Pomysł na konkurs. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Pomysł na konkurs. (/showthread.php?tid=384) Strony:
1
2
|
Pomysł na konkurs. - DŻUMA - 07.05.2022 A może by tak uruchomić konkurs w stylu: "Czym wyróżnia się forum dopal.net na tle innych?" "Dlaczego akurat to forum wybrałeś/-aś?" albo: "Zostajesz administratorem na pół godziny. Twoje możliwości na forum są nieograniczone. Jak wykorzystasz ten czas?" Nie wiem, tak mi jakoś do głowy wpadło. Może zaproponujecie coś podobnego? Myślę, że wyszłoby z tego coś ciekawego i zabawnego, a przy okazji zapoznalibyśmy się bardziej ze sobą, jeśli chodzi np. o typ poczucia humoru. Przyjemne + pożyteczne. (jeśli uznacie to za kiepski pomysł, to soraski - w ramach kary mogę przyczepić sobie plakietkę z napisem: "UCZĘ SIĘ" i połazić z nią trochę po mieście) RE: Pomysł na konkurs. - voice.of.voiceless - 07.05.2022 spoko pomysł, ale na dział w hydeparku RE: Pomysł na konkurs. - ProducentRC - 07.05.2022 A może konkurs na najlepsze, najładniejsze i najsmaczniejsze drinki z rumem? To łączyło by przyjemne z pożytecznym RE: Pomysł na konkurs. - MarekToZiomal - 07.05.2022 Napisz pomysł w dziale konkursy "pomysł na konkurs RE: Pomysł na konkurs. - DŻUMA - 07.05.2022 Czy administracja ma możliwość przeniesienia tematu? Będzie prościej. Chyba. RE: Pomysł na konkurs. - EmStO - 08.05.2022 Drinki drinkiem a kto by je probowal ? Jakies sample by latały Hehehe RE: Pomysł na konkurs. - Szyderca - 08.05.2022 (07.05.2022, 03:24)DŻUMA napisał(a): A może by tak uruchomić konkurs w stylu:Czym tym mordo ze mozna napisać prawdę i komentarze istnieje a nie zostaje odrzucony i jeszcze masz złe słowa o sobie... bo piszesz prawdę... RE: Pomysł na konkurs. - Alkopoligamia - 08.05.2022 (07.05.2022, 08:39)ProducentRC napisał(a): A może konkurs na najlepsze, najładniejsze i najsmaczniejsze drinki z rumem? To łączyło by przyjemne z pożytecznym Nigdy nie piłam rumu :x Wszystkie alkohole! A nie tylko rum! RE: Pomysł na konkurs. - ProducentRC - 08.05.2022 (08.05.2022, 08:38)Alkopoligamia napisał(a): Nigdy nie piłam rumu :x Wszystkie alkohole! A nie tylko rum! Polecam bacardi 0.7 dobry rum do Mohito, truskawkowego Daiquiri, Cuba Libre, jeszcze jest też rum produkowany ze świeżej trzciny cukrowej Cachaça zajebista wychodzi z niego Caipirinha, kolejne dobre drinki moim zdaniem to margarita tylko trzeba pamiętać żeby użyć tequili zrobionej w 100% z agawy, kolejny zajebisty drink to Cointreau fizz, ale mi osobiście samo Cointreau z kostami lodu smakuje moim zdaniem to najlepsze alko jakie jest chivasy nawet te 25yo nie mają podjazdu moim zdaniem do likieru z gorzkich pomarańczy Haitańsko- Hiszpańskich czyli do Cointreau RE: Pomysł na konkurs. - DŻUMA - 08.05.2022 (08.05.2022, 08:30)Szyderca napisał(a): Czym tym mordo ze mozna napisać prawdę i komentarze istnieje a nie zostaje odrzucony i jeszcze masz złe słowa o sobie... bo piszesz prawdę... A skąd to takie złe doświadczenia forumowe wyniosłeś? |