![]() |
Tantum Rosa Benzydaminy - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Tantum Rosa Benzydaminy (/showthread.php?tid=417) |
Tantum Rosa Benzydaminy - SztywnyMisza - 17.05.2022 Prosty sposób na ekstrakcję Benzydaminy z lekarstw. Benzydamina należy do grupy leków zaliczanych do NLPZ i ma właściwości miejscowo przeciwbólowe i przeciwzapalne. My jednak używamy jej do osiągnięcia stanów narkotycznych. Najłatwiej benzydaminę pozyskać z preparatu Tantum Rosa który sluży do..... płukania pochwy ![]() -chlorowodorek benzydaminy 0,5g -chlorek sodu /sól kuchenna/ 8,8g -p-toluenosulfonian trójmetylocetyloamoniowy 0,1g Niektórzy używają Tantum Rosa rozpuszczając saszetkę w szklance wody, ale smak jest ochydny i jest duże prawdopodobieństwo porzygania się. Dużą rolę w powodowaniu mdłości pełni pewnie sól której jest w saszetce prawie 9g a należało by pochłonąć dwie takie saszetki. Ale na wszystko jest sposób - w tym przypadku oddzielenie soli od reszty. Są różne metody ekstrakcji ale ja podam wam moim zdaniem najłatwiejszą i najkrótszą. Co nam będzie potrzebne?: -Tantum Rosa -woda -bibułka filtracyjna -a resztę napewno znajdziemy w kuchni Jak się zabrać?: -wsypujemy zawartość saszetki do kieliszka po winie (dno bez ostrych kantów) -1 saszetkę zalewamy 25ml wody (2 saszetki 50ml). Dlaczego? Rozpuszczalność soli w wodzie to ok.35g NaCl w 100ml H20. Czyli dla 8,8g soli potrzeba ok.25ml wody. Otrzymujemy wtedy roztwór nasycony i nic więcej się nie zmieści. Dokładnie mieszamy. -zauważamy, że roztwór jest mętny, powstaje piana, a w środku pływa coś co przypomina startą gumkę do ścierania-to jest właśnie benzydamina. -należy odstawić roztwór na jakiś czas (np.10 minut) aby cały roztwór doszedł do siebie. -następnie z bibułki filtracyjnej robimy sączek przez który przesączamy roztwór. -płyn który pozostał to nasycony roztwor soli, a na sączku pozostała benzydamina. -w kieliszku po wysuszeniu powinien pozostać biały osad-jest to sól i trochę benzydaminy. Należałoby ten nalot zeskrobać gdyż po co mamy marnować benzydaminę? -sączek delikatnie rozkładamy na jakimś małym talerzyku aby wysuszyć gotowy produkt. -gdy benzydamina będzie już sucha, należy wysypać ją na płaską powierzchnię (np.lustro) i dokładnie "wytrzepać" sączek (gdyż tam siedzi jeszcze benzydamina). -powinniśmy otrzymać ok.500mg produktu. Jeśli wyjdzie nam 1000mg to też nie jest źle. 500mg to benzydamina a reszta to NaCl(sól). A 500mg soli to nie to samo co 8800mg w Tantum Rosa -kolejny etap to rozdrobnienie powstałej benzydaminy, np. kartą telefoniczną Co z tym zrobić?: trzeba to teraz jakoś zjeść ![]() zrodło : hyperreal dziwi mnie to ze jeszcze nikt tego nie opisal ja ostatnio jadlem 3 szaszetki i pizda nieziemska polecam w nocy tylko to zjeść nigdy kurwa takich halunow nie miałem co ja widziałem to chuj jakieś zakonnice bez twarzy dzieci biegające lasery kurwa piksele wszystko na raz kurwa hardkor wkurwe ![]() RE: Tantum Rosa Benzydaminy - Szyderca - 17.05.2022 Iv jada z koksem haha RE: Tantum Rosa Benzydaminy - Polono - 17.05.2022 W dzien dziala calkowicie inaczej niz w nocy. W nocy haluny ujebki. A w dzien stan jak po upojeniu alkoholowym RE: Tantum Rosa Benzydaminy - horsii - 17.05.2022 na gałke muszkatołową psioczą a jedza proszki do pizdy RE: Tantum Rosa Benzydaminy - SztywnyMisza - 17.05.2022 (17.05.2022, 22:50)horsii napisał(a): na gałke muszkatołową psioczą a jedza proszki do pizdy kto co lubi ja tam nie narzekam ważne żeby działo ![]() RE: Tantum Rosa Benzydaminy - Alkopoligamia - 18.05.2022 Będzie trzeba kiedyś spróbować xd Pomysłowość ludzi nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać ![]() RE: Tantum Rosa Benzydaminy - Alkopoligamia - 18.05.2022 Co sprawia, że sposób działania w nocy jest inny ? Otaczająca ciemność? Xd RE: Tantum Rosa Benzydaminy - Pazyfea - 18.05.2022 Gałka i bieluń to najmocniejsze dragi jakie próbowałem nigdy więcej haha RE: Tantum Rosa Benzydaminy - Polono - 18.05.2022 (18.05.2022, 07:49)Alkopoligamia napisał(a): Co sprawia, że sposób działania w nocy jest inny ? Otaczająca ciemność? Xd No wlasnie chyba ciemnosc. Bo w dzien nie mialem paranoji po tym xd RE: Tantum Rosa Benzydaminy - KACPER - 18.05.2022 Myślę że to przede wszystkim gra świateł. W nocy z krzaków wychodzi człowiek z worka na śmieci zwłoki etc. |