Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
5F-ADB - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Wątek: 5F-ADB - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=3525)

Strony: 1 2

5F-ADB - Opinie o produkcie - Maniek - 07.03.2024

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 5F-ADB ze sklepu Designer-Chems.com

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Mef123 - 08.03.2024

Metoda podania bletka z tytoniem i malutkim pryzmatem zielonego prószu kanna 5F-adb muszę wam powiedzieć, że po jednym buchu miałem z ziomkiem pizdę przez godzinę masakra nie radzę nikomu jarać tym sposobem, no chyba że jesteście w chuj wariantami jak my Podobno kultowa palenie wjechała od razu na początku czuć mega euforie wzmocnione bicie serca w dalszej części programu faza rozchodzi się i ziomek traci percepcję zaczyna się śmiać jak pojebany harata jak głupi do sera ogarniam go dziesięć minut, po czym wjeżdża mega rozkimnka, co jest pięć z nim ja wszystko ogarniam mam dobry humor i miła fazę w dalszej części spektaklu wjechała gastro faza, na którą nie mieliśmy nic tylko jakieś kiełbasy z lodówki ogólnie polecam ten proch z racji tego, że nie potrafie robić maczanky jadaliśmy czysty rostwor nikomu nie radzę zażywać substancji w ten sposób zalecam alert, żeby uważać z tą substancją, a najlepiej zrobić maczankę w roztworze o własnej gramaturze jeszcze raz polecam Mef123.

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - EmStO - 25.03.2024

Aktywne kanna ?

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - MamCieNaOku - 26.03.2024

Tak

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - dimiliki - 30.03.2024

jakie proporcje?

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Mef123 - 30.03.2024

@"LooL99X" Aktywne jak skurwysyn poczytaj sobie moją recenzje DX

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - EmStO - 30.03.2024

Mef123 to z 1g ile wyjdzie gotowca takiego by nie było wstydu ?

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Mef123 - 30.03.2024

@"LooL99X" Daj 1 g na 40 suszu będzie pikoblelo Podobno kultowa

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Demilich - 18.06.2024

Rewelacja. Przypomina mi aemkę Podobno kultowa  (chodzi o am-2201)
Mocne w chuj, usypia instant. Nawet nie wiem kiedy. Rewelacja. Chociaż ja i tak robię maks stężenie, jakieś 1:20 maks, pewnie mniej.

Łączenie tego z kartonami 1p-lsd to czysta poezja. 1p-lsd pobudza (w jakiś tam dziwny sobie sposób), i dzięki temu nie zasnę po lufie 5f-adb. Nie zasnę ale to co się dzieje to się nie da opisać. Ja wam wkleję tutaj litery to sobie sami dopiszecie resztę posta xD Bo i tak
                                      wszystko
                                                                   s     i e        ro z  pd a

abcdefghijklmnoprstuwxyz- tu macie litery i sobie je ułożycie wam się tam podoba bo ja wyjebałem za orbitę i rozpierdoliłem się o pierścienie Jowisza.

[Obrazek: 5fadb.png]

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Demilich - 05.09.2024

[Obrazek: 1.png]

TO UCZUCIE GDY MASZ 5F-ADB... gdzieś tam między receptorami
I MASZ 5F-ADB... GDZIEŚ TAM MIĘDZY RECEPTORAMI.... auuuuuayes

tERAZ WYSTARCZY WPISOI KURWA!

Przepraszam, trochę za duża czopa, wręcz orgazmiczna a ja wciskam "ręczny łącznik elektryczny niskiego napięcia"? (przyciski xD)
Teraz wystarczy wpisać w google grafika galaktyka
I widzimy coś takiego?

[Obrazek: xddddds.png]

I widzisz takie "jesteś tutaj" Podobno kultowa
Jesteśmy małpami na obsranej skale wirującej w kosmicznym kiblu, w skali wszechświata jak pierdnięcie komara przy szarżującym nosorożcu. Nie wystarczy czasu istnienia gwiazdy centralnej układu słonecznego żebyśmy coś osiągnęli...
I można tak bez końca, rozmieniać się na drobne...
Albo można tak:
AAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

Sort 5f-adb white świetny. Wjazd dość mocny, można się przestraszyć ale momentalnie zaczynasz strzelać piorunami z palców jak Zeus bóg Olimpu... ooohhh... zero rzygania, zero schiz... A nie sorry, schizuje mnie dysproporcja pierdzącego komara na plecach szarżującego nosorożca...