Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania (/showthread.php?tid=3853) Strony:
1
2
|
Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - kot_kreskowy - 31.05.2024 Załatwienie tego zajęło dosłownie 15 minut wraz z dojściem do urzędu, także nie masz już żadnej wymówki by nie iść na wybory! Przypominam że jak nie wypierdolimy stamtąd tych śmieci z PO/PIS to nas kurwy dojadą zielonymi ustawami. Także ten, teges... ĆPUNY NA WYBORY! 😎🙋💪 RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - Epsiakos - 31.05.2024 U mnie i tak nie ma xD RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - halje selasje - 31.05.2024 tylko nie na tych pojebów z wiplerdelacji z mencwelem i pudrowanym socjalistą bosakiem, tylko Korwin + BS RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - kot_kreskowy - 31.05.2024 halje selasje Socjal jest potrzebny ale dla ludzi którzy faktycznie nie mogą pracować z uwagi na stan zdrowia lub z innych ciężkich życiowych komplikacji. Reszta WON DO ROBOTY! Nie może to funkcjonować w takiej skali jaka ma miejsce obecnie. Ja zamierzam posłać do parlamentu europejskiego właśnie człowieka z konfederacji. Korwin jest jak dla mnie zbyt przyjebany, choć podzielam jego zdanie w wielu kwestiach. Ogólnie to każdy inny wybór niz po/pis plus pierdolone lewactwo, bedzie lepszym dla Polski wyborem. RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - horsii - 31.05.2024 kurwa socjal w sensie świadczenia socjalne a socjalizm.... RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - halje selasje - 31.05.2024 kot_kreskowy jak posłuchasz Korwina wyłączając sobie układ limfatyczny, to zobaczysz, że służby robią wszystko, by zrobić z niego wariata, bo nie mogą pozwolić sobie nigdy na utratę władzy, konfederacja była wypadkiem przy pracy służb, brat mentzena ma zarzuty o prowadzenie zorg. grupy przestępczej, jak były wybory w 2023 to była jedynka z torunie, nagle wraca lobbysta BAT-u wipler który go zastępuje, który rozpiedolił również Partię Korwin i przez niego było pamiętne 4.76%, który również ma zarzuty o oszustwa finansowe i wyłudzenie!!! wipler wraca do polityki po wielu latach, po powrocie zaczynają tonowane być hasła, w których to mówiono, że nie chcemy unii, nie chcemy pitu, nie chcemy zydow, nie chcemy czegos tam jeszcze, schowali Brauna i Korwina do szafy, a to bylo przed wyjebaniem stolika o który się potknęli. sondaże w dół, wynik 7.2 a cała wina za kampanie zrzucona na to, ze Korwin powiedział coś o pedofilach no ale jak Korwin i Braun wojowali, to słupki do 14% skoczyły... no kurwa, trzeba być naiwnym debilem i/lub mieć absolutnie zaburzony ciąg przyczynowo skutkowy, by wierzyć w te bzdury o Korwinie. Człowiek ideowy, któremu energię do życia daje walka z komuchami, miałby rzucić politykę, odejść w zapomnienie? nigdy, on dalej to robi i udowadnia, że jest prawdziwym Polakiem i patriotą, a to pokazuje, ze Korwin jaki by nie był, ale nigdy nie pozostawi idei którą jest wolna, niepodległa Polska, a konfederacja dziś mówi to, co badania opinii publicznej powiedzą. pamiętacie taką Meloni z Włoch? media okrzyknęły ją skrajną faszystką, a dziś ani śladu po kampanii, jak murzyni byli, tak murzynow sie najebalo dwa razy tyle, wystawila dupe, a prawicowej części Włoch kazała im ją całować. ludzie, wasz głos gówno znaczy, jeżeli myślicie, że wasz głos będzie decydujący, to pobudka. oczywiście tym bardziej trzeba iść na wybory, ale aby zagłosować zgodnie z sumieniem, a wybory jako obowiązek patrioty są raz na kilka lat i chociażby na czas kampanii wartoby prześledzić partię, na którą chcemy oddać głos. oddam głos na kogoś, kto jest wierny i nie sprzedał swoich wyborców. wipler sam w wywiadzie powiedzial, ze Korwina zniszczy, więc powtarzam, wiedząc kim jest wipler, trzeba byc gigadebilem, aby oddac głos na kurwederacje. mąż tyszki? żydówka z polinu, jedynka w zachpom/lubuskim? sosnowska sanitarystka jebana, to są wasi ludzie na których chcecie głosować. palikot wyruchał was na kase, kukiz na idee, a mentzen z wiplerem wyruchają was podwójnie #Wiplerdalaj check your vote bros, jesteśmy po tej samej stronie pamiętajcie RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - kot_kreskowy - 31.05.2024 halje selasje Służby działają na szkodę każdego kto nie rządzi. Niczego odkrywczego mi nie powiedziałes. Jebane kurwy z platformy zamordowaly Leppera by tylko nie wyszły na jaw pewne fakty ... Ale czy oddam głos na Korwina lub kogoś z jego nowego ugrupowania? Nie, bo dopiero wtedy będzie to zmarnowany głos. Tam nikt nie wejdzie do parlamentu. Masz próg 5% a nie wierzę że Korwin to przekroczy. Chcę aby mój głos był skuteczny i uważam że konfa to akurat dobry wybór do europarlamentu, niech jadą z tymi zjebami tam. Jesteśmy też piątą siłą w Europie i wprowadzamy 53 posłów. RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - halje selasje - 31.05.2024 pamiętaj, głosując na konfederację głosujesz na lobbyste, męża żydówki z polin (tyszka pontoniarz kukiza) i sanitarystke, nie na to się umawiałem w 2019 roku, gdy mój głos poszedł na konfederacje, zobaczysz, że Brauna też wypierdolą po wyborach, ale żeby wtedy nie było, że nie ostrzegałem pozdro RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - Czeslawo - 31.05.2024 Największą tragedią polskiej polityki to jest zabetonowanie sceny politycznej. Dwa plemiona walcza ze sobą o ciepłe posady dla siebie, dla rodzin, dla znajomych. Jednak w jednej kwestii współpracują, czyli w zwalczaniu konkurencji, która mogłaby zachwiać ich hegemonią polityczną. Na przestrzeni ostanich lat obie te partie zniszczyły: Samoobrone, LPR, Ruch Palikota czy Nowoczesną. Płomienne przemowy, walka prawie "na noże" w studiach tv, to z reguły dobrze wyreżyserowany spektakl... Nie zapowiada się aby teraz miało być inaczej... RE: Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania - kot_kreskowy - 31.05.2024 Czeslawo To prawda co mówisz. Układ z Magdalenki ciągle żywy dlatego tak ciężko jest się przebić nowym młodym czy ambitnym osobom. To jest beton nie do przebicia. A gdy dołożymy do tego inteligencję 80% społeczeństwa na poziomie upośledzonej małpy po klefie to jest co jest. Ach ta demokracja... Kocham i nienawidzę. Piłsudski wróć 🔥 (31.05.2024, 19:17)halje selasje napisał(a): pamiętaj, głosując na konfederację głosujesz na lobbyste, męża żydówki z polin (tyszka pontoniarz kukiza) i sanitarystke, nie na to się umawiałem w 2019 roku, gdy mój głos poszedł na konfederacje, zobaczysz, że Brauna też wypierdolą po wyborach, ale żeby wtedy nie było, że nie ostrzegałem Pozwól, że zagłosuję na kogo będę uważał za stosowne. Nie ma idealnych polityków, wybieram najmniejsze zło. Chodzi tylko o to aby przerwać tą niekończącą się farsę która trwa od lat a którą zapodają popis wraz z lewackim ścierwem. Nie mogę wręcz już patrzeć na te ryje, w Polsce od trzech dekad to samo a jeszcze w unii nam rzucają kłody pod nogi. Z tym, że te kłody które lecą z Brukseli sa grubego kalibru i się nie pozbieramy jak to zielone gowno wejdzie w życie. DOŚĆ KURWA TEGO! |