Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Powrót na właściwe tory... - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Powrót na właściwe tory... (/showthread.php?tid=2666)

Powrót na właściwe tory... - fiodor - 09.09.2023

Tak jak w temacie. Nadeszła pora i na mnie. Czas na oczyszczenie organizmu i poprawę stanu mózgownicy, bo działo się za długo i za grubo i pod każdym względem... Jakoś od tygodnia jestem czysty od wszystkiego, poza rzeczami, które działają na układ GABA (z wyjątkiem alko, to też odstawione w pizdu). Tutaj niestety to już temat do zrobienia w dłuższej perspektywie, bo zbyt długo układ ten był poniewierany - gaba a oraz GABA b przekryte jakoś od 10 lat... Myślałem, że będzie ciężej, najgorsze były 3, 4 pierwsze dni. Trochę mnie nosiło i parę razy chciało się coś przywalić... Wiadomo, że to początek lecz jestem dobrej myśli i czuję się lepiej niż wcześniej. Zarówno fizycznie jak i psychicznie. Zobaczymy co będzie dalej, ale najważniejsze to przyznać się do problemu i podejmować próby, choć nie każdy to rozumie. W sumie prawie nikt tego nie rozumie, chyba, że sam to przeszedł. Nie wdając się w zbędne szczegóły życzę sobie i Wam zmian na lepsze. Nigdy nie będę przeciwko RC i drugom, bo niektórzy potrafią korzystać z głową. Piąteczka ludziom dobrej woli i z fartem
PS. Wahałem się czy zaglądać na forum, czy nie będzie to wyzwalaczem. Jednak widzę, że czytam i piszę od wczoraj pierwsze posty po przerwie i nie sprawia to, że zmieniam nastawienie choć nie będzie mnie tu tak często jak wczesniej.

RE: Powrót na właściwe tory... - nonoanon - 10.09.2023

Trzymaj się w postanowieniu stary i nie daj się 
wszystko jest dla ludzi, ale trzeba mieć umiar i zdrowy rozsądek
Wrócisz silniejszy i mądrzejszy Smile

RE: Powrót na właściwe tory... - kot_kreskowy - 10.09.2023

Super fiodor 💪😁
Bardzo dobra postawa. Grunt aby to była w pełni Twoja decyzja.
Jak wiadomo, każdy nacisk z zewnątrz działa z reguły na odwrót.
Ja również robię sobie teraz przerwę, z tym że na mnie wizyty na forum działają mega wyzwalająco.

Trzymaj się tam mocnoo i łapię za Ciebie kciuki❤💪

RE: Powrót na właściwe tory... - voice.of.voiceless - 10.09.2023

powodzenia fiodor wytwalosci Ci zycze

RE: Powrót na właściwe tory... - horsii - 10.09.2023

Również życzę ci powodzenia. Keep it up. Dasz radę.

RE: Powrót na właściwe tory... - fiodor - 10.09.2023

Dziekówa wszystkim, kot_kreskowy robię to dla siebie. Chociaż nie powiem żeby nikt mnie do tego nie skłaniał... Na szczęście się ocknąłem w porę, bo miałbym przejechane po całości. Teraz robię to tylko i wyłącznie dla siebie. Reszta i tak nigdy tego nie doceni, nie wiedzą że dla takich jak ja (nie chce mówić my, bo nie wiem jaka sytuacja u Was) każdy dzień jest walka z sobą samym. Jeszcze raz dzięki za wsparcie, tutaj mogę na to liczyć

RE: Powrót na właściwe tory... - Maniek - 10.09.2023

Życzę powodzenia i mimo wszystko wchodź na forum, jak do tej pory i dalej udzielaj się.

RE: Powrót na właściwe tory... - Kajabuza - 10.09.2023

Trzymam kciuki. Wytrwałości.