Regulamin nagród za aktywność - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nagrody za aktywność na forum (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=41) +--- Wątek: Regulamin nagród za aktywność (/showthread.php?tid=15) |
Regulamin nagród za aktywność - Admin - 06.04.2022 UPDATE 28.06.2023 Drodzy forumowicze! Cieszy nas bardzo, że forum się rozwija i dzieje się tu dużo więcej niż na konkurencyjnym policyjnym forum. Od 16.01.23 wprowadzamy zmianę częstotliwości rozliczania nagród. Nagrody będą rozliczane co 2 tygodnie z ostatnich 2 tygodni i wysyłane 2 razy w miesiącu. Zmiany spowodowane są coraz większą ilością użytkowników oraz nagród, z którymi nie wyrabia się dział wysyłki. Po zmianach nie powinno chociaż być opóźnien a ilości, które dostajecie powinny wystarczyć do zabawy. Zmniejszamy też ilość nagród do 25 czyli najlepsza 25 zamyka listę nagród. Poniżej szczegóły: co 2 tygodnie a zaczynamy od 16.01 i liczymy do 29.01 a następnie 30.01-12.02 i kolejne... do 16.01.23 wszystko rozliczane jest wg. starej jednotygodniowej formuły najbardziej aktywni z Was otrzymaja 1- 10g wybranego odczynnika 2- 7g wybranego odczynnika 3- 5g wybranego odczynnika 4,5,6,7,8 do 25 miejsca włącznie miejsce 3g wybranego odczynnika Warunkiem jest zamieszczenie min. 40 postów w ciągu 2 tygodni oraz posiadanie na swoim koncie minimum 20 punktów reputacji. Będą też przyznawane nagrody za najlepszy, najbardziej merytoryczny post dzielący się wiedzą. Osoba, która popisze się kreatywnością, wiedzą otrzyma 5g ulubionej substancji. Ostatnia atrakcją dla was będą konkursy. Nie podamy dokładnej daty ich rozpoczęcia, ale możecie być pewni, że warto będzie czekać oraż że będą często. *kazdy wygrany użytkownik będzie mógł wybrac odczynniki z dostępnej oferty escobar.store, lub ewentualnie innych sponsorow, jeśli zgłoszą swoją gotowość do sponsoringu nagród. Każda osoba, która nie odbierze swojej paczki - ma bana na konkurs i nagrody. Po otrzymaniu nagrody użytkownik ZOBOWIĄZANY jest napisać recenzję danego odczynnika/odczynników w przeznaczonym do tego dziale partnera. Jeśli tego nie zrobi, to dostanie miesięcznego bana na nagrody za aktywność. W przypadku braku otrzymania w odpowiednim terminie danych do wysyłki osoby, która wygrała, jego nagroda przepada. RE: Regulamin nagród za aktywność - hulerkfow23 - 17.04.2022 Oto zwyciezcy: Szyderca 10g Zenez 7g dimiliki 5g Mariusz Sanitariusz 3g @PUDZILLA 3g Pazyfea 3g @HokusPokus 3g eneduerabe 3g YasiuKiszczaK69 3g Alkopoligamia 3g cropp 3g Beeniepatu 3g Agata22 3g SztywnyMisza 3g MarekToZiomal 3g Wybrane osoby proszone są o napisanie PW do mnie. W godzinach popołudniowych poproszę o dane, które podacie mi w PRIVNOTE. Ja PW z danymi otwierać nie będę, po prostu przekażę je bezpośrednio od razu do vendora. Popołudniu również zostanie wytypowany post tygodnia także zedytuje ten post lub napisze nowy No i oczywiście gratuluje zwycięzcom Jeszcze jedno, jesli ktos z jakiegoś powodu nie chce nagrody to też prosiłbym o taka informacje na PW UPDATE Pare osób jeszcze nie podało mi danych adresowych do wysyłki. Pomyślimy co zrobić ze spóźnialskimi, ale możliwe że wysyłka ich nagrod moze nastąpić dopiero w przyszły poniedziałek, także jak komuś zalezy na czasie to lepiej dzis jeszcze mi PW wysłać. Ponadto nagroda za post tygodnia otrzymuje @PUDZILLA a w zasadzie horsi, także prosiłbym, żeby on też trochę tej nagrody spróbował, ewentualnie możesz podać mi jego dane adresowe i oczywiście gratuluje. Link do posta https://dopal.net/Temat-Wielki-przekr%C4%99t-SSRI-jak-branie-antydepresant%C3%B3w-mo%C5%BCe-Ci%C4%99-zabi%C4%87-cz-1 Przekazałem vednorowi notki privnote, które napisały mi na PW i to na dziś wszyscy. Przypominam użytkownicy dimiliki oraz kiszczak o napisaniu do mnie pw nawet jeśli nie chcecie nagrody. RE: Regulamin nagród za aktywność - Maniek - 25.04.2022 Chciałbym tylko nadmienić, że osoby, które będą zakładać multikonta, żeby nabijać sobie posty dla nagród, zostaną zbanowane i dożywotnio wykluczone z konkursów. Ta osoba powinna wiedzieć kogo mam na myśli... RE: Regulamin nagród za aktywność - Admin - 06.01.2023 Drodzy forumowicze! Cieszy nas bardzo, że forum się rozwija i dzieje się tu dużo więcej niż na konkurencyjnym policyjnym forum. Od 15.01.23 wprowadzamy zmianę częstotliwości rozliczania nagród. Nagrody będą rozliczane co 2 tygodnie z ostatnich 2 tygodni i wysyłane 2 razy w miesiącu. Zmiany spowodowane są coraz większą ilością użytkowników oraz nagród, z którymi nie wyrabia się dział wysyłki. Po zmianach nie powinno chociaż być opóźnien a ilości, które dostajecie powinny wystarczyć do badań. Zmniejszamy też ilość nagród do 25 osób na liście czyli najlepsza 25 zamyka listę nagród. Poniżej szczegóły: Co 2 tygodnie, a zaczynamy od 15.01 i liczymy do 28.01 a następnie 29.01-11.02 i kolejne... do 15.01.23 wszystko rozliczane jest wg. starej jednotygodniowej formuły najbardziej aktywni z Was otrzymaja 1- 10g wybranego odczynnika 2- 7g wybranego odczynnika 3- 5g wybranego odczynnika 4,5,6,7,8 do 25 miejsca włącznie miejsce 3g wybranego odczynnika (odczynniki, które można wybrać podaje sponsor nagród) Warunkiem jest zamieszczenie min. 40 postów w ciągu 2 tygodni oraz posiadanie na swoim koncie minimum 20 punktów reputacji. Będą też przyznawane nagrody za najlepszy, najbardziej merytoryczny post dzielący się wiedzą. Osoba, która popisze się kreatywnością, wiedzą otrzyma 5g ulubionej substancji. Ostatnia atrakcją dla was będą konkursy. Nie podamy dokładnej daty ich rozpoczęcia, ale możecie być pewni, że warto będzie czekać oraż że będą często. *kazdy wygrany użytkownik będzie mógł wybrac odczynniki z dostępnej oferty escobar.store lub ewentualnie innych sponsorow, jeśli zgłoszą swoją gotowość do sponsoringu nagród. Każda osoba, która nie odbierze swojej paczki - ma bana na konkurs i nagrody. Po otrzymaniu nagrody użytkownik ZOBOWIĄZANY jest napisać recenzję danego odczynnika/odczynników w przeznaczonym do tego dziale partnera. Jeśli tego nie zrobi, to dostanie miesięcznego bana na nagrody. W przypadku braku otrzymania w odpowiednim terminie danych do wysyłki osoby, która wygrała - jego nagroda przepada. RE: Regulamin nagród za aktywność - Maniek - 03.11.2024 Lista od 20.10 do 02.11 kot_kreskowy 10g DarkSonia 7g Lifeisbrutal 5g Rweqerew333 3g Bogdan Boner 3g Chochlik 3g horsii 3g Mglus808 3g nonoanon 3g smakosz 3g Standardowo PW temp.pm RE: Regulamin nagród za aktywność - Maniek - 17.11.2024 Lista od 03.11 do 16.11 Lifeisbrutal 10g kot_kreskowy 7g DGEloV 5g DarkSonia 3g horsii 3g Bogdan Boner 3g Czeslawo 3g Szatan69 3g Nightmares 3g Rweqerew333 3g nonoanon 3g kurvvisko 3g Post tygodnia: podam po konsultacji z Epsiakos Standardowo PW temp.pm |