Pagoclone - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Pagoclone (/showthread.php?tid=3260) Strony:
1
2
|
Pagoclone - minimum - 22.01.2024 Witam. Przejrzałem oferty sklepów partnerskich i trafiłem w jednym z nich pagoclone. Substancja wydaje się ciekawa. Według opinii w sieci ma działanie przeciwlękowe, może zbić speeda, złagodzić zjazd itd i co najważniejsze nie uzależnia fizyczne co szczególnie zwróciło moją uwagę. Kto zna wątpliwą przyjemność skrętów po benzo może się zainteresuje bardziej. W działaniu ma przypominać bardziej niż benzodiazepiny baklofen który ma ponoć spore działanie rekreacyjne. RE: Pagoclone - Twilight Sparkle - 22.01.2024 A to nie robi przypadkiem dziur w pamięci? RE: Pagoclone - minimum - 22.01.2024 Nie wiem. Nie doczytałem tego, ale po zagłębieniu się w temat stwierdzam, że to może być dobre, ale na odstawienie benzo. Niweluje napięcie mięśniowe czy też szkieletowe, a na skręcie po benzo nie mogłem nigdy zasnąć, każda pozycja leżenia była niewygodna, niby się skupiałem, żeby być wyluzowanym, ale nagle się orientowałem, że dalej napinam całe ciało. PS. A co do dziur w pamięci co to zmienia? Wszyscy chyba jesteśmy świadomi, że to co zamawiamy i jemy w jakimś stopniu szkodzi 🙂 RE: Pagoclone - Lifeisbrutal - 22.01.2024 Szczerze już wolałbym się męczyć z zaśnięciem niż mieć dziury w pamięci większe niż po kosmicznej dawce benzo. RE: Pagoclone - LOBO - 22.01.2024 (22.01.2024, 17:30)minimum napisał(a): Nie wiem. Nie doczytałem tego, ale po zagłębieniu się w temat stwierdzam, że to może być dobre, ale na odstawienie benzo. Niweluje napięcie mięśniowe czy też szkieletowe, a na skręcie po benzo nie mogłem nigdy zasnąć, każda pozycja leżenia była niewygodna, niby się skupiałem, żeby być wyluzowanym, ale nagle się orientowałem, że dalej napinam całe ciało. To nie doczytales, czy zaglebiles sie w temat?. Moze tylko zanurzyles nogi ;-)... Jesli to działa jak baclofen, to rowniez, niweluje symptomy odstawienie GBL/GHB. No ale ciekawa ssubstancja, musze zagkebic sie w temat...;-) RE: Pagoclone - Lifeisbrutal - 22.01.2024 LOBO Hahhaha dobre nic dodać nic ująć 😂 RE: Pagoclone - Szaryno123 - 22.01.2024 Lifeisbrutal Święta racja Lepiej przespać a nie jeść benzo do upadłego żeby "lepiej" zasnąć. Benzosy tylko jak już jest masakrycznie złe samopoczucie RE: Pagoclone - kot_kreskowy - 22.01.2024 Benzotrupy... A idi na chuj z tym benzo. RE: Pagoclone - horsii - 22.01.2024 Pagoklon działa na dokładnie te same ośrodki co benzodiazepiny (gaba a), a sama substancja jest zbudowana na bazie szerzej już znanego zopiklonu. Działa krótko, jakeś 2-3h, ciężej sie tym zćpać jak benzosami, takie "mniej narkotyczne". Robi dziury w pamięci, ale nie w jakimś mniejszym stopniu robią to podobne z-drugsy czy słabsze benzodiazepiny. Efekt jest głównie anksjolityczny, nie ma tutaj jakiejs miorelaksacji, senności czy coś dlatego z kolega wyzej się nie zgodzę, na odstawienie to jest bardzo słaba opcja. Co to za tapering jak trzeba dorzucać do pieca co 3 godziny? Ta substancja to bardziej ciekawostka, taka o, nowinka, jak coś faktyczne do przyjebania. RE: Pagoclone - LOBO - 23.01.2024 Czyli odwrotnie jak napisal kolega... Nie jak baclofen, to rozumiem ze zaglebiajac sie w temat, zanurzone zostaly tylko palce u stop;-)... Lifeisbrutal Dzieki, dzieki...Nie warto, tracic kontaktu z wlasna tozsamoscia...bo wyjdzie z tego tania imitacja... ;-) |