![]() |
|
UWAGA OSZUST - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: UWAGA OSZUST (/showthread.php?tid=3976) |
UWAGA OSZUST - Leśny_koteł - 27.06.2024 UWAGA OSZUST!! Drodzy Vendorzy! Escobar rccartel RcBlack Designer-Chems ChemCloud duch frogbull LegalDarkBuzz longflourishrc Bardzo mi przykro poinformować, że wśród userów mamy jebanego złodzieja, wstrętną i odrażającą kurwę, która tworząc adres mailowy jasno wskazujący że to mogę być ja, wypisuje do różnych sklepów chcąc wyłudzić sampelki. Nie jest to pierwszy raz, takie chore i obrzydliwe akcje miały już tu miejsce wiele miesięcy wcześniej. Drodzy Vendorzy, pragnę Was najmocniej przeprosić, jednocześnie współczuję, ze musicie marnować swój cenny czas przez takiego pasożyta. Osobiście bardzo rzadko, a ostatnimi czasy w zasadzie w ogóle nie piszę do nikogo maili o jakiekolwiek próbki, więc proszę, jeśli to się powtórzy, to przegońcie tego pasożyta gdzie pieprz rośnie 😎 Swoją drogą, ciekaw czy jeszcze pod kogoś bedzie lub już próbował się podszyć... A do ciebie, ty obrzydliwy śmieciu bez honoru, oszuście i wyłudzaczu, zapamiętaj sobie; Gardzę tobą! Kot jest kurwa tylko jeden! Prawdziwy dachowiec😎 RE: UWAGA OSZUST - wojtas99 - 27.06.2024 hahahaahah, dobrze ci tak kot. RE: UWAGA OSZUST - Szydi - 27.06.2024 Hahahahaa, gdzie jest kurwa duch i alfica do kurwy nędzy!!!! Szyderca jest jeden bez serca! Need alfa dobra !!!!! Co się odpierdala z tymi sklepami ..... I ładnie usuwaja posty teraz dobrze, że wybiłem stad juz dawno temu.. nawet konta nie można odzyskać masakra! Jeszcze kurestwo widzę jak zawsze pedaly samplowe do wora i do jeziora auuuuu... RE: UWAGA OSZUST - BadMan9595 - 27.06.2024 O co chodzi który to taki gagatek? RE: UWAGA OSZUST - LOBO - 27.06.2024 Kot mow ze ktoz to z forummo...aby bacfznosc byla na atkeigo kiepa...ale nie mow ze tto uon..."ten sam od wielu... lat sam..." !!???
RE: UWAGA OSZUST - Leśny_koteł - 27.06.2024 (27.06.2024, 21:58)wojtas99 napisał(a): hahahaahah, dobrze ci tak kot. Mi kurwa dobrze? Ciekaw jestem czy tobie było by miło gdyby ta kurwa podszywała się pod ciebie ? Pierdolisz pan od rzeczy... Czasem jak czytam te wasze posty to mam wrażenie że pisze to uposledzony ćpun na alfie. Ja pierdole... RE: UWAGA OSZUST - kej9 - 27.06.2024 @"kot_kreskowy" "Czasem jak czytam te wasze posty to mam wrażenie że pisze to uposledzony ćpun na alfie." Użytkownicy Dupal go NIENAWIDZĄ! Odkryl kim tak naprawde sa ![]() Tylko kurwa alfy chwilowo brakuje
RE: UWAGA OSZUST - Leśny_koteł - 27.06.2024 kej9
RE: UWAGA OSZUST - Lifeisbrutal - 28.06.2024 Japierdole co to za chujowe zagrywki..podszywać się pod kogoś aby dostać głupie kilka gram. Ludzie to mają sumienie po chuju. Tak ciężko napisać z swojego konta normalnie i kulturalnie? Wiadomo jeden v się zgodzi drugi nie i trzeba się z tym liczyć i nie robić zbędnych afer jak się czegoś nie dostanie. Ludzie zachowujcie się jak dorośli a nie idzieci w przedszkolu. RE: UWAGA OSZUST - Leśny_koteł - 28.06.2024 Lifeisbrutal Nie przypominam sobie aby dzieci w przedszkolu zachowywały się jak kurwy |