Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi (/showthread.php?tid=285) |
Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - Pazyfea - 20.04.2022 Tak jak w tytule co wy na taką drobną zmianę według mnie fajnie to wygląda z kolorami i łatwiej odróżnić nowych od starych wyjadaczy chleba haha A rangi tester pozwolą vendorom łatwiej wybrac ludzi do oceniania nowości itd pozdro RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - hulerkfow23 - 20.04.2022 Pazyfea fajny pomysł, choć myślę, że bardziej przyszłościowy. Dedykowane nazwy rang dla aktywnych, lub jako jedna z nagrod w konkursie itd itp to wydaje mi się fajna sprawa. Co do samych rang typu tester, to osoby z ranga dedykowana lub jak kto woli specjalna i tak będą się bardziej rzucać w oczy przy ewentualnym wyborze samplerow przez vendora Na ten moment ja Sam mogę komus nadać range "specjalna" ale pomyśl z kolorami, na pewno by urozmaicił tą opcję RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - Maniek - 20.04.2022 Na początek będzie można nadać kolor komuś z wysoką rangą, dużą ilością postów i polubień. Kwestia dogadania od jakiej ilości postów, od jakiej rangi itd. Byleby nie przekombinować. RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - EmStO - 20.04.2022 Super pomysł czekam na jakieś konkrety Co do ilości tego to ciężka sprawa bo bo na chwilę obecną jest ile osób mogących dać plusa ? 5 usser 2 mod Admin Technik Dobrze tu wymieniłem ? Pr,y obecnej takiej ilości to wolno będzie szło. Ale przewinął się temat na czacie o zmniejszeniu progu by to trochę ruszyło. Jak to ruszy trzeba obserwować przyrost reputacji bo posty to ida i wtedy pomyśleć. Żeby tak łatwo i szybko nie było i po 2 miesiącach całe forum wyróżnieni Żeby to była w jakimś stopniu motywacja do angażowania się. Tak ja to widzę. RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - Maniek - 20.04.2022 Ten próg o którym wspominasz będzie zmniejszony, tak aby więcej użytkowników mogło oceniać Dogadujemy szczegóły od jakiego progu to ustawić. RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - EmStO - 20.04.2022 By tak nie przesadzić to ma być motywacja Heheh będę tu zaglądał szukał odpowiedzi RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - dimiliki - 20.04.2022 W dobrą strone to idzie użytkowników przybywa ale oceniających jest troszkę mało RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - Zenez - 21.04.2022 (20.04.2022, 23:42)dimiliki napisał(a): W dobrą strone to idzie użytkowników przybywa ale oceniających jest troszkę mało Dokładnie tak jak napisałem w poście RE: Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi - inspiron - 21.04.2022 Własnie ja tez bym chcial juz punktowac posty Czekam na was moderatorzy i techniki. |