Ekstazy - wątek ogólny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Tabletki/Kapsułki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Ekstazy - wątek ogólny (/showthread.php?tid=254) |
Ekstazy - wątek ogólny - Zenez - 20.04.2022 MDMA (pigułki ecstasy, XTC) −3,4-Metylenodioksymetamfetamina - półsyntetyczna substancja psychoaktywna o działaniu empatogennym, euforycznym i psychodelicznym, pochodna metamfetaminy. Jak wygląda ecstasy?
Jeśli to nie MDMA ani MDA to co to może być?
Czy ecstasy (działanie) można porównać do amfetaminy?
Czy widać że jestem pod wpływem? Prawdopodobnie tak. I nie trzeba być obeznanym w temacie żeby to zauważyć. Najczęstsze objawy: - powiększone źrenice - mielenie szczęką na wszystkie strony - oblizywanie ust - mogą wystąpić lekko przymknięte powieki (zazwyczaj przy większych dawkach) - irracjonalne zachowanie - nadpobudliwość - gadatliwość Sposób podania Doustnie. Można połknąć, pogryźć lub pokruszyć i wypić razem z napojem. Jak dawkować?
Jak długo działa?
Przeciwskazania
RE: Ekstazy - wątek ogólny - ProducentRC - 20.04.2022 Dobrą opcją na ekstazy jest 6-APB, niektóre sklepy mają bardzo atrakcyjne ceny tego odczynnika RE: Ekstazy - wątek ogólny - dimiliki - 20.04.2022 Właśnie ja mam taki zamiar jak kolega pisze wyżej 6-apb w tabletkach RE: Ekstazy - wątek ogólny - Zenez - 21.04.2022 (20.04.2022, 12:29)dimiliki napisał(a): Właśnie ja mam taki zamiar jak kolega pisze wyżej 6-apb w tabletkach ja muszę spróbować :d RE: Ekstazy - wątek ogólny - inspiron - 25.04.2022 Bardzo fajny artykuł przyjemnie sie go czytało RE: Ekstazy - wątek ogólny - Beeniepatu - 14.05.2022 Zenez leci plus za checi uswiadamiania odnosnie substancji i zagrozen. Pozwol jednak, ze pare rzeczy sprostuje, bo artykul zawiera pewne niescislosci. Ad rem: - Molly do drops, co do zasady, na MDMA - Drops na MDA to "Sally" - MDMA to pochodna 2-Fenyloetyloaminy; jej pochodnymi jest amfetamina, metamfetamina i wlasnie MDMA - W punkt powiedziales, ze by miec jakakolwiek pewnosc co do zawarrosci, kazdy znajacy zasade redukcji szkod, powinien testowac kazdorazowo pixe jaka ma z nieaprawdzonego zrodla. Tylko nie musi to byc tylko Marquis ale i Mecke. Najlepiej stoaowany razem bo wykaze domiwszki. - wrato rowniez zaopatrzyc sie w test aprawdzakacy czystosc i stezsnie - sa to testy TLC. Koszt okolo 250-300pln. Nie kupujcie z allegro - co do opisanego dzialania to generalnie sie zgadzam. Choc nalezy pamietac, ze nie o wszystkim decyduje sama pogula ale dany stan organizmu - na czas przyjecia. Molly dziala przede wszystkim na sero wiec jak mamy slabszy dzien, mamy jej deficyt, to nic z tego co opisane moze sie nie pojawic - amfettamina zawsze bedzie wyczuwalna w dropsie bo stymulacja wieksza/lun mniejsza, pochdodzi wlasnie od niej. Moze byc tak, ze drops jest prawilny na emce ale tester nie ma na tyle sero by poczuc ten profil dzialania. Ale zawsze zostaje uwolniona dopa i nora - bedze speed. Chyba, ze drops na placebo 100%. Nie mowie juz o dropsie na MDA, ktory, jak sam trafnie zauwazyles, jest bardziej snergetyzujacy - po prostu uwalnia wiecej nory - no i objawy. Wypisales stereotypowe, ktore po pierwsze sa uwarunkowane osobniczo, po drugie dyspozycja dnia , gospodsrka neuuroprzekaznikow, niedoborami mikroelementow oraz przegietymi dawkami. - co do sajdow to nie wspomniano o zespole ssrotoninowym; a uzupelnianie plynow nie sama woda tylko chociazby z cytryna. I jak napisano, nie za duzo bo to kolejny mozliwy i niebezpieczny sajd - hiponatremia A co do 6-apb to blizsj temu do MDA. Zdecydowanie dluzsza faza i ytzsba uwazac z dawkowaniem RE: Ekstazy - wątek ogólny - Dilleraaaa - 23.11.2022 Spotkał się ktoś z czymś takim jak "[b]Hexen jest obecnie jednym z najpopularniejszych dopalaczy na polskim rynku. Narkotyk potocznie nazywany „Heniem” jest sprzedawany jako zamiennik kokainy i ekstazy"[/b] Kokaina rozumiem,ale co wspólnego mają ekstazy z Heniem? RE: Ekstazy - wątek ogólny - Maniek - 23.11.2022 Ma tyle wspólnego ile ma cygan z uczciwością. RE: Ekstazy - wątek ogólny - Beeniepatu - 23.11.2022 Dilleraaaa tyle wspolnego, co ludzie piszacy takie rzeczy z rzetelnoscia. Z ta kokaina to tez nie bardzo. RE: Ekstazy - wątek ogólny - dimiliki - 24.11.2022 paranoja kto pisze takie głupoty |