Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4F - PiHP - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: 4F - PiHP (/showthread.php?tid=2391)

Strony: 1 2

4F - PiHP - majk RC kson - 14.07.2023

W jednym z nederlandzkich sklepów jest w ofercie właśnie 4F - PIHP. 
Posiadacie jakieś doświadczenie z tym lub na podstawie wzoru coś wywnioskujecie?
PS. W którym sklepie, możliwe, że w tym jest ALFA - PIHP oraz ALFA - PHIP. OCB?

RE: 4F - PiHP - kot_kreskowy - 15.07.2023

To jakaś fluoro-alfa.(?)
Pochodna 4f-php.
Zapewne mocne gówno Podobno kultowa

RE: 4F - PiHP - majk RC kson - 18.07.2023

Nikt nic serio? Funcapsi to posiadają, rozważałem spróbować.
PS. Swego czasu przestali wysyłać do PL, teraz widzę już nie wysyłają poza NL w ogóle.

RE: 4F - PiHP - voice.of.voiceless - 18.07.2023

alfa-phip nie istnieje

4cl-pvp było całkiem spoko związkiem chemicznym, ale po halogenowych wersjach pihp raczej bym nie spodziewał się wielkich cudów

RE: 4F - PiHP - horsii - 18.07.2023

"alfa-PiHP", "alfa-PiPH", "alfa-PHiP" to wszystko jedno i to samo, sprzedawców jebie co sprzedają do tego stopnia ze juz literki sobie przestawiają w nazwach. Poprawna nazwa to alfa-PiHP. To tak samo jak kiedyś efylon (bk-EBDP; MDEVP) był sprzedawany jako "bk-EPDP", "bk-EPDB" "bk-EPBD" albo nawet "bk" po prostu. xD

4F-PiHP to najnowszy zamiennik tego co niedawno poleciało w wielu krajach - 2Me-PiHP (2-metylo-PiHP) i 3F-PiHP (3-fluoro-PiHP). Widziałem już paru internetowych naganiaczy typu Rene recenzujących te pirolidyniaki, ale ciężko coś powiedzieć bo choćby dostali piasek, napiszą że super temat.

Przyjemnie wspominam 4F-PHP - jeden z niewielu pirolidyniaków który nie robił mi jajecznicy z mózgu obok MPHP (4Me-PHP). Może nie będzie aż tak źle.

Ok. Dziękuję Wam za odpowiedzi. 
Tu opis z funcaps jako ciekawostka:
Efekty PiHP są zarówno stymulujące, jak i psychiczne. Badania przeprowadzone wśród osób testowanych w kontrolowanym środowisku wykazały, że 4F-PiHP ma wpływ na ośrodkowy układ nerwowy. Może to obejmować następujące skutki:
  • Halucynacje
  • Wyższy popęd seksualny
  • Uczucie euforii
  • Niższa ocena ryzyka
  • Zaufanie
  • Wzmocnienie społeczne
  • Wiele myśli
Zaufanie? Podobno kultowa To chyba tłumacz googla coś przekręcił...

RE: 4F - PiHP - horsii - 18.07.2023

Skąd wy w ogóle bierzecie te listy efektów? Vendorzy wklejają byle co w tabelki "o produkcie", aby tylko był tekst. Nie słyszeliście o pozycjonowaniu stron?
Efekty takie same jak a-PiHP - tylko trochę słabsze. Tak samo było z a-PVP -> 4F-PVP, a-PHP -> 4F-PHP...

Używajcie dalej tłumacza google to będziecie zimą w klapkach chodzić. Podobno kultowa

horsii akurat o func. miałem takie zdanie, że nie wkleja byle czego, bo jest porządnym vendorem. Podobno kultowa Ale ok. Mniejsza z tym. Miłego dnia. 😊

RE: 4F - PiHP - kot_kreskowy - 18.07.2023

Horsiak ma rację, te wszystkie efekty to o kant chuja rozbić.
Ten opis pasuje do prawie wszystkich stymulantow a może nawet i wszystkichPodobno kultowa

Ale to "zaufanie" mnie rozjebało. Od razu przed oczami miałem sytuację gdzie kłóci się małżeństwo:
-ja cię zdradzam? JA CIĘ ZDRADZAM??? Zapierdol lepiej 4f pihp i nie wkurwiaj. Podobno kultowa