MPA - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: MPA (/showthread.php?tid=368) Strony:
1
2
|
MPA - Kajabuza - 03.05.2022 Metiopropamina ( MPA ) jest strukturalnym analogiem metamfetaminy opartym na pierścieniu tiofenowym , zgłoszonym pierwotnie w 1942 roku. [1] Pod względem chemicznym nie jest fenetylaminą ani amfetaminą i nie jest też ich funkcjonalnym analogiem . Pierwotnie pojawił się w sprzedaży publicznej w Wielkiej Brytanii w grudniu 2010 r. jako „substancja chemiczna badawcza” lub „legalny haj”, ostatnio pod nazwą Blow. [2] Ma ograniczoną popularność jako stymulant rekreacyjny. Piękny stim, który znam z Władzia od Pana Kolekcjonera. Mieszany chyba z kofeiną. COŚ PIĘKNEGO. Chyba już nigdzie nie kupisz, a szkoda. Dla mnie to taka mieszanka koksu z amf z euforykiem jakimś i extazy. Ktoś ma inne zdanie, to się myli Zapraszam do opini. Zwłaszcza interesowałaby mnie opinia osób które miały czyste MPA. Ta platykietka przywołuje czar tamtych czasów... RE: MPA - EmStO - 03.05.2022 Kurwa Władziu Gdzie Ty się podziewasz ? ( Bardzo wydajny wladzio w niskiej cenie... Wspomnienia wracają kiedy tylko zobaczę jakie kolwiek ooaniwanie produktów wujka kolka. RE: MPA - Kajabuza - 04.05.2022 @"M100" odskakując od tematu, Kolek wg mnie miał to coś, te grafiki, ta otoczka, te niespodzianki gratisy to wszytsko co dawało magię zamawiania u niego. Nie wiem czy ktoś tak ma inny obecnie może ominąłem, ale zamawiając u kolka czułeś się jakoś tak magicznie teraz zamawiasz pakę to czujesz się jak pćun który załatwia se dragi, tak... Bezdusznie RE: MPA - EmStO - 04.05.2022 @"cleankajabuza" Aż się chciało wracać i robic zakupy Zawsze ta niewiadoma co tam w środku jest Co do MPA i Władziu to kurewskie zjazdy po tym miałem. A na czymś były ostatnio sorty Władziu? Taki lekko żółty ten Władziu był ? RE: MPA - Kajabuza - 04.05.2022 @"M100" raczej pamiętam jako biały proszek bez grudek. Jak zawijał interes zamawiałem ostatnie 5g i było też białe Raz zamówiłem 5 ale dostałem w pakietach po 1g pakowane i było gorsze jakieś. RE: MPA - horsii - 04.05.2022 A próbował ktoś 5-MMPA? jak to się ma do MPA? RE: MPA - KACPER - 06.05.2022 O kurwa wujek Włodek 90pln/5g mega wydajne szkoda, że zniknęło z salonów bo to była świetna substancja RE: MPA - EmStO - 06.05.2022 Tovbyl kurwa kozak jak za takie pieniądze Wuju gdzie jesteście nie mogę Cię znaleźć RE: MPA - Kajabuza - 04.12.2022 Substancja dostępna u jednego z Vendorów, ale według opinii - ogólnie MPA działa dość subtelnie i zaczynam powątpiewać czy WŁADZIU od K.nl był tylko na tym i kofeinie. 🤔
Nikt z Forum nie testował tego MPA w promocji od Bol****st? 🥺 RE: MPA - horsii - 04.12.2022 @"Kaja Buza" Bolek nie ma MPA. Jeszcze w tej cenie? To ktos chyba popierdolony zdrkwo musialby tak pozadany towar za niemalze bezcen. Metiopropaminy juz nie ma tak jak MXE i pogodzcie sie z tym. W to ze 4,4-dmara Bolek ma na stanie tez wierzycie? Albo 4-fluoro ABINACE z Wietnamu? Mozecie poszukac EPA (etiopropamina), technicznie MPA do EPA ma sie jak n-metyloamfetamina (meth) do n-etyloamfetaminy (Etilamphetamine) ale jedyny producent tego miernie brzmiacego wynalazka wlasnie wpadl (jaszczurki).
|