Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 (/showthread.php?tid=2223) Strony:
1
2
|
Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - voice.of.voiceless - 06.06.2023 Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06
RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - ProducentRC - 06.06.2023 Jakbym obudził się sparaliżowany ze śpiączki, to znaczy nie powiedział bym tego ale z pewnością pomyślał RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - Lifeisbrutal - 06.06.2023 Podobnie jak kolega wyżej.Chyba,że dowiedziałbym bym się,że umre na nieuleczną chorobę i został mi jakiś czas życia.Poddaje się słowo bardzo rozwinięte są różne sytuacje.Pamiętam któregoś razu byłem na oddziale toksykologii to była jedyna kobieta co wybuchł jej pożar w mieszkaniu i ona nie wiedziała co zrobić to na końcu odwróciła się machnęła rękami i powiedziała " poddaje się" RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - kot_kreskowy - 06.06.2023 NIGDY, PRZENIGDY SIĘ NIE PODDAM!!! WALCZĘ DO JEBANEGO KOŃCA!!! Kiedyś miałem chwilę zachwiania i już stałem na gałęzi z pętlą na szyi. Miałem bardzo głęboki problem istnienia. Na szczęście, te chujowe czasy minęły, ja zaakceptowałem siebie takim jakim jestem, a tamta sytuacja niesamowicie mnie wzmocniła. Obecnie nic nie jest w stanie sprawić abym się poddał. Kurwa nic! RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - fiodor - 06.06.2023 Raz po buchu ostrej maczany na chwilkę się poddałem bo było z zaskoczenia. Teraz naprawdę ciężko byłoby mnie złamać chociaż bardzo często wątpię RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - wwojtuss - 06.06.2023 nieuleczalna choroba/bycie warzywem, zloty strzal i nara RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - C84S - 06.06.2023 Nigdy się nie poddaje. Takie słowo u mnie nie istnieje. kot_kreskowy lepiej bym tego nie ujął RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - Princess - 06.06.2023 Szczrze nie wiem,bywało wiele sytuacji ciężkich w moich życiu gdzie dawno powinnam się poddać.Jednak wierzę w szczęście w to,że uda mi się zdobyć to do czego dąże.A gdy spadne na sam dół będę się starała wejść znowu na ggórę mimo przeciwności losu RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - kot_kreskowy - 06.06.2023 Złote słowa Ponadto NADZIEJA ZAWSZE UMIERA OSTATNIA ❤️ RE: Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06 - Chochlik - 06.06.2023 Tak jak przedmówcy zdecydowanie jakiś paraliż lub co gorsza zostanie warzywem - choć w tym drugim przypadku niekoniecznie mógłbym być świadomy, jak już kiepsko jest . |