Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
CBD - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: CBD (/showthread.php?tid=170)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

CBD - hulerkfow23 - 13.04.2022

Czy CBD naprawde dziala, a jeśli tak to czy rzeczywiście ma jakieś właściwości zdrowotne. Polecam ten film.

RE: CBD - Agata22 - 13.04.2022

Świetny temat Smile

RE: CBD - Zenez - 13.04.2022

Leci plusik

RE: CBD - dimiliki - 14.04.2022

w tym filmiku nie opisał wszystkich właściwości cbd a tak wgl jest różnica czy jest to samo cbd czy razem w mixie z thc . Trzeba wziąść poprawkę na to że w konopiach które są dostępne legalnie na polskim rynku mamy już 0,3 % thc na cbd nie ma ograniczenia plus jeszcze inne canna samo napewno wykazje inne właściwości jak w połączeniu
Jeśli chodzi o zastosowanie w przypadku bólu to się tez nie do końca zgadzam z nim
Nic nie powiedział o kreatywności a to też jest jedna z zalet cbd

RE: CBD - Polono - 27.04.2022

Nie rozumiem po co to palic jak to nie klepie xd

RE: CBD - mara - 08.06.2022

(27.04.2022, 16:28)Polono napisał(a): Nie rozumiem po co to palic jak to nie klepie xd

niektore osoby, ktore sa uzaleznione od thc robiac detox albo probujac skonczyc z tym, pala cbd zeby odzwyczaic sie od thc. Najczesciej tak sie dzieje, bo nie potrafia przerwac rutyny palenia maryski : P

RE: CBD - Alkopoligamia - 08.06.2022

(08.06.2022, 02:43)mara napisał(a): niektore osoby, ktore sa uzaleznione od thc robiac detox albo probujac skonczyc z tym, pala cbd zeby odzwyczaic sie od thc. Najczesciej tak sie dzieje, bo nie potrafia przerwac rutyny palenia maryski : P

Dokładnie chodzi o smak i całą otoczkę palenia MJ.

RE: CBD - KACPER - 08.06.2022

(08.06.2022, 08:24)Alkopoligamia napisał(a): Dokładnie chodzi o smak i całą otoczkę palenia MJ.

Co ma otoczka i smak dla typowego marihuaniarza, ktory bombi od kilku ladnych lat, prawdziwy gandziarz albo zamienia to na piwo NIEBOZE, albo nigdy nie rzuci trawy i ogranicza. Buziaki mowil to Wojciech TRompka.

RE: CBD - voice.of.voiceless - 08.06.2022

mara gdzieś to już słyszałem

KACPER po pierwsze to ma klepać, a po drugie esencja natury ma oddziaływać na zmysły, jakby mi na samej fazie zależało, bym synth kanna dalej palił

idac twoim tokiem myslenia, to nigdy nie stalem nawet obok prawdziwego gandziarza Podobno kultowa

RE: CBD - KACPER - 08.06.2022

(08.06.2022, 13:29)PUDZILLA napisał(a): mara gdzieś to już słyszałem

KACPER po pierwsze to ma klepać, a po drugie esencja natury ma oddziaływać na zmysły, jakby mi na samej fazie zależało, bym synth kanna dalej palił

idac twoim tokiem myslenia, to nigdy nie stalem nawet obok prawdziwego gandziarza Podobno kultowa

Może to zależy od ekipy, otoczenia etc... 
Ale u mnie ludzie, którzy palą kilka/naście lat nigdy nie odtrąca trawy i nie zaczną palić CBD, bo co? BO SZKODA SZMALU! Big Grin 
Jedyne co to walczą z przerwami i ograniczają chyba to jedyne wyjście