33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. (/showthread.php?tid=4076) |
33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - DGEloV - 18.07.2024 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. Zatrzymał wóz, a potem spanikował Mazowieckie: Policjanci z Woli zatrzymali 33-letniego mężczyznę podejrzanego o posiadanie środków odurzających. Mężczyzna sądząc, że jedzie zamówiona przez niego taksówka, pomylił ją z jadącym radiowozem. Okazało się, że miał przy sobie kilka gramów narkotyków. Teraz odpowie za posiadanie zabronionych substancji. Policjanci zwrócili uwagę na mężczyznę, który stał na chodniku i machał do nich rękoma. Kiedy mężczyzna zorientował się, że są to policjanci, a nie taksówka na która czekał, nerwowo rozglądał się dookoła siebie, chcąc szybko zakończyć rozmowę. Okazało się, że miał on przy sobie kilka gramów narkotyków. 33-latek został zatrzymany. Po zgromadzeniu materiału dowodowego podejrzany usłyszał zarzut posiadania środków odurzających, za co grozi kara do 3 lat pozbawienia wolności Źródło kryminalki.pl RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - kot_kreskowy - 18.07.2024 Serio kurwa? I na to ja płacę podatki?🤦 RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - Epsiakos - 18.07.2024 Klasyka kurwa XDDD ja pierdole, jebane pizdy z woli oni tak zawsze. To sa najgorsze kurwy na tym rejonie warszawy, mnie jak kiedys haltneli to zandarmeria byla wzywana xD fajny cyrk byl RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - dzwudziesty - 19.07.2024 Ale po co te nerwowe zachowania itd? Normalnie stałby jak człowiek powiedział,że czeka na riksze i tyle. Przy odrobinie farta nawet by go nie legitymowali. RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - kej9 - 19.07.2024 dzwudziesty bez kitu psy tez ludzie, przewaznie. RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - kurvvisko - 19.07.2024 Ciekawe w jaki sposób się okazało, że ma to przy sobie. Mógł powiedzieć że się zestresował, bo jest po winie i z daleka pomylił radiowóz z taksówką. RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - kej9 - 19.07.2024 czemu mialby sie stresowac po winku? nie mozna wyjsc z domu dziabnietym? zaczal sie rozgladac jak zjeb, unikal kontaktu pewnie i nie chcial pogadac. to chuj, pyranko. RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - eneduerabe - 19.07.2024 (19.07.2024, 17:27)kurvvisko napisał(a): Ciekawe w jaki sposób się okazało, że ma to przy sobie. Mógł powiedzieć że się zestresował, bo jest po winie i z daleka pomylił radiowóz z taksówką.Był najebany towarem i się zachowywał przypałowo przy "milicjantach" mając na sobie towar. Dalej wiadomo, poza tym jaki kot pomylić taxi z tajniakami(radiowozem) RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - kurvvisko - 19.07.2024 kej9 mnie chodziło o to, że wypił wino, machał bo myślał że taksówka ale się zestresował jak się zorientował, że się pomylił. No ja już jakoś w ten deseń bym leciał. RE: 33-latek z narkotykami pomylił radiowóz tajniaków z taksówką. - Lifeisbrutal - 20.07.2024 No to niezła darmowa taxi xDD |