![]() |
5MAPB - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 5MAPB (/showthread.php?tid=381) |
5MAPB - KACPER - 06.05.2022 To jest cudem nad cuda! Wrzuciłem całość 125mg białego 5MAPB o konsystencji śniegu. Efekty poniżej; Wczoraj miałem okazje przetestować 5-MAPB, muszę powiedzieć że niezła petarda z tego jest! Wziąłem 125mg oczywiście oral, już po 40 min pełne działanie, wszystko stało się mega pluszowe, a oczy zaczęły latać jak popierdolone ![]() Sama faza była zajebista, miłość do wszystkich, euforia, a szczękościsk taki, że miałem krzyczeć "MAME PODAJ ŻE NO LEWAR" pierwszy kontakt z furankami i jestem przeszczęśliwy za możliwość testów no, ale pod koniec tripa widziałem wszędzie.. trupy. Spojrzałem się na kołdrę - widziałem leżące zwłoki, spojrzałem się na drzewo, widziałem trupa, kurwa co mi jest. :ORAZ Dopaliłem jointem z połówki i strzeliłem sete burbonu i zapomniałem o czymkolwiek, nawet o tym że jestem/byłem tak porobiony. Dopalenie trawą dla desanta, który pierwszy raz wrzuca 5mapb kończy się kompletnym mindfuckiem i psychodelą, wszystko pływa, rusza się. Jakie to było zdziwienie jak zamykałem drzwi od domu i kilka razy schodziłem i wchodziłem, bo nie pamiętałem czy zamykałem mina sąsiadki, która smoliła szluga przy parapecie bezcenna :ORAZ Kończąc, chyba najlepsza substancja jaką jadłem w swoim krótkim życiu, lepsza nawet od mxe, dobrze że miałem tylko 125mg, bo dwie dorzuty wysłały by mnie na saturn :myśleć: zjazd, leciutki nic nie dolega. Człowiek jest po prostu wyprany z emocji, po prostu... wiecie? Smutno :problem: Dziękuje z całego serca Ch**Cas**o , za możliwość testów i urwanie rąbka tajemnicy z tej cudownej substancji. Czas działania to ok 4,5h gdzie intensywne działanie utrzymywało się niecałe 3y. Ocena 10/10! Nie jadłem nic w życiu lepszego, a było tego naprawdę dużo i otóż wcale nie koloryzuję po prostu 5mapb to substancja kompletna i nie dziwie się, że gramulec jest w takiej cenie, cena adekwatna co do towaru. POLECAM! ![]() RE: 5MAPB - Alkopoligamia - 06.05.2022 Ależ to brzmi pysznie *.* A jak oczy po tym? Wielkie jak talerze obiadowe czy raczej w normie ? ;D RE: 5MAPB - voice.of.voiceless - 06.05.2022 (06.05.2022, 10:10)Alkopoligamia napisał(a): Ależ to brzmi pysznie *.* A jak oczy po tym? Wielkie jak talerze obiadowe czy raczej w normie ? ;D wszystko co targa serotoniną na wszystkie strony świata spowoduje powiekszenie sie zrenic mapb to empatogen RE: 5MAPB - KACPER - 06.05.2022 Alkopoligamia tak jak mówisz koleżanko, oczy demona ![]() RE: 5MAPB - Zenez - 06.05.2022 Pięknie wygląda RE: 5MAPB - Polono - 06.05.2022 Ja majac troche tego odjebalem i walilem to po klipie. Chuja dzialalo a ziomek ktory to lyknal mowil ze pizda opor RE: 5MAPB - EmStO - 07.05.2022 5 mapa jest dla mnie najlepszym benzofuranem ![]() Zazuczny dojapnie daje takie doznania porównał bym je do emki ale nie aż tak bardzo ![]() Długo trwająca euforia niczym latał bym jak ptak ![]() Iv tego to już starożytni kosmici ![]() RE: 5MAPB - ProducentRC - 07.05.2022 Również dostałem kiedyś w samplu 0.25g 5mapb no kurwa to jest 8 cud świata... Źrenice tak wielkie że koloru tęczówki nie było widać, chyba największa euforia jaką w życiu dały mi jakieś proszki, ketony przy tym nie mają podjazdu RE: 5MAPB - SztywnyMisza - 17.05.2022 tez sie w tej substancji zakochalem co ja na tym przezylem w grudniu w tamtym roku to jest chuj nigdy takiej jazdy nie mialem az nie wiedzialem co ze soba zrobic ![]() RE: 5MAPB - EmStO - 24.05.2022 Pamiętam sorty kiedy to jeszcze alfa pvp była to kurwa ![]() Życie wydawało się być tak piękne ![]() |