![]() |
|
HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron (/showthread.php?tid=1521) Strony:
1
2
|
HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - sebekx9 - 22.12.2022 Nazwa: HEP, HEPT-EN, etyloheptedron Nazwy zamienne: N-etyloheptedron, N-etylonorheptedron Zamiennik, Heleny, zamiast hexanu mamy heptan (wydłużony łańcuch węglowy), Ok 25% słabszy od Henryka, użytkownicy informują o mocno noradrenalinowym dzialaniu. RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - SztywnyMisza - 22.12.2022 Jak dla mnie to gowno malo co działało albo ja na jakis chujowy sort trafiłem RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - sebekx9 - 22.12.2022 Trafiłeś na chujowo sort to gowno działa, co prawda dużo mniej przyjemnie niż HEXEN, ale jest na pewno aktywne. RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - Beeniepatu - 01.01.2023 Tak naprawde, to wszystko co latalo od jakiegos czasu jako 'hexen', to byl wlasnie hepten. Stad dawkowanie po 80-100mg przez niedzielnych uzytkownikow, nie powodujace natychmiastowej koniecznosci podniesienia sie z pozycji siedzacej 😎 RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - horsii - 02.01.2023 HEP przez jeszcze dziwniejszy łancuch ma o wiele mniejszą moc porównywując do (prawdziwego sprzed lat) HEX-enu, nawet NEP-a, ale o dziwo wg badan ten wydłużony NEHowy llancuch robi za NRI. Nawet nie NDRI, sama nor. RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - Mrs.Darkness - 16.04.2023 Hep nie lubię tego odczynnika sniff się nie nadaje,ogólnie lipa RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - KiszczaK - 16.04.2023 Sniff HEPA to była katorga dla nosa,płuc i ogólnie nie dało się tego sniffiwac,pylica płuc pewna,a działanie takie sobie, stymulujące. HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - Bortak42 - 10.01.2026 HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron ![]() Stymulant typu NDRI, z założenia następca NEPa (N-etylonorpentedron) i Hexenu (N-etylonorheksedron) na rynku. Jest to N-etylowy analog heptedronu. Z tego, co wiem to jest bardzo mocno noradrenalinowy i ma bardzo mało, znikomo dopaminy, praktycznie jest w zasadzie NRI, czyli prawie sama noradrenalina można powiedzieć. Tak, jak w NEPie i hexenie tej dopaminy jest jeszcze sporo to tutaj ta ilość dopaminy jest chyba znikoma. Mocniejszy od hexa jest jeszcze znacznie, także grubo. Stymulacja bardzo nachalna. Przeokrutny rzeźnik NOR jest to z tego, co słyszałem. Dawkowanie chyba ma malutkie, bo z tego co wiem jest to 10-15 mg sniffem co 1,5-2 godziny i to jest maksimum, więc często nawet jest to mniej, więc moc naprawdę przeogromna, gigantyczna, potężna jest tej substancji. Obecnie na rynku chyba już go nie ma, kiedyś był. Popularność nie za duża jest tej substancji i znacznie mniejsza niż NEPa i hexenu, ale też nie najmniejsza i ktoś na pewno próbował tej substancji tutaj. Jak ktoś próbował to może się wypowiedzieć. RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - 123456789 - 10.01.2026 Wszystko się zgadza prócz dawkowania. To znaczy dla mnie taka dawka była za mała ale ja to już tak mam że lubie jak jest mocno, bardzo mocno. Zjadłem tego od chuja jeszcze za czasów syntetycznych czyli jakieś 5-6 lat temu, od tamtego czasu nie widziałem tego nigdzie. Mocne jak skurwesyn, mocniejsze nawet od hexa, dość mocno ryje czosnek
RE: HEPT-EN; HEP; N-etylonorheptedron - Epsiakos - 12.01.2026 Czylito dzialanie miało coś pokroju mdphp ? Ale do eytylonu raczej podjazdu nie ma to coś
|