Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dawno dawno temu był sobie sampel - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Dawno dawno temu był sobie sampel (/showthread.php?tid=3458)

Dawno dawno temu był sobie sampel - Lukas1985 - 23.02.2024

Dawno, dawno temu był sobie pewien fejkowy vendor. 
Fejkowy vendor miał w ofercie kiła substancji. To złote czasy hexenu i klefedronu. 
Fejkowy vendor rozsyłał sample do zamówień. No i pewnego słonecznego piątku do mych drzwi zapukała paczka. A w niej duszka klefedroniku i niewielki ssmpelek nowego klefedronu i tutaj cytuje: "nowy, lepszy batch hexenu. Ten hexen nie obciąża serca". 
Jak zapytałem vendora kto mu takie bzdury pociska to mówił, że dostawca ma ten hexen i on idzie dobrze, bo nie działa tak negatywnie na ludzi. 
Git. Na start sampel klefa. Cyk. I co ? I nic. oczekałem z godzinkę. I nic nie może niewielki zastrzyk euforii i lekka stymulacja.
Kij, wrzuciłem klefa. Jest spoko. Pisze vendorowi, że nowy klef - lipa. A to dziwne, bo inni testerzy chwalą. A to ch*j róbcie co chcecie. Napisali jeszcze do jednego z chłopaków. Ten odebrał pakę i potwierdził moje słowa. Udało się wrzucić substancje na gc-ms i wyszło, że to nie żaden klef a jakaś mieszanka w której przeważał jakiś analog etkatynonu. 
Sampel hexa też okazał się lipa. I p badaniu na gc-ms wyszedł tam jakiś chlorohexedron. Oczywiście znów okazało się, że tylko mnie i kolezce nie pasowało. 
Taki urok bycia testerem. Trzeba zachować jakieś większe odstępy. Na produktach nam znanych o konkretnym działaniu typu stimy ta przerwa to może być nawet tydzień ale przy euforykach... To z 3-4 tygodnie to minimum. 
A i od tamtej pory vendor zawsze mi proponował sample ale już nie testowałem. Wiem, że był pomysł, żeby się pokręcić po wydziałach chemii gdzie za drobną opłatą studenci mogli pomóc w identyfikacji substancji ale jak to się skończyło nie wiem.

RE: Dawno dawno temu był sobie sampel - Epsiakos - 23.02.2024

Kosmiczny vendor czy z czasów różowego jeszcze ? Z ciekawości czystej pytam

RE: Dawno dawno temu był sobie sampel - horsii - 23.02.2024

Epsiakos Nie, to z różowego. Kosmiczny to mógłby mu torby nosic.

Lukas1985 hehe, ja pamietam jak za tamtych czasów paru vendorów powpadało sprzedając 4-fluoropentedron i 4-chloropentedron jako bodajże hex-en, czy nep-a. 

Byly tez jaja z 4F-PHP pchanym bodajże jako 4F-MPH. Tych nastepcow klefa tez bylo dużo... 4-CEC, 4-CIC, "4-CDC" (4-CDMC), 4-CBC...  Podobno kultowa

RE: Dawno dawno temu był sobie sampel - Twilight Sparkle - 24.02.2024

Z dragami jak z parówkami. Możesz stracić ochotę jak zaczniesz dociekać co jest w środku xD

RE: Dawno dawno temu był sobie sampel - Lifeisbrutal - 24.02.2024

@"Twilight Sparkle" xDD rozwalasz mnie od samego rana już któryś post twój wywołał uśmiech na mojej twarzy xD. Co do parówek i substancji to lepiej nie dociekać co tam w środku xD

RE: Dawno dawno temu był sobie sampel - Twilight Sparkle - 24.02.2024

No a jak ktoś zacznie dociekać co tak naprawdę jest w środku i uświadamiać miłośników paróweczek i tajemniczych proszków jakie gówno wpierdalają to raczej nie podziękują xD im smakuje, co się czepiasz koleś?

RE: Dawno dawno temu był sobie sampel - wwojtuss - 24.02.2024

@"Twilight Sparkle" genialna analogia XDD
parowki dobry bajzel, dopalacze tez Podobno kultowa

RE: Dawno dawno temu był sobie sampel - kot_kreskowy - 25.02.2024

Dlatego nie kupuję parówek.
Jeszcze się okaże że dodają do nich jakiś wstrętny klefedron... Podobno kultowa