Dziadek złapany z zielskiem - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Dziadek złapany z zielskiem (/showthread.php?tid=2109) Strony:
1
2
|
Dziadek złapany z zielskiem - aleqqsu - 24.04.2023 Wybił szybę w aucie sąsiada, przed policją schował się w domu. Zapomniał, że uprawia tam zioło
Jeleniogórscy policjanci zatrzymali mężczyznę, podejrzanego o uprawę ziela konopi oraz o produkcję marihuany. Funkcjonariusze zabezpieczyli marihuanę oraz sprzęt specjalistyczny do uprawy środków odurzających. Teraz mężczyzna za swoje czyny odpowie przed sądem, a grozić mu może nawet do 10 lat pozbawienia wolności.Policjanci z Wydziału Prewencji Komendy Miejskiej Policji w Jeleniej Górze w wyniku prowadzonych działań zatrzymali 58-letniego mieszkańca powiatu karkonoskiego podejrzanego o uprawę ziela konopi oraz o produkcję marihuany. W dniu 22 kwietnia br. funkcjonariusze udali się na interwencje gdzie agresywny sąsiad miał wybić szybę w samochodzie. Po przyjeździe mundurowych okazało się, że szyba została wybita, a sprawca oddalił się do mieszkania. W trakcie prowadzonych czynności kiedy funkcjonariusze weszli do środka od razu wyczuli wyraźny zapach marihuany. Okazało się, że w dodatkowym pomieszczeniu w mieszkaniu policjanci znaleźli marihuanę oraz aparaturę służącą do uprawy konopi. Była to marihuana z której można uzyskać ponad 530 porcji handlowych. 58-latek trafił do policyjnego aresztu. Obecnie policjanci wyjaśniają szczegółowo wszystkie okoliczności tej sprawy. Teraz za popełnione przestępstwo odpowie przed sądem, a grozić mu może nawet do 10 lat pozbawienia wolności. TRZYMAJ SIĘ DZIADKU
RE: Dziadek złapany z zielskiem - wwojtuss - 24.04.2023 czuje sie 10x bardziej bezpieczniejszy wiedzac, ze pedofile, gwalciciele i mordercy siedza na wolnosci, a ludzie hodujacy sobie zielsko ida siedziec za kraty pierdolone panstwo policyjne RE: Dziadek złapany z zielskiem - C84S - 24.04.2023 Jak przeczytałem tytuł od razu przypomniała mi się piosenka: RE: Dziadek złapany z zielskiem - kot_kreskowy - 24.04.2023 Paranoja... Dlaczego zioło nie jest jeszcze zdepenalizowane?? To jest skandal! RE: Dziadek złapany z zielskiem - voice.of.voiceless - 25.04.2023 58 lat to jeszcze nie dziadek RE: Dziadek złapany z zielskiem - fiodor - 25.04.2023 A co to już dyskryminacja ze względu na wiek ? Nie ładnie. Zresztą 58 lat to jeszcze nie taki dziadek RE: Dziadek złapany z zielskiem - Lifeisbrutal - 26.04.2023 Zawsze jak czytam takie artykuły zastanawiam się czym oni robią komuś krzywde posiadaniem,uprawianiem lub handlowaniem?Jak dla mnie nikomu.Każdy ma swój rozum i nikt na siłe nikomu tego nie każe robić.Roślinka jak roślinka tylko z magiczym dodatkiem.To tak samo jakby patrzeć na medyczną marihuane.Kiedyś czytałem o leczeniu się taką i wynikło,że taką medyczną idzie się bardziej naćpać niż tą wyżej RE: Dziadek złapany z zielskiem - C84S - 26.04.2023 Pewnie dobre to palenie było - wnioskując po wieku to doświaczenie chłop miał RE: Dziadek złapany z zielskiem - Beeniepatu - 26.04.2023 Czytam te Wasze komentarze i moge powiedziec, ze wlasnie dlatego w Polsce trawa nie jest zalegalizowana (jestesmy teraz chyba wyspa w tym temacie). Krzyczycie, w ogole nie czytajac chyba. Interwencja byla bo koles wybil szybe w aucie. Glupek tym bardziej, ze wrocil na kwadrat. Chcielibyscie miec wybita szybe? A jakby okazalo sie, ze ten co wybil Wam szybe uprawia ziolo na handel, to odpuszczacie???? Popelnianie przestepstw jest proste dla tych co siedza w wiezieniach. Oraz glupkow takich jak ten gosc. Po chuj sie wystawial krecac trefny interes? Tak robi tylko idiota - nie wazne czy 20to czy 70cio letni RE: Dziadek złapany z zielskiem - ProducentRC - 27.04.2023 Głupio zrobił pewnie był po alko że emocję były tak impulsywne że postanowił az komuś z jakiegoś powodu wybić szybe ( po ziole nie słyszałem o takich przypadkach po rc i alko słyszałem wiele razy różne opowieści że ktoś przypalu naodpierdalał) reasumując gdyby nie odjebal lipy w postaci wybitej szyby, w dodatku gdyby pomyślał że ma kolejne zarzuty w środku domu najprawdopodobniej starał by sie do niego nie wchodzić i nie zbliżać żeby w toku postępowania związanego z szybą nie doszły kolejne zarzuty z powodu tego co psy mogą odkryć dodatkowo |