Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
tr***hop.co* - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: tr***hop.co* (/showthread.php?tid=2133)

Strony: 1 2

tr***hop.co* - horsii - 04.05.2023

TRRC 2.0 Podobno kultowa Alex wraca do biznesu
Wchodząc na strone używajcie proxy/VPN, najlepiej z Holandii - połączenia z wielu krajów, w tym z Polski są blokowane.

RE: tr***hop.co* - fiodor - 04.05.2023

horsii ale co do nas nie idzie zamówić pewnie ?

RE: tr***hop.co* - voice.of.voiceless - 04.05.2023

jak 2.0 to nie sklep kogucik? jak tak gruba akcja była z trrc, to skąd pewność, że legit?

RE: tr***hop.co* - voice.of.voiceless - 11.10.2024

-15% na dyso do końca tygodnia

3hopcp big crystal jest bardzo kuszące
UPAGAIN15 -15% na całe zamówienie do 1000€, ważny do 23 października

RE: tr***hop.co* - Mglus808 - 19.10.2024

voice.of.voiceless pajacu zakaz jest reklamowania sklepow które nie są w partnerskich a twój spam w tym wątku można uznać za reklamę. 

Maniek zrobicie w końcu coś z tym ewenementem ?

RE: tr***hop.co* - horsii - 19.10.2024

Gdzie widzisz reklamę? Wrzucił link do sklepu? nie wrzucił, wrzucił info o promocji. Masz gdzieś zapis w regulaminie, że to jest reklama? 
Bo to że tobie się wydaje że to reklama, że ty uznajesz że to reklama - tobie się akurat różne naprawdę dziwne rzeczy wydają.
Jakby ci tak zależało żeby spamu nie było na forum to byś się dojebał do wielu innych podobnych postów o promocjach. No ale wiadomo o co tu chodzi.
Uznać to można ciebie, ale nie za reklamę tylko za jakąś formę akcji społecznej "nie bierzcie dopalaczy".

RE: tr***hop.co* - voice.of.voiceless - 19.10.2024

horsii chatu gpt się zapytał i mu powiedział, że to reklama

p.s. ja bynajmniej nie reklamuję wałkarzy

RE: tr***hop.co* - Mglus808 - 19.10.2024

Pierwsze primo ultimo jest to reklama są ceny i daty do kiedy promocja więc jest to reklama promocji w owym sklepie który nie jest partnerski. No ale najwidoczniej tak sobie kolega Gebels upodobał, pisać jakieś brednie o sklepie partnerskim a jakieś obce reklamować ich promocje. Nie wiem może ma za to płacone ?

RE: tr***hop.co* - horsii - 21.11.2024

trrc zaktualizowali liste wysyłek, znowu wysyłają do polski. Shipping 15 eur. Dużo ciekawych substancji mają.

RE: tr***hop.co* - horsii - 20.06.2025

Jak wysyłał do Polski tak dalej wysyła. Zamówiłem pakę i opłaciłem przelewem, do czasu realizacji nie mam zastrzeżeń. Firma kurierska również dostarczyła przesyłke dość szybko.

Pakowanie natomiast uważam za bardzo słabe, wręcz chujowe, biorąc pod uwagę to jak zapakowane są przesyłki od polskich sprzedawców. Naprawdę chujowe. Odpierdolka większa niz predator potrafił robić w 2018 czy tam 19, jak wysyłał takie szmaty że sie człowiek dziwił że to przechodziło przez granice.

Jak przetestuję wkrótce MAL to napiszę coś o samym produkcie.

[Obrazek: image.png]