PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! (/showthread.php?tid=4512) Strony:
1
2
|
PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - voice.of.voiceless - 23.09.2024 via: rferl.org/bloomberg/nbc news Telegram ujawni numery telefonów i adresy IP na żądanie władz Prezes i założyciel Telegramu został zatrzymany w Paryżu w zeszłym miesiącu, a następnie zwolniony za kaucją w wysokości 5,5 miliona dolarów za domniemany „współudział w administrowaniu platformą internetową w celu umożliwienia nielegalnej transakcji w ramach zorganizowanego gangu”. Telegram udostępni numery telefonów i adresy IP użytkowników władzom na ich żądanie, poinformował 23 września założyciel i dyrektor generalny komunikatora Pavel Durov . „Aby jeszcze bardziej odstraszyć przestępców od nadużywania Telegram Search, zaktualizowaliśmy nasze Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności, zapewniając ich spójność na całym świecie. Wyraźnie zaznaczyliśmy, że adresy IP i numery telefonów osób naruszających nasze zasady mogą zostać ujawnione odpowiednim organom w odpowiedzi na uzasadnione żądania prawne” – napisał Durov na Telegramie. „W ciągu ostatnich kilku tygodni oddany zespół moderatorów, wykorzystujący sztuczną inteligencję, uczynił Telegram Search znacznie bezpieczniejszym. Wszystkie problematyczne treści, które zidentyfikowaliśmy w wyszukiwarce, nie są już dostępne” – napisał Durov. Durov, pochodzący z Rosji, został zatrzymany w Paryżu w zeszłym miesiącu, a następnie zwolniony za kaucją w wysokości 5,5 miliona dolarów za domniemany „współudział w zarządzaniu platformą internetową w celu umożliwienia nielegalnej transakcji w ramach zorganizowanego gangu” lepiej zwijać się stamtąd Cytat:źródło: wpisz se kurwa w internecie pavel durov data government z ostatnich 24h, wszędzie ci wyskoczy RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - Rweqerew333 - 23.09.2024 Rzeczywiście teraz w searchu nie da się już znaleźć lokalnych grup sprzedaży. RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - kej9 - 23.09.2024 dobre zrodlo RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - kurvvisko - 23.09.2024 Właśnie mi przypomniałeś, że miałem to gówno usunąć z telefonu. RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - kot_kreskowy - 23.09.2024 Tam faktycznie było takie eldorado? Pyram bo nigdy tam nie zaglądałem. RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - GokuVegetaFist - 23.09.2024 Było i jest RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - Chochlik - 23.09.2024 Lol hossa idzie to Durov się musi oczyścić xD Ja zostaję na telegramie, bo nie mam nic do ukrycia 🐷 RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - DarkSonia - 23.09.2024 GDYBY iść tym tokiem myślenia, powinni zakazać internetu, bo tu się w cholere ludzi ogłasza w ogóle uzytkowania telefonów, bo przeciez dzięki nim się kontaktuja ludzie z gangów i narkotykófff najlepiej zkazac ludziom prondu... wtedy o internety ani telefony sie juz martwić nie CZEBA pojebane myślenie, a na fejsbuku, tłiterze czy kurwa czymkolwiek to ludzie o ćpaniu nie gadają czemu nie zbanowac od razu wszystkiego? jedno dupne LOL RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - Chochlik - 23.09.2024 DarkSonia Ale tu nie chodzi o ban telegrama, tylko dostęp do paru danych i to na specjalne życzenie służb. Czyli padnie paru vendorow i tyle, do userow nikt się przypierdalał nie będzie. RE: PAVEL DUROV (Telegram) ZŁAMANY!!! - Pappardelle - 23.09.2024 I dlatego paru jegomości z telegrama przerzuca się na Signal. Jeszcze parę lat takiego bezproblemowowego kupowania w necie mamy. Zmienią się tylko narzędzia. Cóż... A taki Telegram miał być anonimowy imo. |