Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE (/showthread.php?tid=1785) |
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - kot_kreskowy - 20.01.2023 W odpowiedzi na wątek @"Kaja Buza" zakładam ten temat. DORETA-tramadol Nie zaleca się stosowania jednocześnie leku Doreta, z lekami uspokajającymi takimi jak benzodiazepiny. Może to powodować depresję oddechową, sedację, śpiączkę, oraz śmierć Czyli nie mieszamy opio z benzo! RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - horsii - 20.01.2023 Bardziej ostrzegałbym przed mieszaniem dużych ilości benzo z opio typu morfina, oksykodon, fentanyl. Nie żeby coś, ale po pierwsze tramadol to gówno a nie opio, a po drugie rozsądne miksy np. kodeiny - łagodnego i przyjemnego, bezpiecznego opio (zakładając że możemy tak mówić o strasznym !!!! OPIO !!! UUU!!!11) z niewielkimi ilościami benzodiazepin dają naprawdę przyjemne efekty. Kto to przerabiał, chyba wie na co sobie można pozwolić (poza Krisem ). Ja mieszałem miliard razy benzo z opio, mocne i słabe, ale to dlatego - naprawdę, no flex - bo wiem jaka jest granica. Ja to bym prędzej ostrzegł o miksie tramadolu z serotogenikami, lub "lekami" typu SSRI, SNRI, SARI - ZS gwarantowany.
RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - ProducentRC - 20.01.2023 Uwaga przed benzo z fdck, może skończyć się nieciekawie RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - horsii - 20.01.2023 ProducentRC W DUŻYCH ILOŚCIACH TAK, jasne! Know your limits! Natomiast ja ieszałem miliard razy alko-benzo-dyso i nigdy nic mi się nie stało. Może to brzmi nudno, jak dla jakiegoś bookworma, ale w takich sytuacjach opłacają sie godziny czytania lektur i publikacji. RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - kot_kreskowy - 20.01.2023 W dużych ilościach wszystko jest bardzo szkodliwe. Chodzi o to, że łączenie niektórych substancji może grozić ciężkim kalectwem lub śmiercią... RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - horsii - 20.01.2023 kot_kreskowy ktoś tam kiedys powiedział (parafrazując jak debil): nie substancja jest groźna, tylko jej dawka RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - kot_kreskowy - 20.01.2023 No tak wiem. Nie będziemy się przecież licytować co bardziej szkodzi... Ćpanie szkodzi😎 RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Dilleraaaa - 20.01.2023 A to dziwne kiedyś jak dostałem ostrej psychozy i wylądowałem w szpitalu, poznałem tam taką koleżankę co właśnie od dorety była uzależniona i normalnie jej to podawali z jakimś innym benzo w mniejszych dawkach..Tutaj piszecie,że niebezpieczne połączenie to trochę daje mi teraz do myślenia RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - mati54 - 20.01.2023 Benzo i alkohol, znam chlopa ktory mieszajac te gadzety wpadal w taki trans ze potrafil wyjsc z domu bez butow i nie pamietal dzien po ze cos robil RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - voice.of.voiceless - 20.01.2023 |