Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu (/showthread.php?tid=1545) |
Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu - SztywnyMisza - 24.12.2022 Policjanci z kamiennogórskiej jednostki kontrolują pustostany, w związku z możliwością przebywania w nich osób potrzebujących pomocy. 19 grudnia br. podczas takich działań funkcjonariusze z Lubawki natrafili na 25-latka, którego celem nie było spotkanie z policjantami, bo posiadał narkotyki. Policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Kamiennej Górze oraz podległych jednostek w Lubawce i Marciszowie w ramach działań prewencyjnych mających na celu pomoc osobom bezdomnym, samotnym czy bezradnym kontrolują pustostany na terenie powiatu kamiennogórskiego. Taką kontrolę przeprowadzali w dniu 19 grudnia 2022 roku policjanci z Komisariatu Policji w Lubawce na terenie byłego Dworca PKP. Podczas patrolu natrafili na grupkę młodych osób, których celem zdecydowanie nie było spotkanie z funkcjonariuszami. Podczas wykonywanych czynności ujawnili przy 25-latku powód niechętnych spojrzeń. Posiadał on przy sobie marihuanę. Źródło kryminałki.pl RE: Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu - tome3eqkks - 24.12.2022 Pewnie chciał bucha pierdolnąć za rogiem a Ci go zawinęli na święta RE: Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu - kot_kreskowy - 24.12.2022 No kurwa fajnie, że gliniarze robią takie obchody, bo to może uratować komuś życie. Coś o tym wiem, bo raz psiarnia prawdopodobnie uratowała tak właśnie moje życie, za co będę im dozgonnie wdzięczny. Ale to,że postanowili wszczynać postępowanie z powodu grama,bo pewnie więcej tam nie ma, to już jest mniej fajne😮💨 Liczę, że zostanie to umożone. RE: Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu - nonoanon - 25.12.2022 Panie komendancie melduje wzorowe wykonanie zadania, 0 potencjalnie uratowanych osób i 1 niesamowicie groźny dla społeczeństwa przestępca, awans i premia jak nic będzie... RE: Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu - tome3eqkks - 25.12.2022 kot_kreskowy o ile nie był wcześniej karany i nie miał nic więcej na sumieniu to powinni umozyc RE: Jarali zioło w ustronnym miejscu, trafili ich policjanci kontrolujący miejsca pobytu - Szyderca - 25.12.2022 (24.12.2022, 23:52)kot_kreskowy napisał(a): No kurwa fajnie, że gliniarze robią takie obchody, bo to może uratować komuś życie. Coś o tym wiem, bo raz psiarnia prawdopodobnie uratowała tak właśnie moje życie, za co będę im dozgonnie wdzięczny. Tam mordo nawet 0.5g nie ma heh odrobki dostanie pewnie jakieś. Bynajmniej kiedys tak było. |