje przewinąć w górę w dół wyjść z wątku jest też opcja ignoruj,zablokuj od koloru do wyboru 😄 @"kot_kreskowy" piękne słowa trafiające prosto w serce mimo,że były kierowane do Kaji aż się łezka w oku kręci RE: Dożywotni Detox by Kaja - Leśny_koteł - 22.09.2022 Diabełek25K Ja znam życie, trochę już dróg przeszedłem. Ale wiesz,co jest najdziwniejsze w tym co napisałem? Że sam sobie pomóc nie potrafię... Ironia losu😉 RE: Dożywotni Detox by Kaja - Diabełek25K - 22.09.2022 @"kot_kreskowy" Nie śmie zaprzeczać. Życie stawia przed ciężkimi wyborami każdego na różnych etapach życia.Są dwie opcje albo się uda albo nie.Taka loteria.Często ludzie boją się prosić o pomoc jak sobie sami nie radzą..bo myślą a co ktoś o mnie powie itp.. Ale tobie @"Kaja" (Dawid ) życzę jak najlepiej i żeby Ci się udało ♥️walcz dopóki potrafisz.. i tak jak kotkreskowy napisał są osoby co nie potrafią sobie pomóc same. Ty to potrafisz i jeszcze raz wierzę w ciebie RE: Dożywotni Detox by Kaja - Leśny_koteł - 22.09.2022 Ale wiem, że przyjdzie ten dzień, kiedy wkurwię się na maxa i jak tym wszystkim pierdolnę o ziemię, to w japoni będą mówić o 10 stopniach w skali Richtera 😉 RE: Dożywotni Detox by Kaja - Diabełek25K - 22.09.2022 @"kot_kreskowy" Chyba na każdego przyjdzie taki dzień kiedyś.W każdym razie za Ciebie też trzymam kciuki jak staniesz przed tak ciężką decyzją.Trzeba dawać wtedy kroki w przód a nie w tył🙂 |