4F - PiHP - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: 4F - PiHP (/showthread.php?tid=2391) Strony:
1
2
|
4F - PiHP - majk RC kson - 14.07.2023 W jednym z nederlandzkich sklepów jest w ofercie właśnie 4F - PIHP. Posiadacie jakieś doświadczenie z tym lub na podstawie wzoru coś wywnioskujecie? PS. W którym sklepie, możliwe, że w tym jest ALFA - PIHP oraz ALFA - PHIP. OCB? RE: 4F - PiHP - kot_kreskowy - 15.07.2023 To jakaś fluoro-alfa.(?) Pochodna 4f-php. Zapewne mocne gówno RE: 4F - PiHP - majk RC kson - 18.07.2023 Nikt nic serio? Funcapsi to posiadają, rozważałem spróbować. PS. Swego czasu przestali wysyłać do PL, teraz widzę już nie wysyłają poza NL w ogóle. RE: 4F - PiHP - voice.of.voiceless - 18.07.2023 alfa-phip nie istnieje 4cl-pvp było całkiem spoko związkiem chemicznym, ale po halogenowych wersjach pihp raczej bym nie spodziewał się wielkich cudów RE: 4F - PiHP - horsii - 18.07.2023 "alfa-PiHP", "alfa-PiPH", "alfa-PHiP" to wszystko jedno i to samo, sprzedawców jebie co sprzedają do tego stopnia ze juz literki sobie przestawiają w nazwach. Poprawna nazwa to alfa-PiHP. To tak samo jak kiedyś efylon (bk-EBDP; MDEVP) był sprzedawany jako "bk-EPDP", "bk-EPDB" "bk-EPBD" albo nawet "bk" po prostu. xD 4F-PiHP to najnowszy zamiennik tego co niedawno poleciało w wielu krajach - 2Me-PiHP (2-metylo-PiHP) i 3F-PiHP (3-fluoro-PiHP). Widziałem już paru internetowych naganiaczy typu Rene recenzujących te pirolidyniaki, ale ciężko coś powiedzieć bo choćby dostali piasek, napiszą że super temat. Przyjemnie wspominam 4F-PHP - jeden z niewielu pirolidyniaków który nie robił mi jajecznicy z mózgu obok MPHP (4Me-PHP). Może nie będzie aż tak źle. RE: 4F - PiHP - majk RC kson - 18.07.2023 Ok. Dziękuję Wam za odpowiedzi. Tu opis z funcaps jako ciekawostka: Efekty PiHP są zarówno stymulujące, jak i psychiczne. Badania przeprowadzone wśród osób testowanych w kontrolowanym środowisku wykazały, że 4F-PiHP ma wpływ na ośrodkowy układ nerwowy. Może to obejmować następujące skutki:
RE: 4F - PiHP - horsii - 18.07.2023 Skąd wy w ogóle bierzecie te listy efektów? Vendorzy wklejają byle co w tabelki "o produkcie", aby tylko był tekst. Nie słyszeliście o pozycjonowaniu stron? Efekty takie same jak a-PiHP - tylko trochę słabsze. Tak samo było z a-PVP -> 4F-PVP, a-PHP -> 4F-PHP... Używajcie dalej tłumacza google to będziecie zimą w klapkach chodzić. RE: 4F - PiHP - majk RC kson - 18.07.2023 horsii akurat o func. miałem takie zdanie, że nie wkleja byle czego, bo jest porządnym vendorem. Ale ok. Mniejsza z tym. Miłego dnia. 😊 RE: 4F - PiHP - kot_kreskowy - 18.07.2023 Horsiak ma rację, te wszystkie efekty to o kant chuja rozbić. Ten opis pasuje do prawie wszystkich stymulantow a może nawet i wszystkich RE: 4F - PiHP - majk RC kson - 18.07.2023 Ale to "zaufanie" mnie rozjebało. Od razu przed oczami miałem sytuację gdzie kłóci się małżeństwo: -ja cię zdradzam? JA CIĘ ZDRADZAM??? Zapierdol lepiej 4f pihp i nie wkurwiaj. |