Butapren / kleje / rozpuszczalniki - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Butapren / kleje / rozpuszczalniki (/showthread.php?tid=1292) Strony:
1
2
|
Butapren / kleje / rozpuszczalniki - NO LOVE - 03.11.2022 Dość hardcorowe'owy temat. Próbował ktoś z Was? Jakieś ciekawe odczucia? Z opowieści kolegów starszej daty odrealnienie, wycieczka w inny świat. Nie są to typowe omamy wzrokowe ani nic z tych rzeczy, bardziej "psychiczna wycieczka" w iny świat. Nie pochodzi się po mieście z tą fazą. Bardziej, żeby usiąść w zacisznym miejscu i odpłynąć. OCZYWIŚCIE NIE POLECAM PRÓBOWAĆ. Wynikiem długoterminowego stosowania podobno są poważne szkody na psychice. RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - voice.of.voiceless - 03.11.2022 ja nie testowałem, ale na stronie budapren.fora.pl są zajebiste raporty z podróży ten rodem z Szeregowca Ryana najlepszy RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - krysia - 03.11.2022 kirałam kiedyś benzynę,wszystko pięknie i rozpierdziel gdyby nie ten posmak i zapach który od nas czuć już nie mówiąc o komórkach spierdalajacych w trybie ekspresowym RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - NO LOVE - 03.11.2022 krysia przerażasz mnie! O beznynie nie słyszałam, jedynie gaz jeszcze z zapalniczek dzieciaki w szkołach wąchały. Ale benzyna ma fajny zapach! Lubię! RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - nonoanon - 03.11.2022 Jakoś nie czuję sie przekonany do kleju, brzmi to już jak totalna desperacja porównywalnie do picia denaturatu RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - kot_kreskowy - 03.11.2022 Myślę że denaturat nie jest nawet w połowie tak destrukcyjny dla organizmu jak rozpuszczalniki i kleje. RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - voice.of.voiceless - 03.11.2022 "Joł.....Jedna z wielu to faza nastepujaca... kiralem czasem na takim wyrobisku kamionce gdzie duzo zieleni,starych bunkrow,krzakow pol etc... wraz z ziomkami 2 wybralismy sie wlasnie tam by zakirac i przezyc jakas faze no i udalo mi sie ich wciagnac w moja faze co prawda juz pod koniec ale zawsze coc..a wiec tak zaczał sie wietnamski nalot w upalny dzień.... kiramy kiramy po chwili slysze szelest drzew spiew dzikich ptakow i sysze ta cisze ....kumple znikli gdzies patrze na siebie na swoje buty i widze ze mam buty wojskowe patrze na spodnie widze moro patrze obok a na kamieniu lezy karabin i dwa granaty i krotkofalowka...na glowie mam hełm...bucham dalej...podchodze do kamienia biore karabin nagle slysze huk i cien lecacych nad moja glowa japonskich samolotow rzucam sie na bok.. czolgam sie do kamienia biore bron i patrze i widze helmy i poruszajace sie w krzakach twarze japonczykow zaczynaja strzelac do mnie biore granat i rzucam w ich strone rzucam sie po polu i strzelam ze swojego karabinu ...nagle wzywam z krotkofalowki posilki bo japonczycy otaczaja mnie patrze a tu na odpowiedz mojej krotkofalowki widze kumpli tez maja moro i karabin zaczynaja strzelac oslaniaja mnie...krzycze wygrywamy oddalaja sie...i ni z tad ni z owąd budze sie z resztka zaschnietego kleju w worku mysle kurwa a bylo tak fajnie wlewam resztki kleju z tubki (total butaprem) ....ale juz nie wraca tamta faza tej nowej nie pamietam.... po wszystkim caly upierdolony bylem z kleju i rozdarlem sobie ciuchy ale teraz jak wspominam to to WARTO BYŁO." jeszcze raz polecam zakrzeć na forum budapren, posikać się można ze śmiechu RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - nonoanon - 04.11.2022 Zależy czy mówimy o "starym" denaturacie gdzie był skażony etanol i zabarwiony dla oka czy też o tym nowym który ostatnio mi się nawet zapalić nie chciał, bo takie dziadostwo było To samo z butaprenem, kiedyś inne rozpuszczalniki stosowano, zeby go utrzymać w danej fazie w tubce, a bezpieczenstwo i inne wytyczne zapewne przyczyniły się do zmian RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - NO LOVE - 04.11.2022 nonoanon z tego co wiem denaturat ten fioletowy nie jest/nie był zabarwiony "dla oka". Ten barwnik, ta substancja miała za zadanie wywołać odruch wymiotny w razie właśnie połknięcia przez, jak mi się wydaje dziecko przykładowo. kot_kreskowy zaburzenia świadomości, nerwowość, bezsenność, depresja, napady paniki, myśli samobójcze. W niektórych przypadkach wdychanie lotnych środków chemicznych może doprowadzić do porażenia ośrodka oddechowego, a co za tym idzie - do zatrzymania oddechu i niedotlenienia, co prowadzi do śmierci. Jednak... Z dwojga złego jakoś DENATURAT bardziej odpychający jest dla mnie! @"PUDZILLA" nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam, że ta strona istnieje! Haha! Forum dla miłośników... WĄCHANIA KLEJU Haha! RE: Butapren / kleje / rozpuszczalniki - kot_kreskowy - 04.11.2022 (04.11.2022, 07:00)NO LOVE napisał(a): kot_kreskowy zaburzenia świadomości, nerwowość, bezsenność, depresja, napady paniki, myśli samobójcze. Dodać do tego wkurwienie i niedojebanie umysłowe i jak nic to jest opis moich emocji gdy budzik dzwoni w poniedziałek 😎 |