![]() |
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=20) |
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Maniek - 06.04.2022 W tym miejscu piszecie opinie i recenzje na temat produktu alfa-pihp ze sklepu Escobar.store ![]() RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - dimiliki - 07.04.2022 Alfa - phip Białe duże grudy dosyć ciężko się kruszą metoda aplikacji sniff ![]() testowane przez 5 szczurów jednoczesnie dość szybki wjazd po około 10 minutach Chęć do robienia wszystkiego żaden pomysł nie wydaje się głupi ![]() Gdy tylko weszła muzyka wszyscy nabrali ochooy na gruby balet ... pierwsze 2 godziny muzyka ruszała szczurami na lewo i prawo po fazie z mzyką szczury wymysliły żeby się boksować w rekawicach i kolene 2 godziny spędziły na sparingach ale takich z kulturką ![]() wraz z tym poszło około 2,5 litra wódki i zgrzewka piwa :d chęć na doładowanie pojawiła się po około godzinach ... Produkt godny uwagi polecam jak najbardziej na grube loty ![]() RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - Szyderca - 08.04.2022 Alfica petarda polecam z ręką na sercu ! RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - Pazyfea - 08.04.2022 Alfa ta to jest to czego alfiarze potrzebują ! Vapo = błogostan wystrzał eufori która wyzwala w nas zwierzę jeżeli chodzi o libido. Kazdy buch działa tak samo mocno i ten smak mmm to co każdy chyba najbardziej kocha w alfie to ten słodki smak niczym cipka 18 'nastolatki Sniff jeżeli wam mało to polecam na zmianę snif i vapo Idealnie się dopełnia wydłuża czas dzialania vapo to na pewno a zarazem dodaje nutkę speeda który fajnie działa w pracy (motywacja do pracy itd) Sort oceniam na 9.8/10 a pakowanie 11/10 NIGDY jeszcze nie widziałem tak dyskretnie zapakowanej paki serio wow! Czas realizacji tez zajebisty bo tylko 3 dni co w obecnych czasach jest bardzo dobry wynik! RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - Szyderca - 08.04.2022 (08.04.2022, 17:09)Pazyfea napisał(a): Alfa ta to jest to czego alfiarze potrzebują !No escobar ma mega dobre pakowanie. Ale biały słoń też BHP ma bardzo dobre. A to jakiś nowy sklep. RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - cropp - 15.04.2022 Jeżeli to jest ten sam sort co w grudniu, styczniu to na prawdę PETARDA. Jak zaczniesz wapowac to nie idzie skończyć xd. Tak jak z Alfą pvp, żarówka przyspawana do ręki. RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - Szyderca - 15.04.2022 Ten sam sorcik tak niecały miesiąc temu był teraz nie wiem ale napewno petarda ! RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - dimiliki - 15.04.2022 raczej dalej ten sam dobry sort RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - EmStO - 20.04.2022 Podbijam pytanie ![]() RE: Alfa - phip - Opinie o produkcie. - Pickle - 20.04.2022 Czekam na alfę i tupię nogami z niecierpliwości, bo ta alfa to przekozak. Pobierałem już jakoś miesiąc temu. Wielkie piękne grudy, kruszy sie ładnie, ale nie rozpada w pył w palcach. Nie próbowałem vapo, bo nie umiem i trochę boje sie wkręcić z bardzo, ale sniff wchodzi jak złoto, spływ niemal niezauważalny, błogostan jak stąd do tamtąd i jeszcze w pizdu. Brać, nie gadać, tylko dla mnie zostawić trochę na za jakiś czas ![]() |