Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 (/showthread.php?tid=2758) |
Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - voice.of.voiceless - 02.10.2023 Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02
RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - GlasshanD - 02.10.2023 Bóg mówi do Jezusa Jezus wezwalem cie bo ludziom odjebalo jest tylko gorzej delikatna sprawa czyli , tak jak lubisz . Plan jest taki Ześle cie na ziemie ,a ty ich nawrócisz Jak bog powiedział tak tez zrobil Nagle Jezus znalazl sie w koffe shopie Spoglada na wszystkich i mowi Sluchajcie ludzie mam wam coś ważnego do powiedzenia! Glos z tlumu -pozniej pogadamy teraz zajaraj , Jezus skopcony juz w 3dupy glosnym glosem .. Ludzie mal wam coś ważnego do powiedzenia Dobra ,dobra no to gadaj ! Bo ja jestem Jezus O to chodzi broda I o to chodzi RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - voice.of.voiceless - 03.10.2023 z tym jak hitler przychodzi do nieba i prosi o wybaczenie, tylko kurde nie pamiętam całośvi treści, a spalić takiego dobrego śmiechacza nie zamierzam RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - Szaryno123 - 03.10.2023 Trzy rekiny spotykają się na powierzchni oceanu i opowiadają o ostatnich zdobyczach, pierwszy mówi: – Zjadłem ostatnio Chińczyka. Blee? Ciągle mnie muli, mam zgagę i nieustannie odbija się tym ryżem Na to drugi rekin: – Ja upolowałem Francuza. O Matko co oni jedzą!? Tylko żaby, ślimaki i inne świństwa, coś okropnego. Ostatni rekin: – Ja złapałem polskiego polityka. Cholera taki miał pusty łeb że od 3 dni nie mogę się zanurzyć… RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - LOBO - 03.10.2023 Co ma wspólnego ze sobą Ginekolog i dostawca pizzy? ten i ten mogą tylko powąchąć ;-) RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - GlasshanD - 03.10.2023 W czasie stosunku siostra dyżurna mówi do lekarza dyżurnego: - Panie doktorze, pan to chyba jest anestezjolog! - Zgadza się, skąd pani to wie? - odparł lekarz. Na to siostra: - Bo nic nie czuję RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - wwojtuss - 03.10.2023 czym sie rowni murzyn od gowna w wiadrze? wiadrem RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - Martin - 03.10.2023 Lecą dwa balony przez pustynie, nagle jeden krzyczy -uważaj katussssss -no co ty nie powieszszszsz RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - GlasshanD - 03.10.2023 Mama przychodzi do przedszkola. Maluch biegnie do niej z wrzaskiem: - Mamo, pani powiedziała, że kto nie zrobi kupki do nocniczka, to nie pójdzie na spacer do parku. - I co nie zrobiłeś? - Zrobiłem, ale Maciek mi ją ukradł RE: Jaki jest Twój ulubiony dowcip? - 10/02 - Twilight Sparkle - 03.10.2023 Siedzi facet na kiblu, sra i ciśnie yyy... Przechodzi żona i gasi światło w kiblu. A tu nagle słyszy: - O Jezu o Jezu. Zaświeca z powrotem a facet na to: - O jak dobrze, że to światło bo myślałem ze mi oczy pękły! |