3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=1172) |
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Maniek - 03.10.2022 W tym temacie piszecie opinie i recenzje na temat produktu 3-CMC Bandit ze sklepu Escobar.store RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 08.10.2022 Nikt nie probowal jeszcze? Dajcie znac jak ktos pobieral i testowal. Dzieki RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - kiertnik82 - 08.10.2022 Też właśnie jestem ciekaw jak ten Bandit. Ja pobrałem, ale jeszcze do mnie nie dotarł...Jeżeli ktoś testował niech da znać RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - ProducentRC - 08.10.2022 Kiedyś pamiętam że bandit bardziej speedował od pozostałych wersji 3cmc, ciekawe jak w przypadku tego sortu RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 11.10.2022 Poproszę o zdjecie bo szczury też oczami patrza :/ PPisal jakis post eskcobar ze zoltawe pablo tez czasem ineczej wygladalo niz ze strony wiec wole miec zdjecie od usera RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 11.10.2022 Przeciez masz zdjecie na stronie sklepu 🤦 A to naprawde tak trudno jest wejsc na strone V i zobaczyc fote? Jak kogos to naprawde interesuje to chyba jest w stanie taki trud sobie zadac? Rece opadaja... Nie bede juz komentowal tego tekstu o szczurach co oczami kupuja. Jak ktos pobiera tylko z nagrod i jedyne co robi to zada wiecej konkursow i nagrod. Smiechu warte RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 12.10.2022 Pablo na stronie ładne przezroczysto biale a nie raz dostalem lekko zolte. Jak bedzie inne kolorem albo kosystencja oddasz hajs ?. Nie rob problemu ze ktos chce zdjecie od usera w reklamach zawsze tez inaczej rzeczy wygladaja wam sie od tych nagrod w dupach przewracalo kazdy chwali tylko . ja chce realne zdjecie a nie z reklamy z strony. Chuja wiesz o moim kupowaniu to na chuj piszesz xD Daj ignoruj i bedziesz mial spokoj ja juz daje Primo 3 to juz dwa albo trzy razy robilem przerwe i nie nabijalem postow i nie bralem nagrod od kad jestem na forum zaraz podlicze ile kto doatal i wrzuce. Sam zamowien nie robisz bo niby nie cpasz to co mnie pouczasz xD RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - UltraKsiężyc - 12.10.2022 Szatan69 Nie żebym się czepiał,ale V wstawia zdjęcie danego sortu jaki jest dostępny.Escobar ma na pewno dużo pracy i nie ma czasu co chwilę zmienianie zdjęcie na stronie.Sorty zdarzają się różne nic nie poradzisz a jak tak bardzo Ci zależy na zdjęciu można grzecznie prosić kogoś na priv lub dodając własną recke wstawiając foto Na pewno pomoże to innym użytkownikom RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 12.10.2022 Dlatego jak nikt normalnie nie potrafi wrzuc tak zrobie mordo. Temat co dostane zrobie foty full hd napisze opinie i inni będą widzieć. Wiadomo ze czasem sort moze zmienic kolor nawet od glupiego lezenia wiec dlatego chciałbym zdjecie i opinie usera ale jak to problem to zrobie sam. Nie wiem za co minusy dostalem xD za to ze napisalem prawde ze tematu chlop nie je i jak dobrze pamietam nagrody oddaje koledze a chce znawce grac tematu esckobara xD serio ? Ok ale ja nie bede nikomu dupy lizal i bede pisal jak jest a nie jak na zdjeciach z kiedys. (Przepraszam za oftop jesli problem dostac zdjecie i recenzje to sam zrobie na dniach ). RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 15.10.2022 3cmc Bandit Wygląd:
Jak na zdjęciach,przezroczysto-żółte
krysztalki.Na plus ze nie ma białego nalotu jak pablo który się lekko klei. Zapach:
Lekki prawie nie wyczuwalny. Nie kurwi chemią....Działanie:
Po 2 tygodniach przerwy poszło 200mg sniff na start .Szczypanie w klame takie średnie. Efekty pokazały się po 2-5 minutach. Wjechał na chwile lekki nieogar. Taki speedowy. Po 10 minutach wyjechało stukanie noga i dobry humor. Jednak pablo był subtelniejszy i bardziej eufo. Banit jest lekko mocniejszy i bardziej nachalny. Fajny żeby coś porobić po około 40 miutach działanie prawie znikło. Po 50-60 minutach dorzutka 250mg. I powiemze na 2 minuty wjechał znów lekki nie ogar nie było to co kiedyś ale czuc moc. Pablo jednak nie jest speedowy jak mi się wydawało... banita jest bardziej Jest chęć czegoś robienia i jest taki leciutki nieogar pierwsze minuty...ale taki fajny do opanowania. Jak ktoś lubi pobudzony polatac to polecac to będzie zadowolony bo jest pobudzenie takie trojkowe. Ocena:
W starych czasach 6\10Teraz 7.5-8/10 Libido cos up ale ciężko powiedzieć bo mam chęć robic pare rzeczy i nie mam czasu w głowie na myslenie o ruchaniu na pewno Pablo bardziej u mnie podnosił libido.
Tak od siebie mogę dodać ze jak po pierwszym pierdolnieciu w łep byłby ten mocny wjazd ze wszystko mozesz , jest pieknie w chuj czujesz się jak bys boga za stopki złapał to bym dał 9.5\10 a tak to trochę brakuje pięknego wyluzowania tylko jest pobudzenie cały czas
Nie sugeruj się moimi dawkami.
Na każdego substancja może zadziałać inaczej lepiej małe dawki i wyczuć idealny moment.
Na poczatek polecam
Dla amatora :70-120mg
Dla średnio zaawansowanych 100-200mg
Dla zaawansowanych 250mg i w górę.
Sory za błędy i słabszej jakości zdjecia telefon do szpontow i melanżu ma słaby aparat Coś w nim brakuje dla mnie ale w ogóle to jebniecie jakies ma. I cena jest mega gites jak bierzesz od 25 w górę. Porównując to pablo to jestem zaskoczony. Może nie widać po moich fotkach ale towar przypomina wygladem to co u escobara jest na zdjeciu. W tym przypadku beeniepatu miał racje. Dodam jeszcze ze fajna substancja taka krystaliczna. Same krysztalki nawet małe a nie miał. |