NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Trip raporty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię (/showthread.php?tid=2275) |
NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - KoneserTanichWin - 18.06.2023 A więc tak, żeby się za bardzo nie rozpisywać Leciałem sobie na nepie jakoś 36h, około 5:30 wczoraj (tj. 17.06) zarzuciłem sobie 10mg zolpidemu żeby się uśpić bo trzeba było wstać o 10 i prowadzić Zamiast zasnąć (zerowa tolerka na jakiekolwiek benzo, używałem tylko kwetiapiny przez krótki okres czasu w małych dawkach). Jakoś po 15-20~ minutach przed oczami zaczęły mi latać takie paski, w środku jakby przezroczyste a po bokach złote, coś jak zajebiście długie confetti Dodatkowo dostałem halunów słuchowych, ciągle słyszałem jak ktoś wchodzi po schodach za drzwiami a kiedy w końcu zdecydowałem się sprawdzić czy faktycznie ktoś nie łazi - cisza, kurwa zero xD Jak wyszedłem na fajkę żeby trochę na chłodzie postać i świeżego powietrza nabrać do płuc - instant po wyjściu nad głową latała mi jakby nić pajęczyny i cały czas miałem wrażenie że za chuja nie mogę się gówna pozbyć, specjalnie się nawet cofnąłem do chaty i spojrzałem w lustro dla pewności że faktycznie jakiś skurwysyn wszedł mi po nici na głowę jak do siebie ale nie było nic xD Także no, finalnie snu udało mi się zaczerpnąć jakieś 1.5h także jest dobrze xD RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - xumbo - 18.06.2023 To jest nic, kiedys opisze swoj przypadek jak chcialem sie uspic lorafenem po alfie php od Predatora RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - Nieświadomka - 18.06.2023 W tym przypadku to nic dziwnego. Dziwne jest to że po 1 tabletce miałeś halucynacje. Następnym razem po zarzuceniu staraj się leżeć w łóżku i uspokoić myśli, wtedy sen będzie na pewno dłuższy RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - fiodor - 18.06.2023 Dobrze, że nie zacząłeś dorzucać zolpi albo jeszcze czegoś innego, bo i tak bywa RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - Beeniepatu - 18.06.2023 Nic nadzwyczajnego. Zolpidem na niektorych tak wlasnie dziala - i to bez zadnych miksow. Raz probowalem i na mnie dziala tak jakbym zjadl 2cb lub delikatnie grzybow 😎 Piekne OEV, plywanie, kolorki. RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - voice.of.voiceless - 18.06.2023 funfact zolpidem przyjmowany donosowo ma mocniejsze działania halucynogenne niż przyjmowane doustnie kiedys znajomy po 60mg p.s misie haribo widzial przed oczami calkiem spore, nawet kontakt z nimi lapal RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - kot_kreskowy - 18.06.2023 W nocy wróciliśmy z baletów (wogule jakie przeboje były to jprdl) o 3.30 nie chciałem się już męczyć z wciągniętą wcześniej fetą i cyk dwie tabsy zolpi, po chwili zgon😁 Żadnych wizuali, po prostu sen. Wstałem godzinę temu jakoś. Myślicie, że działanie nepa mogło podbić wrażenia wizualne po zolpidemie u konesera? Wszak styranie organizmu maratonem nie pozostaje bez znaczenia. Osoby w skrajnych stanach wykończenia bardzo często mają halucynacje. RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - Quaresma - 18.06.2023 Po zolpi też tak miałem i 2 znajomych też. Taki to już lek jest niespodziewany RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - Elvis Kreśle - 21.01.2024 Lecieć taki maraton na rc i iść spać na kilka godzin bo o 10 prowadzę RE: NEP i zolpidem - zamiast uśpić dał niezłą banię - DissoEnjoyer - 23.01.2024 Pierwsze razy z zolpi właśnie często kończą się halucynogennym zonkiem, co osobiście uznaje za rozbrajające w chwili, gdy potrzebujemy się uśpić po ciągu, a tu nieraz dopiero zaczyna się nasz balet XD |