No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. (/showthread.php?tid=2675) |
No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - Amanita - 11.09.2023 Tak dla zdrowia, jak w temacie. UWAGA! Tylko dla odważnych . Można wpisywać się na listę. Liczba miejsc ograniczona. Kto pierwszy ten lepszy... 1. fiodor (gdzieś już doczytałam, ze się zgłosiłeś przed ogłoszeniem konkursu). Brawo Ty . NASTĘPNY PROSZĘ... (nie trzeba zachowywać odstępu) 2. Ja 3. Ja już byłam 4. Śmiało bo będę wywoływać do odpowiedzi RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - horsii - 11.09.2023 Ja chyba będę musiał. Najwyżej tego grama schowam do szafy. Ale zastrzegam sobie możliwość palenia ziółka. RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - Amanita - 11.09.2023 Dobre ziółko może mieć działanie wspomagające tego typu misje . Warto to podkreślić Brawo horsii mamy jeszcze kilka wolnych miejsc... Następny proszę... i piątka i szóstka Lista otwarta... Śmiało RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - fiodor - 12.09.2023 @"Lady Giwera" a gdzie to doczytałas ? Tak z ciekawości pytam. Hmmm ? Bo nie przypominam sobie żebym gdzie o tym pisał ... RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - kot_kreskowy - 12.09.2023 Z BUTA WJEŻDŻAM Wpisuje się na listę. Czas wprowadzić w życie równowagę bo żrę tego jak pojeb ostatnio a priorytety się ostro rozjechały. Lecimy kurwaaaaaaa😎 Wincyyyyyj trzeźwości for Kot☺ RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - Epsiakos - 12.09.2023 A to lista zakupów po odtyranium+? To ja tez Ale po tym weekendzie RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - hidden - 12.09.2023 w trakcie rekonwalescencji to mi itak nie za bardzo wolno pisze sie RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - Amanita - 12.09.2023 Łooo ja Panowie jak tłumnie. Słusznie, nie można łapczywie... Osobiście już nie pamiętam jak wygląda ćpanie, ale po dłuższej przerwie będzie lepiej smakowało. fiodor tej może Cię z kimś pomyliłam i zostałeś niesłusznie wywołany do odpowiedzi. Może przez ten turkusowy kolor . Jeśli tak to wybacz kot_kreskowy, dobry koteł, . Z zaangażowaniem, prawidłowo. Epsiakos , palec do budki brawo... hidden no i gitara Jest już szczęśliwa "7", polecam w tym okresie regeneracje wątroby. WERSJA PODSTAWOWA: RANO PO PRZEBUDZENIU SZKLANKA - DWIE CIEPŁEJ (NIE MYLIĆ Z GORĄCĄ) WODY Z CYTRYNĄ - cytryny nie żałuj, nie jakiś tam zdechniety plasterek tylko połówkę wal na szklane. Połówka, czytaj pół cytryny na szklane wody. Sok z buraka, albo burak w innej formie. Lecę tak już jakiś czas na tych burakach i cytrynie. Powiem Wam, jest moc Następny proszę RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - fiodor - 12.09.2023 @"Lady Giwera" ale tak jest ostatnio, a to dlatego, że ostatnimi czasy schudłem tak, że ważę tyle co w gim/liceum (?) a stary chlop. Poza tym zasuwam fizycznie i trzeba wrócić do formy. A że lubię i gotowac i jeść to już inna kwestia RE: No czego tyle żresz? Nie jedz tyle. - kot_kreskowy - 12.09.2023 Podoba mi sie ten burak. Zacznę od ćwikłowego😄 |