![]() |
6-APB - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 6-APB - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=1145) |
6-APB - Opinie o produkcie. - Maniek - 27.09.2022 W tym temacie piszemy opinie i recenzje na temat produktu 6-APB ze sklepu Escobar.store RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 12.10.2022 wziąłem pierwszy na odwagę ![]() ![]() zostawiam przybliżone dawkowanie 6-apb, z moich obserwacji wynika, że to dawkowanie jest chyba rozpisane dla freebase horsii stąd to rzekoma zaniżenie ![]() ![]() RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 13.10.2022 tez mi sie wydaje ze to dawkowanie dla freebasu, tak samo jest chociazby z kodeina bodajze (niech mnie ktos poprawi jesli sie myle) czekam na pelniejsza recke @"PUDZILLA" ! RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 13.10.2022 wwojtuss pełniejszej recenzji nie będzie, działa podręcznikowo i tyle. To tak jakbym miał pisać recenzje po jednym grochu xD Przy cmc ma to sens, bo każdy sort wydaje się trochę inny w działaniu. A zresztą dla kogo ja mam te recenzje pisać, jak poziom tego forum jest jaki jest ![]() badzmy powazni RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - Miszung - 13.10.2022 Gniecie bardzo?Napisz recke tez jestem ciekaw ![]() RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 14.10.2022 Miszung e tam gniecie, zalezy co masz przez to na mysli. fizyczna euforia jest na wysokim poziomie, można usiąść, po prostu się nie ruszać i czerpać przyjemność z chwili. na obrazie nie ma rozpierdolu jak po 4cmc, przy większych dawkach migają kolorowe światła, lasery etc. faza długa i przyjemna, po to wstawiłem zdjęcie z psychonauta, po to napisałem podręcznikowe działanie, żeby przekazać, że było i trwało tyle co w tabelce. recenzja spisana, trip raportu nie będę pisać, bo to nie była faza warta tytanicznego tekstu. mogę śmiało polecić ten sort, bo jest w na prawdę korzystnej cenie, na zachodzie trzeba wyłożyć 20 jurków co najmniej za gram. temat o niebo lepszy niż jakieś spierdolone cmc, co po nim zwała obrzydliwa być potrafi i ciśnienie, którego nie wytrzyma żaden barometr. gdyby Polska zarzucała APB jakieś zamiast cmc, to by tyle przećpanych total drug headów po ulicach nie biegało. nawet po MDMA ciężej się pogodzić z faktem, że pizda schodzi, tutaj nie jest tak ciężko. RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - SztywnyMisza - 15.10.2022 Ciekawe jak wypada iv moze sie skusze wziac to zamiast 4cmc po recenzji pudzi wygląda apetycznie ![]() RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - paradise - 15.10.2022 Osobiscie wole 5mapb, bardziej euforyczne. Masz racje, tez mam tak. Gdy furany schodza nie ma tego cisnienia na dorzute i znikoma jest mysl "kurwa to juz koniec, ale jak to" RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 15.10.2022 (15.10.2022, 19:08)SztywnyMisza napisał(a): Ciekawe jak wypada iv moze sie skusze wziac to zamiast 4cmc po recenzji pudzi wygląda apetycznie IV tego tematu jest zupelnie bez sensu RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - paradise - 15.10.2022 Beeniepatu Otoz to, oral przy furnkach najlepsze co moze byc, mam wrazenie ze przy podaniu per nos zmienia sie profil fazy |