![]() |
Sildenafil / Tadalafil - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Sildenafil / Tadalafil (/showthread.php?tid=2305) |
Sildenafil / Tadalafil - JokerRC - 24.06.2023 Ema. Gdzieś do dostania jest u kogoś w prochu? Działanie, efekty, długość działania, doświadczenie ---> pisać 😉 RE: Sildenafil / Tadalafil - voice.of.voiceless - 24.06.2023 chińczyki mają to w prochu, trzeba poszukać i popytać, ten czubek rccrystals co wysylal nieklepiący bromaz i nieklepiacy jakis krysztalek mial CHYBA sild albo tadalafil, u tgc widzialem oba produkty nastepna sprawa, działanie tabletek na potencje trzeba wyjaśniać? bierzesz, staje ci gringo i ruchasz całą noc, co tu wyjaśniać xD tadalafil ma mniejsze dawkowanie RE: Sildenafil / Tadalafil - kot_kreskowy - 25.06.2023 JokerRC Taka uwaga. Raczej bym tego nie mieszał ze stymulantami. Jedno i drugie podnosi ciśnienie. RE: Sildenafil / Tadalafil - JureKiler - 25.06.2023 Prawda raz w tripie dwudniowym ojebalem łącznie dodatkowo chyba z 300-400 mg silendinafilu z Żelkach smakowych No i czuć było straszne cardio ![]() RE: Sildenafil / Tadalafil - wwojtuss - 28.06.2023 zastanawia mnie pytanie o "dzialanie, efekty, dlugosc dzialania i doswiadczenie" o substancje, ktora jest dopuszczona do sprzedazy w aptekach, absurdalnosc pytania porownywalna do "czy alprox i xanax to to samo?" albo czy "heineken klepnie tak samo mocno jak tyskie?" ew. "PARACETAMOL VS ACETAMINOFEN OPINIE" XD RE: Sildenafil / Tadalafil - JokerRC - 29.06.2023 @"PUDZILLA" no wiem tabletki wiem próbowałem 🙂 ale w prochu bym zobaczył 😉 kot_kreskowy ja tematów nie ruszam, tylko do seksu, to mi zostało kocie 🙃 JureKiler ja przy około 200 mg sildenafilu i 20 mg Tadalafil też nieźle się czułem, cardio wwojtuss chodzi o to jakie działanie i efekt między jednym a drugim 😆 Pozdro Mordeczki i dzięki 😉 RE: Sildenafil / Tadalafil - mati54 - 30.06.2023 Oba srodki tylko z apteki, bez recepty moze mniejsze stezenie(zjedz wiecej tabletek), na e recepte wieksze. Dla mnie tada>silde. Tada nie wywala mi tak cisnienia jak silde, co jest wazne w mixie np z 3cmc, tada dziala jeszcze dzien po, co tez jest mile, szczerze mowiac nie rozumiem jak mozna majac do wyboru oba wybrac silde. RE: Sildenafil / Tadalafil - daniel776 - 30.06.2023 a to nie tak że sildenafil obniża ciśnienie? RE: Sildenafil / Tadalafil - kot_kreskowy - 01.07.2023 daniel776 Faktycznie. Sprawdziłem to, nie podnosi ciśnienia. Ktoś gdzieś to kiedyś napisał, ja nawet nie sprawdziłem i biorąc to za pewnik, powieliłem bzdurę. A była to osoba z wysoką reputacją na pewnym forum xd Dzięki mordo. RE: Sildenafil / Tadalafil - voice.of.voiceless - 01.07.2023 kot_kreskowy wiem o czym mówisz, ale nie przypomnę sobie kto to był i bodajże chodziło mu o mix kutamax ft. stimy, jeśli dobrze pamiętam. Ja się nie znam na tych chujoboostach, ale ciekawi mnie czy zachodzą jakieś niebezpieczne interakcje. |